Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ďakujem kočky..už som to pozrela,skúsim napísať,a denný stacionár tu nemáme,dnes som bola už vonku,lekárka mi na večer dala Ataraxin..na spanie a proti úzkosti .prvá noc nič moc,no mám pokracivat ďalej..chodím vonku..snažím sa..a ďakujem za rady .psíka nemôžem mať..aj keď mi nebolo super,išla som vonku,síce hodinku iba no dala som to .poobede idem zase .a idem si kúpiť knihu,v nemocnici mi ju odporúčili..tak si ju idem kúpiť,presne pre mňa,ako sa správať keď mám také problémy..
Bambule pekny dnik🤪😘
@sylvia30 ako sa Ti darí? Si sa nejak odmlčala
Bambulky zalozila som temu...aky ste zazili trapas..mrkajte citajte ja z niektorych placem 😂🤣
@slavkasobanska ziadna kniha nepomoze, ty proste musis do kolektivu,medzi ludi, rozpravat sa s nimi..prechadzky ok, ale ked si na prechadzke sama ako prst zase, tak je to o nicom..uz proste musis urobit vacsiu zmenu lebo sa z toho nevyhrabes v zivote..lieky nepomozu pokial budes iba doma..prepac, velmi kruto napisane ale zda sa mi, ze je to naozaj potreba..a psika neviem preco nemozes mat, chodis na dlhe prechadzky a vyhovorka, ze co ked mi bude zle je blbost..neber to v zlom Slavka, iba chcem naozaj trosku pomoct nech uz citam od Teba konecne pozitivne spravy..❤
Máte pravdu kočky ..súhlasím s vami .len sa vyhováram...stále mi niečo je,musím urobiť veľkú zmenu v živote,..
@slavkasobanska no tak sup..skus kurz dajaky kde sa zoznamis....sup m3dzi ludi..skus dajake cvicenie
@slavkasobanska ja ti ponúknem Euronu ak chces,môžeš študovať a veľa sa naučíš ako ja😂,včera som bola doma sama s menším a dala som to,bála som sa,ale prežila som to.
@bubu62 čo to je??
Ahojte kočky ,no teraz som sa vrátila z oslavy ...záhradná partty,svokor mal 80 rokov,bolo tam asi 30 ľudí ..tak zvládla som to ..
Ahojte, ja sa akurát vraciam z Prahy, z konferencie ... strašné stresy som mala pred a počas môjho príspevku, som rada, že to skončilo a teším sa na malinkého
Bambule druhy den som si zabudla dat AD a je mi fajn..je to ok???
@mimiqa no užívaj ďalej,aj keď ti je oki,môžeš sa potom dostať do zlých stavov .a to nechceme ..
@sylvia30
@slavkasobanska len maly ako vstane prve bolo ze som si dala lieky..no teraz sme sa hrali potom prezliekam ho..davam do.pracky mycky a uplne mi to vyfucalo🤪...som.zvedava dokedy ich budem ale brat🤣😂😅
Zienky mám užívať denne 15mg Escitil. Ráno celu tabletku 10mg a na obed pol tabletky 5mg. Takže 15mg denné. Balenie mám 10mg. Teraz som si všimla, že mám nové balenie 15mg. To si mam dávať pol tabletky rano a pol poobede?
@slavkasobanska wau super pocit na oslave.