icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
15. júl 2019

@dika otras....kaslem jak tuberak😃😂😁potim sa vellmi....ach

kajkag
15. júl 2019

Zienky zase sa mi vracajú úzkosti, to napatie a trás vnútorný. Lebo furt myslím, čo sa v tomto čase dialo pred rokom...ako som trpela až hrozný potrat😢😢 Nechcem na to myslieť, ale bohužiaľ premietajú sa mi tie minuloročné spomienky😖😖

mimiqa
15. júl 2019

Ahojte...aom k.o..yz som vypila flasu vina....moja dcera chcela zomriet sa mi pred hod.priznala...ja ze co stale vracala...zjedla moje ad aj lexauriny a co ja viem co....mam pocit ze sa zblaznim...mate niekto skusenost s detmi?? Chodim snou von...vela rozpravame..jej odpoved ze neviem preco to urobila....boze...tak ju milujem....placem jak puca...toto nikomu neprajem...mam pocit ze si creva vyvratim....boze aj sa modlim nech moja krpana uz neblbne...toto co je za dobu

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
15. júl 2019

@kajkag chodíš ešte psychologicke? Myslím, že by ti mohla pomôcť, aby si to prekonala ♥️

mimiqa
15. júl 2019

@sylvia30 urcite zoberem..uplne mi vypol.mozog....som tak k.o

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
15. júl 2019

@sylvia30 juj vybozkavala som ju...boze dakujem ze je ok...kokos 50 liekiv zjedla....a polivicka este bola neprijemna a zaliezol do izby...uplba podpora...nenavidim toho chlapa..kokos ma cakaju velke zmeny

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
15. júl 2019

@sylvia30 je ok....ma tri macicky v izbe...kokos ludia toto neoprajem nikomu

evina1151
15. júl 2019

@mimiqa mam doma pubertacku a doba je totalne naprd.. sikana,vyclenovanie z kolektivu,posudzovanie odevov a clovek sa dnes hodnoti podla mobilu,kabelky a auta a nie podla vlastnosti 😥😥😭mrzi ma to s tvojou dcerkou..neviem poradit no moc ta stiskam a obijmam a myslim ze prave to potrebuje aj tvoja dcera❤veelmi vela s nou rozpravaj,vela jej zdoraznuj ze ju mas rada a ze vzdy pri nej stojis😞mozno to pomoze. .no treba asi aj psychologa😞drzte sa obe❤

mimiqa
15. júl 2019

@evina1151 dakujem....chodila k.psychologovi.....no.musi k.psychiatrovi....mozno chyba ze ma naozaj vsetko..fakt ze vsetko...ach...

ivka185
15. júl 2019

@mimiqa Moja zlata mas toho vela a dostane aj tvoja psychika zabrat ,je to velka bezmocnost ,strach o vlastne dieta a obava ci to neurobi znova a vela prebdennych noci a budes v strehu a noci ju kontrolovat ci je v poriadku, ale vyhladat pomoc aj hned zajtra .Viem o com pisem a viem aj co prezivas. Nechcem to tu rozoberat ,neviem kto vsetko to cita.Ale treba aby sa liecila a bude dobre, Drzim vam palce aby ste to zvladli.❤

mimiqa
15. júl 2019

@ivka185
@evina1151 dakujeeeemmm

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
15. júl 2019

@eliska13 ze nevie preco to urobila....dom tak k.o.....to co zjedla fuuuuuuuuuu

kajkag
15. júl 2019

@sylvia30 naposledy som bola 3.6. Musím jej zavolať a objednať. Tak ťažko sa mi aj dycha. Mám aj fyzickú náročnú prácu.

dika
15. júl 2019

@mimiqa musel to byt velky skrat, treba zistit pricinu.drzim palce🤗

mimiqa
15. júl 2019

@dika bol..boze bambulky...tolko liekov co zjedla a ake....😢...juj

mimiqa
16. júl 2019

Tak bambulky ideme na Kramare prijem ako urgencia..bo je to pokus o samovrazdu..tam rozhodnu ci ju aj hospitalizuju😢ach..ja stale horucky...maly tiez chory...musim dat lexaurin....dnesna mladez...boze...mojho syn zacal brat drogy ledva 16....co je totoooo za dobu

slavkasobanska
16. júl 2019

@mimiqa tp mi je ľúto ..určite ju nechajú v nemocnici .neboj sa,dajú ju do kopy .len to je taký signál že je niečo zle,budem na vás myslieť ..ešte že to dopadlo tak .,ach tie deti .hrozne .drž sa..sme s tebou..

ivka185
16. júl 2019

@mimiqa Je to vela co mi rodicia musime prezit pri tych detoch, ci uz zle alebo dobre, je tazke ti radit neboj sa ,lebo to sa neda len ti zazelat vela sil .budes ich potrebovat a drz sa aby si sa nezosypala aj ty.❤

patricia_b
16. júl 2019

@mimiqa strašne ti držím palce

mm103
16. júl 2019

Ahojky kočky ako sa cítite ja už pár týždňov cítim akejsi zhoršenie... úzkostna som strašne...okolo mňa sama smrť a samovraždy a mojou hlavou už behajú myšlienky že skacem z prvej bytovky...ach...

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mm103
16. júl 2019

@mimiqa držím ti veľmi prsty moja je to neskutočne čo sa deje.... verím že dcérke pomôžu...

mimiqa
16. júl 2019

Bambulky dakujem Vam..dodali ste mi enrgiu. Dcerka je silna osoba. Idem z Kramarov. Nechali si ju tam. Kozenka skoro si odpalila pecen. Vsetky testy na drogy negativne..bude tam cca tyzden koli terapii....Dame to. 😘😍

ivka185
16. júl 2019

@mimiqa Spolu to date, drzim prsty.

dika
16. júl 2019

@mimiqa myslim na vas a drzim palce✊

mimiqa
16. júl 2019

@dika
@ivka185 dame dame...dost ma boli ze mne nepovie preco.....doteraz naozaj vsetko sme si povedali...no som rada ze vsetko negativne co sa tyka drog