icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

daniell_ka
Autor odpoveď zmazal
mikavo
11. jún 2019

Ahojte, môžte mi prosím poradiť? Beriem escitalopram skoro 3 týždne 10 mg bez vedľajších účinkov, max 2 dní na začiatku točenie hlavy, mala som pocit, že stav sa mi od začiatku zlepšoval (tetania) avšak posledné dni opäť cítim viac príznakov tetanie. Je to v poriadku?

patricia_b
11. jún 2019

Dnes sme zahájili sezónu

mimiqa
11. jún 2019

@patricia_b mmaaaamm melonik🍉🍉

mimiqa
11. jún 2019

@daniell_ka cas to vylieci😘

mimiqa
11. jún 2019

@mikavo mozno moc na to myslis a si si to privolala...ono 2 mesiace treba aby zabrali lieky poriadne.. skus sa nesledovat...ak neprejde zavolaj doktorke

mikavo
11. jún 2019

@mimiqa vďaka, skúsim na to nemyslieť

mimiqa
11. jún 2019

@mikavo mysel je svinucha 🤪

daniell_ka
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
12. jún 2019

@daniell_ka prejde to..mas vycitky..to je normalne...no nic sa nestalo si hovor😘

daniell_ka
Autor odpoveď zmazal
anamis3
12. jún 2019

Ahojte všetci čo tu prispievate. Od septembra m.r. sme s lekárkou vysadili AD(samozrejme postupne). Všetko bolo ok, zvládla som kopec si myslím pre mňa ťažkých situácii, ale až doteraz. Začiatkom augusta máme ísť na dovolenku do Chorvátska tak ako každý rok a to je pre mňa ako keby nejaký spúšťač strachu ako to opäť zvládnem. A tak v nedeľu z čista jasna strach ,búšenie srdca, nespavosť. A som opäť na začiatku. Včera som bola za mojou lekárkou nasadila mi Helex sr. Chcela mi dať hneď AD, ale som jej povedala,že to zatiaľ skúsim bez nich, iba z tým Helexom. Najhoršia je pre mňa tá nespavosť, keďže robím na smeny (denné, nočné). Prešli alebo prechádzate si niektorá niečím podobným? Ďakujem za odpoveď.

mimiqa
12. jún 2019

@anamis3 uzkosti mas....no tes sa ze si oddychnes....budes sa prechadzat..das dobru zmrzku..skus opak...mysliet ako tam bude supeeerrrr🌞

mimiqa
13. jún 2019

Dobreee ranecko..cas na kavicku..kde ste moje spolubojovnicky....chybate mi😘

slavkasobanska
13. jún 2019

@mimiqa tu sommm ...kávička vypita.vcera som mala super deň,dnes trochu horšie,..no hádam to prejde,točí sa mi hlava,neviem z čoho,tlak mám oki .no tak nevadí .

mimiqa
13. jún 2019

@slavkasobanska jupii😘je daco s tlakom..bo som jak priplestena furt by som spala 😅😂🤣

kajkag
13. jún 2019

Zienky nerozhadzal vám cyklus ako uzivate AD? Mne ano☹️

slavkasobanska
13. jún 2019
mimiqa
13. jún 2019

@slavkasobanska veru...stale mam driemoty..maly kuka rozpravku mna to uplne bere na spanie😅😂

mimiqa
13. jún 2019

@kajkag vobec nie

kajkag
13. jún 2019

@mimiqa tak to máš super. Lenže ja som po potrate...

patricia_b
13. jún 2019

@kajkag mne áno, ani neviem či vynechal alebo meškajú

mimiqa
13. jún 2019

@kajkag juj...tie som mala tri poznam.dobre....ale nastastie nerozhadal sa mi cyklus...moze to byt tym.potratom nie liekmi

mimiqa
13. jún 2019

@patricia_b no co porabate...juj Patulik tricka dosli???

eliska13
13. jún 2019

Ahojte ja môžem o káve snívať už mám po operácii všetko ok, ale stres strašný pred uspatim

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
13. jún 2019

@eliska13 je doma...no naladovy...ked sa mu daco nepaci stale sa vyhraza ze odide..a pokial ja nebudem normalna co znamena drzat hubu ze on flaka mozno ostane😅😂....uz homam vies kde...jojo to teplo

slavkasobanska
13. jún 2019

@eliska13 ešte neboli ...neviem čo má v pláne

eliska13
Autor odpoveď zmazal