icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

montemotherone
3. jún 2019

@bubu62 dievčatá nepochopili ste ma. Ja n hovorím že to nemáte piť. Je to len a len vaša vec, ale pomenujme veci pravým menom. Alkohol pri liečbe depresie je kontraproduktívny. Pôsobí totiž v organizme ako depresívum. Na začiatku eufória a po čase spúšťač depresie. Ďakujem pekne za taký relax 😉 Je to akoby si brala lieky na vysoký cholesterol a popri tom sa láduješ slaninou každý deň. Neotráviš sa. Len úplne zbytočne do seba pcháš buď jedno, alebo druhé, lebo tvoj stav sa vlastne nemení k lepšiemu.
Treba si teda vybrať 🤷 A pána doktora, ktorý v tom nevidí problém by som radšej vymenila 😉 Očividne ho teší, že jeho pacienti budú na AD čo najdlhšie a jeho profit od farmafiriem bude zabezpečený ešte nadlho 😉

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
bubu62
3. jún 2019

@montemotherone ty píšeš o každom dni a my píšeme raz za čas😀.

1andrea111
3. jún 2019

@sylvia30 ako bolo v práci? Ja sa už pomaly aklimatizujem😉

kajkag
3. jún 2019

@s.a.s.k.a. áno aj mne to psychiatricka hovorila, že nemocnica je pre nás ako bublina. Ale doma je to niečo úplne iné

kajkag
3. jún 2019

@sylvia30 verim, že v robote to už bude len a len dobre😉😉

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
montemotherone
3. jún 2019

@eliska13 oni ani nie sú horšie, ale akoby nemali také základné usmernenie. 4-5 ročné deti sú často prekvapené keď ich zastavíš keď čosi ničia, či niekomu ubližujú a pozerajú na teba vyjavene. Tak ako kedysi bolo 1-2 deti problémové, náročné, či hlučné a zvyšok nejako fungoval na takých základných pravidlách slušnosti a aspoň zareagovali na usmernenie, dnes je to naopak. 2-3 deti bezproblémové a zvyšok "tlupa" 🤦 Ničím ich nezaujmeš, pri ničom dlho nevydržia, sú prepodnetované... Pripravuješ si pre neho celý víkend pracne aktivity, vytiahneš a tá najdrzejšia opica ti zahlási To je trápne! ...vieš a vtedy si hovorím, že ten čas cez víkend som mala radšej venovať svojej rodine, svojmu synovi, ktorý je v ich veku... Často zisťujem že on kopec vecí, ktoré by už mal vedieť nevie a tie "moje decká" som to naučila... S ním som rada, že zájdem na ihrisko, viac nezvládnem... A toto chcem zmeniť 😒

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
4. jún 2019

Ahojte,od kedy som doma je čo deň to horšie .. nechápem

mimiqa
4. jún 2019

@slavkasobanska si sama...ten isty priestor...ach mrzi ma to jaj

montemotherone
4. jún 2019

@eliska13 vďaka 😘 A ty sa ako mávaš?

slavkasobanska
4. jún 2019

@mimiqa no bola som do teraz v meste,vonku,..je to lepšie až na tie horúčavy ..

mimiqa
4. jún 2019

@slavkasobanska no to treba ist medzi ludi..von....ano teraz zas nie..hnusne slnko😅

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
4. jún 2019

@eliska13 konecne tri krat chodim von..supee bufet tu je..musis dojst😅😂🤣🥂

mimiqa
4. jún 2019

Bambulky toto tu mame vecer

slavkasobanska
4. jún 2019

@eliska13 to máš pravdu .ale ubyja má keď mi mama stále volá že príď,prečo neprídeš,čo robíš,a príď,...a čím viac ma volá tým menej mám chuť tam ísť..

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
s.a.s.k.a.
4. jún 2019

@montemotherone viem o com hovoris, tiez som ucitelka

maki43
4. jún 2019

@mimiqa Gratulujem :D

mimiqa
4. jún 2019