icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

saslavka73
24. máj 2019

@eliska13 Že je to divné chváliť, šak on mňa nechváli. 😁

patricia_b
24. máj 2019

Zajtra odovzdávka

mimiqa
24. máj 2019

Ahoojjtteee...mne tak uteka dnesok...behacky navsteva....aspon uz sa blizi k veceru..moja dcera si povie ze ide na nechty kukla som skaredo na nu...ona hned "trener mi dovolil" som dopadla 😱aspon niekto ma nad nou pevnu ruku 🤣😂co.porabate..na vikend plany??

eliska13
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
24. máj 2019

@eliska13 Ja mám také telové nie dlhé. Som podľa tvojho gusta?❤️

mimiqa
24. máj 2019

@eliska13 vajcak mi.sam.od seba volal ze nestiha prist po robote ze pride hned po futbale 😉😅🤣😂ha ha ha..vsak farbila si vlasky teraz nechtiky..och moje nervy....testujem dnes na vodicak o sto sest

saslavka73
24. máj 2019

@mimiqa Nevolaj ho tak. To je strašné škaredé.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
24. máj 2019

No dievčatá nestíham čítať vaše litánie, ja sa mám skoro super, len k úplnému super mi chýba môj Miško ... táto hospitalizácia mi dala veľa, zistila som, že sa u mňa udialo veľa vecí v pred, že nutne k životu potrebujem kamión sladkosti a k tomu Miuškové mamka papaj 😂, chlap mi denne volá, lebo to dostal príkazom 😂 ... ale už sa teším domov ... cez víkend budem mať celodenné vychádzky, tak sa teším

slavkasobanska
24. máj 2019

@kajkag ďakujem

bubu62
24. máj 2019

Ja mám veľké pranie🤣😂sama robota.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
24. máj 2019

@eliska13 toľko krát som počula cez víkend, že “mojka, nechoď do nemocnice”

saslavka73
24. máj 2019

@eliska13 Mne sa to tiež nepáči. Samé baby. Haha musím sa ešte učiť, ale je to ok.

saslavka73
24. máj 2019

@patricia_b Úplne inak píšeš, mám radosť.

mimiqa
24. máj 2019

@saslavka73 strasne skarede😅🤣😂

mimiqa
24. máj 2019

@patricia_b pekne sa to cita😘

mimiqa
24. máj 2019

@bubu62 cely tyzden denne som.prala otras😨

mimiqa
24. máj 2019

@eliska13 ne ze nepride ze sok ze volal a jasan on a po futbale hned domov😅🤣😂😉este nedosiel to by uz o 20 tu bol...kde on saco dodrzat

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
24. máj 2019

@eliska13 mnam.karfiol..volakedy oblubene jedlo a baby ze s tarhonou🤣😂to je kombinacia coooooo....viem.prplacka...ja si ho zapecem s cuketou baklazanom a hotovka...nalozila som zas maso do placu vyberem k tomu volske oko.chlieb...a basta..nech sa mi vobec vyvarat ti poviem...tesim ze uz bude pekne....grilovat a konecna😅🤣😂dojdes. . Losos ugrilovany mnaaaaammmmmmm...urobime si

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
24. máj 2019

@eliska13 kam cestujes😆😅🤣😂teda v tel. Mnaaammm aj tofu grilovane...mnam chute si robiiimmm

eliska13
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
24. máj 2019

@eliska13 My sme 4. Perieme skoro denne. Aspoň 1 práčku. Do mycky nazbierame nevaríme a aj tak jednu mycku naložíme.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
24. máj 2019

@eliska13 to je moj sen...no.po tych bombovych utokoch ako fuuuuu

mimiqa
25. máj 2019

Bambulky peknu sobotu..vyzera byt pekna...upratane navarene😅🤣😂a sup chodte von ...tu tak svieti slniecko uplne som z toho happy🌞🌝

sylvia30
Autor odpoveď zmazal