icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
11. júl 2019

@kajkag ďakujem pekne

janka_banka
11. júl 2019

@petro1985 to je v poriadku, nie si malý chlapec, len človek, ktorý má problém a cíti to tak...nikto nemôže spochybniť Tvoje/moje pocity, lebo sú a je to naše prežívanie...
Ja tiež momentálne prežívam zlé obdobie, prišla dovolenka a ja úzkosti ako hrom. A prečo? Nikto nevie, proste moje podvedomie takto reaguje...ale tak vždy výjde slniečko 🌞...
A potom si poviem, že načo som s ja koza stresovala 🤪

petro1985
11. júl 2019

@janka_banka to máš pravdu, možno že máš teraz viac času rozmýšľať a ani to počasie nie je boh vie čo, ja mávam úzkosti tiež hlavne keď mám čas rozmýšľať 😒

dika
12. júl 2019

☕ranecko,dnes poprcha zamracene je,netreba si nechat pokazit naladu pocasim.Som nejaka stuhnuta idem si zacvicit nech ponatahujem chrbat💪.Ja uz mam dceru doma,hlavu mam ako balon z tolkeho rozpravania😃

mimiqa
12. júl 2019

To kde ste vsetci😄

patricia_b
12. júl 2019

@mimiqa doma sú všetci :D ... len ty sa flákaš :D :D :D :D :D

ivka185
12. júl 2019

@mimiqa Ahoj ja som teraz sa tu dostala cely den som dnes pracovala nakladala uhorky.kapiu som robila a este nakoniec ma napadlo ze ked uz robim tak spravim calamadu, no a este aby som sa dorazila tak som isla este s dcerou na bycikel no a som hotova uz ,len sprcha a postel. No a ostatne neviem co sa deje ,ci vsetky dovolenkuju ,mne je tiez divne, ze nikto sa neozyva.😅

mimiqa
12. júl 2019

@patricia_b tomu ver...stale dakde😄ako sa mi mas

mimiqa
12. júl 2019

@ivka185 kurnik sa nudis😄😃😂😁

ivka185
12. júl 2019

@mimiqa Poviem pravdu ze aj sa nudim ,uz dva tyzdne mam volno a neviem co zo sebou ,uz by som isla aj do prace.A ty len vyletujes ,ci si aj niekedy doma?A inak ako ,malicky uz spi lepsie ci este bojujete si zubkami?

patricia_b
12. júl 2019

@mimiqa ja neviem doma obsedieť, začala som chodiť do posilky, dr. mi znížila dávku liekov, takže sa mám celkom fajn teraz, s malým som do pohody, teraz máme naplánovaný taký výlet od štvrtka do pondelka, potom pôjdeme na 3 týždne na spiš a oravu, takže mám celé prázdniny naplánované

mimiqa
12. júl 2019

@patricia_b moja super...este musis mas to.prikazom dojst 😘

mimiqa
12. júl 2019

@ivka185 zubky...a stale som dakde..beham stale...odkedy mam vodicak...milujem hazdit😄😃😂

patricia_b
12. júl 2019

@mimiqa inak bola som v ivanke tento týždeň, lebo sa mi zcvrkla obrúčka, tak som myslela na teba, že by bolo fajn sa niekedy stretnúť

mimiqa
13. júl 2019

@patricia_b no fsak na holu ric dostanes😃😂😁

eliska13
Autor odpoveď zmazal
petro1985
13. júl 2019

Dobré ránko baby, aj u Vás je depka a úzkosť najhoršia ráno po prebudení?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
ivka185
13. júl 2019

@sylvia30 Ale to je dobre ze makame aspon nemame cas mysliet na somariny, ja dnes peciem kolac co som nasla na internete malinove osviezenie sa vola ,ale vyzera ze z toho bude torta taky je vysoky, no uvidime peciem ho prvykrat, navarene mam od vcera ostal nam ryzovy nakyp a fazulova polievka tak budeme dojedat sme doma len s dcerou , manzel so synom isli na nejaku sutaz na domasu. Pekny a bezdepkovy den prajem.😍

janka_banka
13. júl 2019

@petro1985 áno, ráno je najhoršie 🤪... kým sa mozog rozbehne, sústredenie zameria na iné činnosti...asi to tu máme všetci a je to asi "normálne"... niekto vstáva horšie, niekto lepšie, ja čo je si pamätám nikdy som nevstala v pohode ale len "hore riťou" a radšej na mňa nehovoriť, lebo hryziem 😅😅😅

eliska13
Autor odpoveď zmazal
tatiana1980
13. júl 2019

Prosim vas kedy zaberu AD ? Mam ich 11 den ☹ a stale mi nieje dobre ☹

ivka185
13. júl 2019

@tatiana1980 Komu ako ale moze to trvat aj mesiac -dva.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
petro1985
13. júl 2019

@janka_bank
@tatiana1980 Ahoj, ja som navysoval alventu tiez to je cca tak dlho ako ty a to iste si vravim, zvyknem si dat polku lexaurinu, ked je to dost blbe dam si pichnut apaurin 5ku. Neostava len cakat. Problem je v tom ze mna netrapia ani tak silne depky a uzkosti ako depersonalizacia a derealizacia po dlhom stresovom vypati

ivka185
13. júl 2019

@sylvia30 Krasna torta a urcite aj chutna ,prijemnu oslavu.🎂🌹

tatiana1980
13. júl 2019

@ivka185 ale pimozu vsak?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
dika
13. júl 2019

@sylvia30 to je nadhera!