Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@petro1985 to je v poriadku, nie si malý chlapec, len človek, ktorý má problém a cíti to tak...nikto nemôže spochybniť Tvoje/moje pocity, lebo sú a je to naše prežívanie...
Ja tiež momentálne prežívam zlé obdobie, prišla dovolenka a ja úzkosti ako hrom. A prečo? Nikto nevie, proste moje podvedomie takto reaguje...ale tak vždy výjde slniečko 🌞...
A potom si poviem, že načo som s ja koza stresovala 🤪
@janka_banka to máš pravdu, možno že máš teraz viac času rozmýšľať a ani to počasie nie je boh vie čo, ja mávam úzkosti tiež hlavne keď mám čas rozmýšľať 😒
☕ranecko,dnes poprcha zamracene je,netreba si nechat pokazit naladu pocasim.Som nejaka stuhnuta idem si zacvicit nech ponatahujem chrbat💪.Ja uz mam dceru doma,hlavu mam ako balon z tolkeho rozpravania😃
To kde ste vsetci😄
@mimiqa doma sú všetci :D ... len ty sa flákaš :D :D :D :D :D
@mimiqa Ahoj ja som teraz sa tu dostala cely den som dnes pracovala nakladala uhorky.kapiu som robila a este nakoniec ma napadlo ze ked uz robim tak spravim calamadu, no a este aby som sa dorazila tak som isla este s dcerou na bycikel no a som hotova uz ,len sprcha a postel. No a ostatne neviem co sa deje ,ci vsetky dovolenkuju ,mne je tiez divne, ze nikto sa neozyva.😅
@patricia_b tomu ver...stale dakde😄ako sa mi mas
@mimiqa ja neviem doma obsedieť, začala som chodiť do posilky, dr. mi znížila dávku liekov, takže sa mám celkom fajn teraz, s malým som do pohody, teraz máme naplánovaný taký výlet od štvrtka do pondelka, potom pôjdeme na 3 týždne na spiš a oravu, takže mám celé prázdniny naplánované
@patricia_b moja super...este musis mas to.prikazom dojst 😘
@mimiqa inak bola som v ivanke tento týždeň, lebo sa mi zcvrkla obrúčka, tak som myslela na teba, že by bolo fajn sa niekedy stretnúť
@patricia_b no fsak na holu ric dostanes😃😂😁
Dobré ránko baby, aj u Vás je depka a úzkosť najhoršia ráno po prebudení?
@sylvia30 Ale to je dobre ze makame aspon nemame cas mysliet na somariny, ja dnes peciem kolac co som nasla na internete malinove osviezenie sa vola ,ale vyzera ze z toho bude torta taky je vysoky, no uvidime peciem ho prvykrat, navarene mam od vcera ostal nam ryzovy nakyp a fazulova polievka tak budeme dojedat sme doma len s dcerou , manzel so synom isli na nejaku sutaz na domasu. Pekny a bezdepkovy den prajem.😍
@petro1985 áno, ráno je najhoršie 🤪... kým sa mozog rozbehne, sústredenie zameria na iné činnosti...asi to tu máme všetci a je to asi "normálne"... niekto vstáva horšie, niekto lepšie, ja čo je si pamätám nikdy som nevstala v pohode ale len "hore riťou" a radšej na mňa nehovoriť, lebo hryziem 😅😅😅
Prosim vas kedy zaberu AD ? Mam ich 11 den ☹ a stale mi nieje dobre ☹
@tatiana1980 Komu ako ale moze to trvat aj mesiac -dva.
@janka_bank
@tatiana1980 Ahoj, ja som navysoval alventu tiez to je cca tak dlho ako ty a to iste si vravim, zvyknem si dat polku lexaurinu, ked je to dost blbe dam si pichnut apaurin 5ku. Neostava len cakat. Problem je v tom ze mna netrapia ani tak silne depky a uzkosti ako depersonalizacia a derealizacia po dlhom stresovom vypati
@ivka185 ale pimozu vsak?

@kajkag ďakujem pekne