icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
27. máj 2019

@mimiqa chlap je spúšťač 😂😂😂😂 ... veď to poznáme 😂😂😂

mimiqa
27. máj 2019

@patricia_b mi hovor ma nasral zas..neprisiel mala som mat jazdu

patricia_b
27. máj 2019

@mimiqa ani nevrav, mňa v sobotu tak vytočil, že som chcela hneď po príchode domov ísť späť do nemocnice

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mairimu
27. máj 2019

@mimiqa Netuším, čo je spúšťač. Rozoberám to, premýšľam, ale zatiaľ som neprišla na nič. Manžel je fajn, rozumieme si, pomáha mi, vo všetkom ma podporuje a aj s deťmi nemám problémy. V práci je to tiež ok, máme rodinnú firmu, takže aj pracovný čas si viem prispôsobiť. Veľa sa venujem záhrade, to ma veľmi baví, rada pečiem. Ale som strašne úzkostlivá, citlivá, všetko veľmi prežívam, rozoberám, pripúšťam si veľa vecí, presný opak môjho muža. A som na seba prísna, všetko musím robiť na 100% a vyžadujem to aj od druhých.

mairimu
27. máj 2019

@sylvia30 Ďakujem za radu, vyskúšam.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
27. máj 2019

@patricia_b otras snimi..ja mojho fakt asi vykastrujem

mimiqa
27. máj 2019

@mairimu fuuuu tak to je zvlastne..mozno dajaky vnutorny pocit daco meni...ako ta to dlho drzi???

ivka185
27. máj 2019

Ahojte zienky som v miernom strese dcera ma zajtra statnice ,drzte prsty prosiiiiiiiiiiim.

sticker
patricia_b
27. máj 2019

@ivka185 ona ma byt v strese, nie ty

ivka185
27. máj 2019

@patricia_b Ona je vo velkom strese a ja v takom miernom, ale vies prezivam to s nou, jedne zajtra zajtra a jedne 5.juna.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
ivka185
27. máj 2019

@sylvia30 Dakujem❤

patricia_b
27. máj 2019

@ivka185 dá to ako nič

ivka185
27. máj 2019

@patricia_b Bodaj by si mala pravdu zajtra to ma aj s obhajobou diplomovky z obcianskej vychovy a 5. juna ma anglicky jazyk, no co uz tak bude ako ma byt. A ty sa mas ako , si uz doma ci este v nemocnici?

patricia_b
27. máj 2019

@ivka185 dnes sa mi menil lekár, tak tu ešte som, ale chcem sa pýtať domov, lebo ten malý mi už riadne chýba

mimiqa
28. máj 2019

Bambulky vodicak mam hotovyyy🏎🏎✌😜😘

patricia_b
28. máj 2019

@mimiqa gratulieren

mimiqa
28. máj 2019

@patricia_b 😘😘😘😘😘dakujem

jankarec
28. máj 2019

@mimiqa tak vidis, ako si to hravo dala. velky krok k samostatnosti ( aj duesvnej)🙂🌹

mimiqa
28. máj 2019

@jankarec dakujem..vsak vies ako kukol nevedel ze dnes robim skusky..iba no gratulujem....a idem dalej

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
28. máj 2019

Inak idem zajtra domkov ... už sa strašne teším

ivka185
28. máj 2019

@mimiqa Blahozelam sikulka.

sticker
mimiqa
28. máj 2019

@ivka185 dakujem😘

mimiqa
28. máj 2019

@patricia_b ti verim 😘

ivka185
28. máj 2019

Ahojte dievcata dcera to dala myslim statnicu na C.Polovicny kamen nam spadol este na druhy tyzden jedna a mam doma Mgr.ucitelku.Stastna to mama.

sticker
mimiqa
28. máj 2019

@ivka185 superrr 😘

patricia_b
28. máj 2019

@ivka185 no ako nič