Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@cupiii este je to skoroooo, velmi,,musis este vydrzat, postupne sa vsetko ustali a bude Ti len lepsie a lepsie, neprepadaj panike, skus sa ist prejst , odved myslienky prec nejakou Tebe najvhodnejsou cestou..mne ked bolo najhorsie a nic sa nedalo velmi robit , tak mi pomahal horuci kupel..
Kočky .dnes som vyhrala wellness pobyt pre 2 osoby...super ..,a viete čo s tým urobím??darujem synovi a priateľke k ich zasnubam ..
Ste tu také, ktoré ste navštívili aj psychológa alebo psychiatra?
@slavkasobanska jejoo super😘
@mimiqa ďakujem
@slavkasobanska a kam to bude
@slavkasobanska Ty si sikulka a kde si sutazila?
@slavkasobanska jej to je mile😊
Ahojte dievcata, mne je dnes od rana nejako divne.Dnes 14 den AD beriem,bolo to dost zle tych prvych 10 dni potom trolinku lepsie.Nemam na nic energiu a nevladzem,neviem sa do nicoho donutit.Cele dni som doma a len oddychujem,vyhybam sa stretnutiam akoby som mala obavy ani neviem z coho....Obe deti mam tento tyzden v skole v prirode tak mi odpadli povinnosti-dost dom sa na to tesila ze mi to pomoze...Kedy pride nejaka energia, chut do zivota, ved toto je len prezivanie zo dna na den.Vzdy som bola ziva, vrtula v zadku a teraz co? Idu prazdniny a ja mam obavy co 9 tyzdnov s detmi, ci budem mat energiu robit im program,chodit s nimi von na kupko std.....Ako sa nakopnut?neviem si rady....
V poslednej dobe mám nižší tlak. Každý deň užívam magnezium. Teraz som mala 105/60 pulz 59. Asi by som si mala dať pauzu?
@ivka185 na FB ..a bude to vo wellness v Kežmarku -Harmonia .
@eliska13 no 2 mesiace som bola na prirodnych produktoch ale nedalo sa to, presla som na xanax 0,25mg 1xdenne-vsetko sa pekne upravilo ale po 2 mesiacoch sa to vratilo tak som presla na Duloxetin 30mg 1x rano.Psychiater s AD na mna netlacil,myslel ze to dam bez nich ale ja som uz nechcela cakat lebo tie stavy mi zhorsovali bolesti chrbta a vsetko mi velmi tuhlo.Od marca intenzivne cvicim v 1 zariadeni ale prislo mi to kontraproduktivne kedze som sa nevedela uvolnit cvicenie nepomahalo...trva to uz dlho, tento rok sme neboli ani na jarne prazdniny lyzovat,ani na Velku noc a tieto posledne dni ani nehovorim - brzdim celu rodinu,manzel musi chodit s detmi sam vsade alebo ostanu doma.A deti to zle znasaju ked nejdem s nimi, vypytuju sa preco atd....Viem ze musim byt trpezliva len som chcela vediet ako je to s tou energiou...lebo uzkosti, tras a ostatne priznaky mi odisli, ale nemam energiu a chut...Deti maju 7 a 12r.
@slavkasobanska Ahoj slavka no dnesnym dnom sa pripajam k tebe ako 50-tnicka a uz to bude ist dole kopcom.Teraz som sa vratila robila som v praci taku mensiu oslavu a v nedelu este doma , ale uz aby bolo potom nemam rada take dusno okolo seba, viem ze je to stretnutie s rodinou ale ja mam radsej take sukromne ,kde niesom stredobodom pozornosti.

Ahojte dievcata verim ze si budem s vami rozumiet aj nadalej hoci dnes som dovrsila polstorocie a som asi uz oproti vam s.....a ale aj tak vas mam rada a tesim sa na vas kazdy den ,aj ked neprispievam sem vzdy ale citam vas kazdy den a tesim sa s vasich pokrokov a ked sa vam dari, dakujem ze ste.❤
@ivka185 blahoželám k jubileu,...veľa zdravíčka ti prajem a vitaj v klube ..
@slavkasobanska Dakujem Slavka hoci nerada ale prestupujem k tebe do klubu.

@ivka185 všetko najlepšie ... si ma pobavila ty naša stará 😂 ... neboj bude to ako doteraz