Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska No to neni hanba ja si myslim ze kazdy ked odtiahne plynak tak tam najde prekvapenie v podobe bordelu,to sa zas kazdy den necisti, ja mam tiez teraz volno tak kazdy den nieco ,vycistila som si ruru minule, chladnicku som vycistila este mi treba rozmrazit mrazak ale cakam kym sa aspon trochu teraz cez prazdniny vyprazdni , dnes som si este pripravila respektive umyla sklicka budem v pondelok zavarat ceresne, maliny a chystam sa aj na nakladanie uhoriek ale to si rozdelim kazdy den nieco aby som sa nenudila, ale zas varit treba kazdy den ,syn je doma aj dcera chodi na vikendy domov, odisla teraz po skole do podnajmu v Presove aj s priatelom a od septembra tam ide ucit na gymnaziumA syn je doma teraz a od septembra ide este si dorobit magistra ,zatial ma len Bc.Tak sa rozhodol sam,teraz do juna tiez ucil v presove ale na zakladnej skole.A ja vsetko po starom raz dobre raz horsie kedy ako, ale idem dalej co narobim ine to uz asi nebude. Dufam ze ti to z tym ID dopadne dobre ,lebo to uz mas asi nervy z toho.Hlavne ze si v pohode a mozes fungovat , prajem ti zo ❤ aby si bola uplne fit a bez problemov si uzivala zivot.😍
@lenka0110 ja som brala escitalopram a keď som bola druhý krát v nemocnici, tak mi ich vysadili, že to je kontraproduktívne ... ja som bola riadne sklamaná, že mám chlapca, ale dojčenie udržiavalo vzťah medzi nami, že je to môj chlapček, aj keď som mala kadejaké stavy, dojčenie bolo to najkrajšie cez deň a keby môžem, tak ešte dojčím, aj keď už bude mať dva roky ... ver si ako matka, žena, ktorá porodí život, neber malú ako svoju dcéru, keď si z nej sklamaná, ale ber ju ako svoje dieťa, ktoré ťa potrebuje, ty to zvládneš, ja ti verím, ja sa liečím 5 mesiacov a pravdu povediac to idem vzdať, lebo necítim žiadnu zmenu, teda cítim, že som si so synom vzdialenejšia každým dňom, nedokážem sa z neho tešiť ale vôbec
Ahojte mmam otazocku kedze som trochu viac v strese. Brala som citalec potom som ho vysadila a po 3 mes zase zle. Tak mi dala doktorka naspat citalec plus neurol a stilnox na prekrytie doby kym zacne citalec ucinkovat. Ten ucinok zase nabehne az za tri tyzdne ? A potom uz budem moct vysadit neurol a stilnox ? 😞
@tatiana1980 fuuhhaaaa...to neviem..toto otazka len na lekarku..neviem co ti je a na co je liek
@eliska13 praveze mam ☹ aj to sa po case upravi pls?
@eliska13 ano predtym rok aj nieco a dva mesiace som bez a vsetko sa vratilo
@eliska13 aj spanik sa upravi ?
@tatiana1980 viď koment vyššie.
@bubu62 ale pomoze?
@tatiana1980 určite áno.
@eliska13 dakujem tieto stavy su priserne.