Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
To mi samé skáče spat 🤣😂,chápete..
@bubu62 mne ani nevadi ospalost len nech prejdu tie stavy uzkosti . O 11 dni ideme do tatier dufam ze mi dovtedy ako tak bude lepsie
@eliska13 Ahoj ano su zlate som na nich hrda, no nechce sa mi velmi na ten bycikel ,ale musim nieco robit ,lebo zachvilu mi vystavia zakalackovy list a zas cely den len tak prelezat to ma tiez nebavi. V lese musi byt teraz super ,prijemny chladok tam tiez nacerpas energiu, ja nemam s kym do lesa a sama sa bojim, tak ja len bud bycikel alebo na chodzu idem.Dakujem pekne za peknu spravu ,potesila.😍
@eliska13 No to mas pravdu, nevedela som sa dockat prazdnin a som doma este len tyzden a uz by som isla do prace ,je mi dlho doma a nudim sa, hladam si kazd den nieco ale aj tak je mi dlho.Keby ,ze este mame dom tak vyjdes von ,alebo sa krutis po vonku, lahnes a opalujes sa ,ale v panelaku tak to je niekedy na infarkt.Ale snad to niejako prezijem. Dnes u nas fuka vietor a neni uz tak teplo, tak to bude lepsie.
Ahojte dievcata mame za sebou 1.tyzden prazdnin.Deti som mala doma,snazila som som sa robit s nimi nejaky program -bicykel,kupanie,prechadzky,vecer zmrzka,bedminton....ale poviem vam neviem si predstavit takto tahat cele prazdniny.Dnes idu deti na tyzden prec tak budem mat cas oddychnut si...Najradcej by som uz isla do prace ale tu si musim najskor najst 🤔. Peknu nedelu vsetkym
@eliska13 ahoj,
Chcem sa Ta opytat, kedze ja nakuknem do skupiny len vtedy, ked mam zle obdobie...a Teba ako takeho pozitivneho "moderatora" tu citam stale, mas moj obdiv, naozaj si mi prikladom, ako sa da s chorobou zmierit resp.ju prijat a aj tak plnohodnotne zit...mozem sa opytat na tvoj pribeh? (v kratkosti...) a ake lieky resp.liecbu si mala a mas? Dakujem ❤
Ahojte kočky...užívate si prázdniny??ja mám vo štvrtok tu komisiu a už mi nie je dobre .som v strede .a nespím dobre ,už nech to mám za sebou..
@slavkasobanska aku komisiu mas?
@dika odvolala som sa kôli invalidnemu dôchodku ..lebo mi nechala na 60%,a stav mám horší .
@slavkasobanska aha, tak to verim ze mas nervy...drzim palce nech to dobre dopadne.
Ahojte kocky ja dnes bojujem s boestou hlavy ,taky mam pocit na zavraty ,no nic moc den.Dufam ze zajtra bude lepsie.😢
Zienky prosim Vas tie co uzivat antidepresiva a antipsychotika mate niektora od vtedy problemy s velkou bolestou prs ako pri tehu ledva sa chytit nedajboze prilahnut👎zda sa mi to cudne
@ivka185 Ivka keď máš ako keby zavrate tabletka nepomôže .skúšala som to uz
@slavkasobanska Slavka ani nie ze zavrate ale taky pocit ako keby,neviem ci uz si zazila take pocity zavratov.No ale uvidim zatial som nebrala nic. A ty ako v pohode si dnes?
@ivka185 ja to mám hocikedy .včera mi.prislo tak ako keby na odpadnutie mdlo...neviem z čoho..
Ahojte, viete mi prosím poradiť? Písala som už dávnejšie, že beriem escitalopram, už takmer 2 mesiace, celkom fajn mi bolo, teraz 3 dní opäť bolesti chrbta, môže to súvisieť s tým, že mám oddnes menštruáciu? Žeby už takto, pár dní pred MS?
@slavkasobanska Presne aj mne taky pocit na odpadnutie, nie je to nahodou z tej nasej uzkosti nahodou?
@ivka185 neviem ..možno z toho .ale nemavala som to .teraz to začalo .dúfam že to už nebude .

*späť😂