Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@montemotherone ty píšeš o každom dni a my píšeme raz za čas😀.
@sylvia30 ako bolo v práci? Ja sa už pomaly aklimatizujem😉
@s.a.s.k.a. áno aj mne to psychiatricka hovorila, že nemocnica je pre nás ako bublina. Ale doma je to niečo úplne iné
@eliska13 oni ani nie sú horšie, ale akoby nemali také základné usmernenie. 4-5 ročné deti sú často prekvapené keď ich zastavíš keď čosi ničia, či niekomu ubližujú a pozerajú na teba vyjavene. Tak ako kedysi bolo 1-2 deti problémové, náročné, či hlučné a zvyšok nejako fungoval na takých základných pravidlách slušnosti a aspoň zareagovali na usmernenie, dnes je to naopak. 2-3 deti bezproblémové a zvyšok "tlupa" 🤦 Ničím ich nezaujmeš, pri ničom dlho nevydržia, sú prepodnetované... Pripravuješ si pre neho celý víkend pracne aktivity, vytiahneš a tá najdrzejšia opica ti zahlási To je trápne! ...vieš a vtedy si hovorím, že ten čas cez víkend som mala radšej venovať svojej rodine, svojmu synovi, ktorý je v ich veku... Často zisťujem že on kopec vecí, ktoré by už mal vedieť nevie a tie "moje decká" som to naučila... S ním som rada, že zájdem na ihrisko, viac nezvládnem... A toto chcem zmeniť 😒
Ahojte,od kedy som doma je čo deň to horšie .. nechápem
@slavkasobanska si sama...ten isty priestor...ach mrzi ma to jaj
@eliska13 vďaka 😘 A ty sa ako mávaš?
@mimiqa no bola som do teraz v meste,vonku,..je to lepšie až na tie horúčavy ..
@slavkasobanska no to treba ist medzi ludi..von....ano teraz zas nie..hnusne slnko😅
@eliska13 to máš pravdu .ale ubyja má keď mi mama stále volá že príď,prečo neprídeš,čo robíš,a príď,...a čím viac ma volá tým menej mám chuť tam ísť..
@montemotherone viem o com hovoris, tiez som ucitelka
Baby, držte palce, sedím u zubára, už ma chytá stres a panika
@patricia_b moja ja mam yak pekneho zubara..ze ver panika by nebols
@patricia_b ako?napíš zajtra..

@bubu62 dievčatá nepochopili ste ma. Ja n hovorím že to nemáte piť. Je to len a len vaša vec, ale pomenujme veci pravým menom. Alkohol pri liečbe depresie je kontraproduktívny. Pôsobí totiž v organizme ako depresívum. Na začiatku eufória a po čase spúšťač depresie. Ďakujem pekne za taký relax 😉 Je to akoby si brala lieky na vysoký cholesterol a popri tom sa láduješ slaninou každý deň. Neotráviš sa. Len úplne zbytočne do seba pcháš buď jedno, alebo druhé, lebo tvoj stav sa vlastne nemení k lepšiemu.
Treba si teda vybrať 🤷 A pána doktora, ktorý v tom nevidí problém by som radšej vymenila 😉 Očividne ho teší, že jeho pacienti budú na AD čo najdlhšie a jeho profit od farmafiriem bude zabezpečený ešte nadlho 😉