Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ahojte kočky, tak mladý sú zasnúbený,dnes máme posedenie na chate Plesnivec...
@slavkasobanska gratulujem mladým. Uži si to .
Ďakujem
@slavkasobanska tam je pekne...no gratulka...a babatko malinke nech uz zamiesaju 😂🤣🤪
@eliska13 No nie tak celkom zase prr. Ale cítim pokoj až mám strach čo ma čaká. 🤔
Bambulky no neviem kade chodite..no uracte sa mi ozvat🤪🤣😂😅
Viete poradiť ako dlho trvalo kým zaberá navýšenie dávky AD
@mimiqa ahoj, ja sa ti ozývam ... dlhšie som tu poriadne nebola, ale mala som toho strašne veľa ... zbavila som sa zdroju stresu a tým bola škola, takže som ju musela zanechať, plánujem si ale urobiť externé pomaturitné na pedagogickej, aby som potom mohla učiť v škôlke ... ale cítim sa lepšie, keď som zanechala výšku, strašné požiadavky na nás kládli a mne sa popri malom nedarilo učiť, od kedy som doma, zvládam byť s malým celý deň, dokonca aj aktivitky sme si spolu robili
@patricia_b no konecneeeeee 😂🤣😅....hlavne aby si vsetko zvladala a vklude..ja som tak 2x vzdala vysku bo psychika v rici nedala by som to....som rada ze vodicak..teraz kurz na mzdy si idem robit...kurz podvojneho uctovnictva som si tiez urobila..aspon takto vyplnam mozog🤣😂
@mekicom beriem ich tretí týždeň ale plánujem dlhodobo...mám viac energie, netoci sa mi hlava, jasnejšie myslím a nepociťujem takú únavu. Sú síce obrovské zľakla som sa, lebo ja mam problém prehltnúť veľké tobolky ale tieto samé idú dnu. Beriem ich ráno aj večer, ale potom su nechám len rannú dávku. 😉
@mimiqa podvojné a mzdy sú ľahučké, to dáš 🙂 ... mne chýbal rok ešte, ale nemám žiadnu istotu, že to spravím a pri malom sa mi ťažko učili také kvantá učiva, tak som to radšej zabalila, aj keď som chcela strašne učiť matiku, tak sa uspokojím aspoň s učením v škôlke
@patricia_b podvojne uz nam..teraz mzdy idem....juj rok??? Keby ti bol niekto snim cez vikend a ty si sa ucila??
@mimiqa ja som dala za posledné dva roky majland za stráženie počas školy a nechcem si minúť všetky peniaze na stráženie, keď by som potrebovala potom ešte magisterské robiť .... bolo to ťažké rozhodnutie, ale pre mňa dôležité ... veď nemusím mať vš titul, aj keď ma to bude dlho mrzieť, toto rozhodnutie je lepšie
@patricia_b dolezite aby si citila pokoj
@patricia_b a nevieš si dať len odklad? Škoda zahodiť 4 roky štúdia... Možno o rok budeš na tom úplne inak, lepšie a dokončíš to
🙂
@matasaska nechcem si dávať odklad, už som dlho študovala a bolo by fajn, ak by som išla čím skôr pracovať, lebo z jedného platu sa to dlhodobo nedá a zase neviem či by ten odklad nespôsobil. že by som zabudla aj to čo viem ... verím, že takto to bude dobre
@patricia_b Budeš to ľutovať. Dá sa dokončiť popri práci?
@saslavka73 práveže sa to nedá popri práci ... viem, že to budem ľutovať, ale situácia nepustí, nemôžem minúť všetky našetrené peniaze na niečo čo nemám isté
Ahojte dievcata,citam vas uz treti mesiac a je fajn ze je tu tato tema lebo v tazkych chvilach pomozete pripadne aspon pocit ze v tom clovek nie je sam.Donedavna som zila fajn zivot a netusila som co je to uzkost ci depresia a veru som zhrozena kolke sme v tom az po usi...tie stavy su neopisatelne a je pravda ze kto nezazil-nepochopi.Mam potrebu vzdat hold vsetkym ktore si tym presli/prechadzaju lebo je to tazke obzvlast ked mame deti a treba sa starat o rodinu a zit dalej...mne sa na chvilu zastavil zivot ale verim ze sa opat rozbehnem.Dakujem ze ste tu,ak sa bude dat obcas prispejem aj ja.
Diev ata neviete co je s nasou sylvia30 ze sa neozyva?
@1andrea111 možno len nemá čas, ja som tiež v poslednej dobe len čítala a moc neprispievala
@patricia_b To nie je dobre. Vzdelanie je niečo čo ti nik nevezme.

Kde steeeee😪