Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b ach..musis dojst😘
@mimiqa priamo park nie,ale bývam na peknom sídlisku,kde je veľa zelene,stromov ..
@jankarec ale na AD sa moze..to mi aj moj dr.povedal, ze uplne v klude. nesmie sa iba na ukludnovaky pit.
@slavkasobanska juj super sadnes na lavicku a oddych😘
Dobre ranko..zas slniecko uplna parada 🌞🌝
zdravím vás babulky a prajem pekný víkend, neviem či ste čítali, na pobavenie
No kde smeeee vsetkyyyy😅😂🤣✌😜
@1andrea111 ano prispela somtam😅😂🤣
@mimiqa oslavujeme deň detí
@patricia_b ja nemam skym..ten moj chuj mi vcera naoise sms idem do Ciech pridem v nedelu...a ako odskodne ze aj my mozme potom spolu ist dakam...ako zaskrtila by som ho teraz neze dakam snim sla.....ale inak super den...bola som s byvalou kolegynou sa prejst..novy bufet pri hradzi...celkom dost fesakov tam.bolo aj ftipkovali snami..tak parada 😂🤣😅
@pandravachrusta ako hovorí @jankarec alkohol vo všeobecnosti zhoršuje depresívne ochorenie a úzkosti. Nie je riešením a je veľkým rizikom že pacient získa aj psychickú závislosť na ňom. Zďaleka by som ho obchádzala. Ja ho obchádzam a to sa neliečim AD 😕
Vy tu píšete o alkohole akoby sme sa tu stali na litre😂,bože ženy veď deci dva vína ešte nikoho nezabilo,ani 21percentny likér...iné je keby sme tu pol deci fotili tvrdého,čo si myslím že my asi nie...
@bubu62 presne tak, a okrem toho si myslim ze trosku popit ked sa clovek ide niekam zabavit , cloveka zrelaxuje a zlepsuje depresivne ochorenie..😀nemusime byt predsa na seba az tak prisne..😉
@montemotherone
@pandravachrusta len sa potom netreba čudovať 😉 Ľudia s depresiou musia nájsť jednoducho iný mechanizmus relaxu a je alkohol. Ak to dokážu len s ním, to už je svietiaca kontrolka 😉
@bubu62 zlahčuješ to. Ale to je v slovenskej kultúre normálne. Áno, škodí aj trocha alkoholu. Nájdi si niekde rozhovory s MUDr. Černákom, alebo choď na besedu s ním. Niečo ti o týchto súvislostiach povie, aj priamo z praxe.
@montemotherone skodi aj prehnana sebekontrola.😉
Ahojte kočky ..no dnes zatiaľ všetko zle ...mám ísť na oslavu .a som zase v tom,nepôjdem,bojím sa,je mi zle,no som ja normálna???každý deň z niečím bojujem .nikdy som až taká nebola,...nezvladam to .

@mimiqa toto by som nepila na lieky, ale neber to v zlom