Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska jemineee noo kavicku aj ja si davam akurat. .tak po malivke no to mas co robit...pomalicky...
Ja som deti od malička učila, že mne nikto v robote nechystá pero, papier. Tak isto je škola ich práca tak sú si za svoju prácu zodpovedné sami. Ak potrebujú pomoc nech povedia včas. Pomôžeme. Ale ja ich nežiadam aby mi pomohli nachystať si veci v práci do práce. Zabralo. Od hádam tretej triedy na ZŠ neriešim. Netreba si robotu robiť.
Maľovanie bolo prekvapko,príjemné,...strašne rýchlo mi to tam ubehlo...dobrá partia ..fajne bolo
@eliska13 to áno ..aj mi navaril .
@patricia_b a to uz domov? Ci citis sa dobre? Menili ti lieky, davku?
@janefonda cítim sa dobre, vysadili mi jeden liek a zvýšili dávku druhého
@slavkasobanska vitaj domka🙂
@patricia_b tak to je vlastne velmi dobra sprava. Tesim sa
@1andrea111 Ja nechápem ako že nechcú jesť domácu stravu. Veď keď predsa nemám na reštiku tak nemám. Veď to musia pochopiť. Tvoj muž si stále hľadá prácu, decká nechápu že všetko niečo stojí a ty len skáčeš. Hm?
@patricia_b nadnerhne..sikula...no super ze ti je fajn....😘🌷
@eliska13 Proste sa musia prispôsobiť.
@eliska13 No s tým mám sakra problém keď chlapi fungujú na príkazy. Ešteže mám dievčatá.
@eliska13 ja to tiež neznášam. Môj muž je taký, ale mal celkom dobre obdobie, bol až som sa čudovala že si aj domyslel a zas je taký pribrzdeny. Dávaj im úlohy, zvyšuje náročnosť. Mne to tiež príde no chváliť za každú blbosť, bože ja to robím každý deň .
@patricia_b wau,je nádherný a chlapi ako zvládajú doma?
ďakujem vám dievčatá za všetky komentáre, máte pravdu, musím to riešiť.
@eliska13 No také divne. On mňa chváli, že navarené?

@slavkasobanska wau to už tri týždne ubehli?veď si tam len toť išla.