Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 a je aj nizsia davka alebo tato je najmensia? Lebo mne povedala ze viac ako 10mg mi neda...
@eliska13 zas mi.to vytkol..spi tu presne tyzden..dneska ze tu nespi kukam.preco popri tom chystam mu veceru..lebo on o 6 ide daco robit..ja a??? Co ini chlapi nerobia?? Ci odchadzaju od deti lebo skoro robia...ze co ho vytacam...ho som tu vyfackala poslala do.p..e a ze teraz co.....zas zamienka...ja uz takto dlho nevydrzim...ked mu poviem co on mne teda ako ublizil ze to ho nezaujima nech si vypravam co chce...a ked sa mi nepaci nemusi tu chodit vobec.....tak toto fakt kto robi...uz takto dva mesiace..dojde je tu kedy len on rozhodne..ze on tu nebude a rozculovat sa nado mnou ze mu len ublizujem...a scim?? Ze sa ho opytam preco tu nechce spat?? Vysvetlenie ziadne...to aj ja sa mam zajtra postavit a poviem idem k mame spat chcem sa vyspat...cele na hlavu...a mozem drzat usta bo mi neda ani cent..nedojde za malym..sama to nedam....fuu idem sa prejst aj ked prsi nacerpat energiu...toto nema vyznam...
@eliska13 to je ta ista. Dala mi citalec 10mg a brala som 20mg. Dala som si prvu tabletku a uz rozklepana, busenie srdca. Mam pp. Nemam depky. Uzkosti a z toho ako mam hnacky tak ma chytaju pp kedze sa bojim aj o babo. Dnes som ich zacala brat opet po 9tyzdnoch. Neviem co mam cakat dalej....
Dobre ranko zenusky 😘
Ako sa vám ráno vstáva keď si dáte AD, lebo mne veľmi ťažko netreba zmeniť lieky za iné.
Ahojte kočky,brala ste niektorá Protazin na spanie???včera som si dala prvý krát a môže ma bolieť hlava ráno po ňom???
@slavkasobanska Ahoj, ja som ten Prothazin uzivala, no nebolievala ma hlava. Mozno na zaciatku, kym si telo zvykne.Mas este nieco na spanie, ci len ten Prothazin?
@karolinabese Ja som pocas tehu brala Sertraline a Trittico, najnizsie mozne davky.Od zaciatku az do konca.Pred porodom vusadila a kojila som
No budem chodiť večer na prechádzku a možno to bude oki,aby som bola bez liekov .
@slavkasobanska no vidis...prechadzky su fajn..mas park dajaky blizko???
dievčatá mne nemocnica nepomohla opäť je to späť ... som sa rozhodla, že začnem cvičiť jógu alebo ja neviem čo, nech sa stres trošku odburáva. Inak sa máme s malým fajn.
@patricia_b co ti tak spusti ten stres🙈
@patricia_b tak asi nemas doma dobre prostredie., ked sa ti to tam vzdy vrati Patka