icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivka185
23. jún 2019

@mimiqa Ahoj dakujem oslava dopadla super ,obzrali sme sa ,ked to musim tak povedat.A ty si uzivaj vyletik a dobi energie aby si mala aj na rozdavanie, a inak chlapi vyzeraju super.👍

ivka185
23. jún 2019

@slavkasobanska Dopadlo to super ale som rada ze uz mam pokoj, cez tyzden v robote som robila oslavu a dnes doma a uz koncim s oslavami.A kavovar si dostala albo si si urobila radost len tak sama, alebo nejaka vyhra.

sticker
slavkasobanska
23. jún 2019

@ivka185 to sme si zo synom kúpili iba tak .ten čo sme mali nefunguje a oprava vyjde viac než nový .mi sme veľký kávičkáry..

mimiqa
23. jún 2019

@ivka185 dakujem..jojo ten moj chlap neni spatny..byvaly kulturista tak je dost veliky je zaco chytat 😅😂🤣🤪len ten rozum keby trosku zmenil...a maly je uzastnyyyy

ivka185
23. jún 2019

@mimiqa Mozno vekom pride aj ten rozum😉

mimiqa
23. jún 2019

@ivka185 hahahaha boze aky ftip🤪😘

bubu62
23. jún 2019

@mimiqa ja odpadnem,že chlap,ktorý poslúcha🤣,takí už vymreli.

bubu62
23. jún 2019

@ivka185 v ktorom veku chodí ten rozum chlapom??😂

ivka185
23. jún 2019

@slavkasobanska A syn uz je doma nastalo ci este chodi do zahranicia? Nech vam sluzi ten kavovar a v zdravi uzivajte si kavicku.😍

ivka185
23. jún 2019

@bubu62 No neviem asi je to individualne ale zas niektorym nepride vobec, zial.

slavkasobanska
23. jún 2019

@ivka185 teraz je doma,vybavujú veci okolo svadby,bývanie,..no a uvidíme

mimiqa
23. jún 2019

@bubu62 nahodou dva tyzdne..kupil zobral ma kam chcem..este mi dava jeho autoo co uz kukam jak puk😅😂🤣

dika
23. jún 2019

@mimiqa dobreee aka zmena☺

dika
23. jún 2019

My sme boli vcera na vylete a dnes v aquaparku.Celkom som to zvladla len vzdy predtym nez mame niekam vyrazit mam obavy a najradcej by som ostala doma.nechapem to preco mam obavy....mali ste to niekto?

mimiqa
23. jún 2019

@dika na chvilku 😅😂🤣

bubu62
23. jún 2019

@mimiqa super zmena

elima
23. jún 2019

@dika Ja to tak mam, ked sa len povie, ze niekam treba ist chyta ma uzkost :(

zuzkaz91
23. jún 2019

Ženy čo voľnopredajné mi zdvihne náladu????

mimiqa
23. jún 2019

@bubu62 ono take ticho predburkou😅😂

mimiqa
23. jún 2019

@zuzkaz91 marihuana😅😂🤣

mimiqa
23. jún 2019

@zuzkaz91 ci poharik dobreho vina...mne zarucene🍷

mekicom
23. jún 2019

@dika ja to mám stále, myslíš že AD to časom dokážu odstrániť aj včera sme išli von a ja som už dva dní predtým malá strach ako to dopadne a ci to vydržím musela som si dať xanax na uskladnenie

bubu62
23. jún 2019

Ja som mala fyzické prejavy a prešli mi, asi to treba prekonať,zdvihnúť si sebavedomie a ísť.

1andrea111
23. jún 2019

@zuzkaz91 fernet😉

lenka0110
Autor odpoveď zmazal
dika
23. jún 2019

@mekicom no ja dufam ze AD mi s tym pomozu

dika
23. jún 2019

@bubu62 no ved vacsinou sa prekonam a idem,potom sa tesim ze som to zvladla...len ze ci to bude niekedy aj bez tych obav...ale tak asi casom ako vsetko

bubu62
24. jún 2019

@dika no asi to máš v hlave tak nastavené že niekde ideš a už stresujes,keby som sa spúšťala,tak mám tie prejavy stále,proste na to nemyslím,občas ma to napadne že bude mi zle,ale potom si poviem,,nebude mi zle,,a idem.

slavkasobanska
24. jún 2019

@bubu62 to sa teším s tebou,ja m to isté ... najhoršie je ten začiatok niekam ísť,potom tie myšlienky prejdú...

bubu62
24. jún 2019

@slavkasobanska proste to musíš odohnať tie myšlienky ešte na začiatku ako si povies,že ti príde zle,povedať si aj nahlas,nebude mi zle,alebo opakovať si to.