icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
cupiii
18. jún 2019

@eliska13 bola som presne 20 bez vychadzok a navstev... bolo to najtazsie obdobie v zivote co sa tyka anorexie na tej uspesne pracujem ako, som, prisla domov depresia ustupila ale posledne dni som ako urevany pes baskervilsky😪😪😪😪😪😪

pandravachrusta
18. jún 2019

@cupiii este je to skoroooo, velmi,,musis este vydrzat, postupne sa vsetko ustali a bude Ti len lepsie a lepsie, neprepadaj panike, skus sa ist prejst , odved myslienky prec nejakou Tebe najvhodnejsou cestou..mne ked bolo najhorsie a nic sa nedalo velmi robit , tak mi pomahal horuci kupel..

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
18. jún 2019

Kočky .dnes som vyhrala wellness pobyt pre 2 osoby...super ..,a viete čo s tým urobím??darujem synovi a priateľke k ich zasnubam ..

arthemiis
18. jún 2019

Ste tu také, ktoré ste navštívili aj psychológa alebo psychiatra?

mimiqa
18. jún 2019

@arthemiis asi vsetky 😂😅🤣

mimiqa
18. jún 2019

@slavkasobanska jejoo super😘

slavkasobanska
18. jún 2019

@mimiqa ďakujem

mimiqa
18. jún 2019

@slavkasobanska a kam to bude

ivka185
18. jún 2019

@slavkasobanska Ty si sikulka a kde si sutazila?

eliska13
19. jún 2019

@slavkasobanska jej to je mile😊

dika
19. jún 2019

Ahojte dievcata, mne je dnes od rana nejako divne.Dnes 14 den AD beriem,bolo to dost zle tych prvych 10 dni potom trolinku lepsie.Nemam na nic energiu a nevladzem,neviem sa do nicoho donutit.Cele dni som doma a len oddychujem,vyhybam sa stretnutiam akoby som mala obavy ani neviem z coho....Obe deti mam tento tyzden v skole v prirode tak mi odpadli povinnosti-dost dom sa na to tesila ze mi to pomoze...Kedy pride nejaka energia, chut do zivota, ved toto je len prezivanie zo dna na den.Vzdy som bola ziva, vrtula v zadku a teraz co? Idu prazdniny a ja mam obavy co 9 tyzdnov s detmi, ci budem mat energiu robit im program,chodit s nimi von na kupko std.....Ako sa nakopnut?neviem si rady....

eliska13
Autor odpoveď zmazal
kajkag
19. jún 2019

V poslednej dobe mám nižší tlak. Každý deň užívam magnezium. Teraz som mala 105/60 pulz 59. Asi by som si mala dať pauzu?

slavkasobanska
19. jún 2019

@ivka185 na FB ..a bude to vo wellness v Kežmarku -Harmonia .

dika
19. jún 2019

@eliska13 no 2 mesiace som bola na prirodnych produktoch ale nedalo sa to, presla som na xanax 0,25mg 1xdenne-vsetko sa pekne upravilo ale po 2 mesiacoch sa to vratilo tak som presla na Duloxetin 30mg 1x rano.Psychiater s AD na mna netlacil,myslel ze to dam bez nich ale ja som uz nechcela cakat lebo tie stavy mi zhorsovali bolesti chrbta a vsetko mi velmi tuhlo.Od marca intenzivne cvicim v 1 zariadeni ale prislo mi to kontraproduktivne kedze som sa nevedela uvolnit cvicenie nepomahalo...trva to uz dlho, tento rok sme neboli ani na jarne prazdniny lyzovat,ani na Velku noc a tieto posledne dni ani nehovorim - brzdim celu rodinu,manzel musi chodit s detmi sam vsade alebo ostanu doma.A deti to zle znasaju ked nejdem s nimi, vypytuju sa preco atd....Viem ze musim byt trpezliva len som chcela vediet ako je to s tou energiou...lebo uzkosti, tras a ostatne priznaky mi odisli, ale nemam energiu a chut...Deti maju 7 a 12r.

mimiqa
19. jún 2019

@kajkag ked mas nizky tlak mg davaj vecer..on znizuje

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivka185
19. jún 2019

@slavkasobanska Ahoj slavka no dnesnym dnom sa pripajam k tebe ako 50-tnicka a uz to bude ist dole kopcom.Teraz som sa vratila robila som v praci taku mensiu oslavu a v nedelu este doma , ale uz aby bolo potom nemam rada take dusno okolo seba, viem ze je to stretnutie s rodinou ale ja mam radsej take sukromne ,kde niesom stredobodom pozornosti.

sticker
ivka185
19. jún 2019

Ahojte dievcata verim ze si budem s vami rozumiet aj nadalej hoci dnes som dovrsila polstorocie a som asi uz oproti vam s.....a ale aj tak vas mam rada a tesim sa na vas kazdy den ,aj ked neprispievam sem vzdy ale citam vas kazdy den a tesim sa s vasich pokrokov a ked sa vam dari, dakujem ze ste.❤

kajkag
19. jún 2019

@eliska13 no v praci vypijem aj 3l vody. Doma menej☹️

mimiqa
19. jún 2019

@ivka185 ze stara..😅😂🤣pri nas omladnes😘

slavkasobanska
19. jún 2019

@ivka185 blahoželám k jubileu,...veľa zdravíčka ti prajem a vitaj v klube ..

ivka185
19. jún 2019

@slavkasobanska Dakujem Slavka hoci nerada ale prestupujem k tebe do klubu.

sticker
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
19. jún 2019

@ivka185 všetko najlepšie ... si ma pobavila ty naša stará 😂 ... neboj bude to ako doteraz

mimiqa
19. jún 2019

@ivka185 🥂😘moja vela lasky a zdravie hlavne❤