icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
7. jún 2019

Ďakujem kočky..už som to pozrela,skúsim napísať,a denný stacionár tu nemáme,dnes som bola už vonku,lekárka mi na večer dala Ataraxin..na spanie a proti úzkosti .prvá noc nič moc,no mám pokracivat ďalej..chodím vonku..snažím sa..a ďakujem za rady .psíka nemôžem mať..aj keď mi nebolo super,išla som vonku,síce hodinku iba no dala som to .poobede idem zase .a idem si kúpiť knihu,v nemocnici mi ju odporúčili..tak si ju idem kúpiť,presne pre mňa,ako sa správať keď mám také problémy..

mimiqa
7. jún 2019

Bambule pekny dnik🤪😘

1andrea111
7. jún 2019

@sylvia30 ako sa Ti darí? Si sa nejak odmlčala

mimiqa
7. jún 2019

Bambulky zalozila som temu...aky ste zazili trapas..mrkajte citajte ja z niektorych placem 😂🤣

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
pandravachrusta
7. jún 2019

@slavkasobanska ziadna kniha nepomoze, ty proste musis do kolektivu,medzi ludi, rozpravat sa s nimi..prechadzky ok, ale ked si na prechadzke sama ako prst zase, tak je to o nicom..uz proste musis urobit vacsiu zmenu lebo sa z toho nevyhrabes v zivote..lieky nepomozu pokial budes iba doma..prepac, velmi kruto napisane ale zda sa mi, ze je to naozaj potreba..a psika neviem preco nemozes mat, chodis na dlhe prechadzky a vyhovorka, ze co ked mi bude zle je blbost..neber to v zlom Slavka, iba chcem naozaj trosku pomoct nech uz citam od Teba konecne pozitivne spravy..❤

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
8. jún 2019

Máte pravdu kočky ..súhlasím s vami .len sa vyhováram...stále mi niečo je,musím urobiť veľkú zmenu v živote,..

mimiqa
8. jún 2019

@eliska13 jeminenko..v Luznej mnam..tam sa aj tak.prejes tych jahod🤣😂

mimiqa
8. jún 2019

@slavkasobanska no tak sup..skus kurz dajaky kde sa zoznamis....sup m3dzi ludi..skus dajake cvicenie

bubu62
8. jún 2019

@slavkasobanska ja ti ponúknem Euronu ak chces,môžeš študovať a veľa sa naučíš ako ja😂,včera som bola doma sama s menším a dala som to,bála som sa,ale prežila som to.

bubu62
8. jún 2019

@mimiqa kde je tá diskusia?

slavkasobanska
8. jún 2019

@bubu62 čo to je??

mimiqa
8. jún 2019

@bubu62 kuk moj profil

slavkasobanska
8. jún 2019

Ahojte kočky ,no teraz som sa vrátila z oslavy ...záhradná partty,svokor mal 80 rokov,bolo tam asi 30 ľudí ..tak zvládla som to ..

patricia_b
8. jún 2019

Ahojte, ja sa akurát vraciam z Prahy, z konferencie ... strašné stresy som mala pred a počas môjho príspevku, som rada, že to skončilo a teším sa na malinkého

mimiqa
8. jún 2019

Bambule druhy den som si zabudla dat AD a je mi fajn..je to ok???

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
9. jún 2019

@mimiqa no užívaj ďalej,aj keď ti je oki,môžeš sa potom dostať do zlých stavov .a to nechceme ..

mimiqa
9. jún 2019

@sylvia30
@slavkasobanska len maly ako vstane prve bolo ze som si dala lieky..no teraz sme sa hrali potom prezliekam ho..davam do.pracky mycky a uplne mi to vyfucalo🤪...som.zvedava dokedy ich budem ale brat🤣😂😅

kajkag
9. jún 2019

Zienky mám užívať denne 15mg Escitil. Ráno celu tabletku 10mg a na obed pol tabletky 5mg. Takže 15mg denné. Balenie mám 10mg. Teraz som si všimla, že mám nové balenie 15mg. To si mam dávať pol tabletky rano a pol poobede?

ivka185
9. jún 2019

@kajkag Ja by som brala teraz ked mas15mg jednu rano a potom si pytaj 10 aby si mohla delit, mozno si nevsimli ked ti davali recept, lebo podla mna ked rozdelis 15 napoly to bude slaba nemusi ti ucinkovat, ale to je len moj nazor.

bubu62
9. jún 2019

@slavkasobanska wau super pocit na oslave.

kajkag
9. jún 2019

@ivka185 presne nevsimli si, ze maju mi dat 10mg a mna to ani nenapadlo pozrieť, lebo to ma istý obal. Nič sa mi nestane, keď si dám 15mg ráno? Poobede nič?

eliska13
Autor odpoveď zmazal