Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 baví ma, ale strašne vysoké nároky majú na študentov, skúšky sú o bifľovaní skrípt od slova do slova, tak že sa na jednu skúšku musíš učiť minimálne týždeň a toto sa mi nepáči na tom, že je známka za nabifľované veci miesto pochopených
@saslavka73 vedomosti môžem aj inak získať ... keď som to za osem rokov nedala a cítim, že to ani ten deviatý nedám, tak radšej to zabalím a ušetrím 6000€ za školné a stráženie malého, kým som v škole
@mimiqa večerali sme a teraz šaškujeme
@patricia_b my tiez...strasne ozil drobec 😅😂
Ahojte kočky,noc som mala hroznú,vôbec som nemohla spať,včera mi zomrela suseda,snažím sa na to nemyslieť,dnes idem konečne na psych.testy...tak nech to zvládnem ..
@patricia_b velmi je zlaty musi ti robit radost..
Dievcata mna velmi bolieva chrbat.myslitr ze to suvisi s uzkostou?tuhne mi krk😐
Už som doma,zvládla som to .tak na 85% dobre
Dievcata stalo sa niektorej ktora ma tazku depresiu f32. 2 plus inu, diagnozu depresia sa dostala do remisie a po par dnoch prepukli priznaky opat naplno? ☹
@sylvia30 tesi ma, ze sa mas dobre, nech to vydrzi navzdy 😄
@eliska13 ahoj ..bolo toho veľa ,aj tie čierne obrázky,na pamäť,kreslenie,počítanie,tak z každého trochu ..ale v pohode,pani suseda bola už staršia 81 rokov,ale mali sme veľmi blízky vzťah a zomrela kôli tomu že ju nemal kto akútne operovať,tak to odložili o 3 dní a bolo už neskoro...no škoda..veľmi som ju mala rada .
@sylvia30 a to stretko čo? aj ostatné čoby sa pridali?

@eliska13 ano mas pravdu,paci sa mi tvoj pohlad na vec...☺