Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b Dakujem velmi pekne.
Moje zlate zienky dakujem vam velmi pekne a posielam vam jedno velke ❤ a dakujem bohu ze ste . Hoci sa nevidime ani nepozname osobne ,mam pocit ze vas poznam uz roky a ste moja velka rodina.😍
@patricia_b prechadzky..balenie ideme na dovcu...Bojnice Kovacova BB a tak pobehame❤
Dievcata to je super ze sa mate fajn, prechadzky,dovokenky-tesim sa zd "fungujete".Uzivajte ☺
@dika neboj aj ty budeš fungovať, len tomu treba veriť
Ahojte dievcata, ako sa mate? Ja konecne lepsie. Klop klop. Uzkosti su prec. A vracia sa mi aj energia. Tieto tepla mi zatial vobec nevadia, hlavne, ze je slnko.
Baby, ktore ste z BA, ak by ste mali chut, buduci stvrtok o 18.00 robim prednasku o strese. Bude to take viac prakticke. Ak mate zaujem o viac info, dajte vediet,poslem vam v sprave.
Uzivajte vikend, my sa zajtra chystame na rozpravkovy les, co budete robit?
@s.a.s.k.a. ahoj prednaska znie zaujimavo...my flakame po BB a Donovaloch....potrebovala somto ako sol vypadnut
@mimiqa super, ja by som uz tiez potrebovala zmenit vzduch, no v praci mozeme cerpat dovo len pocas prazdnin tak si este 2 tyzdne pockam
@s.a.s.k.a. toto je take vypnutie teraz...
Ahojte kávičkárky...ako sa máte??ja celkom fajn,ale to počasie má nejako uspávanky,stále prší,tak do obedu som taká pripecena...
@slavkasobanska Slavka ja mam pocit ze som pripecena stale ale inak fungujem, dnes mame oslavu rodinnu mojej 50-tky , uz ab bolo po nej.

@ivka185 tak nech ti to dobre dopadne....mne sa už pár dní strašne točí v hlave..inak by bolo oki ..
@ivka185 poriadne oslav....tak som oddychnuta...toto vypadnutie z domu uplneeee ma dobilo.....
@slavkasobanska tlak je na prt..ja chcem stale spat

@eliska13 ano presne si to vystihla som neposedny uponahlany typ cloveka☺.dceru mam 12 rocnu.ty syna?