icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

merien259
17. júl 2019

@ivka185 aj som si myslela ale je to fakt na nervy tie stavy

merien259
17. júl 2019

@mekicom uzivam aj lexaurin ale snazim sa ho cim menej uzivat

petro1985
17. júl 2019

@merien259 ahoj, ja mám úzkostnú depresiu plus tetániu, vačšinou je depresia úzkosť a tetánia poprepájaná, jedno súvisí s druhým.., tiež mávam tie stavy pocit nedostatku kyslíka, to je spojené hlavne s úzkosťou, tŕpnutie môže súvisieť s tím ako sa snažíš čím viac dýchať lebo si myslíš že to predýchaš, tzv. hyperventilácia.., nestíha sa ti potom okysličovať organizmus.., hlavne je sa ukľudniť, normálne dýchať, nestresovať, tím to len zhoršíš

slavkasobanska
17. júl 2019

@ivka185 tak to vyzerá že nie som sama .ja tu depresiu tu nechcem .nech ide od kial prišla .

dika
17. júl 2019

@slavkasobanska zda sa mi ze aj spln bol vcera to vie velmi zaposobit na psychiku.mne bolo divne vcera ale to koli stresom dnes uz som ok...

slavkasobanska
17. júl 2019

@dika no zvládnem to .zajtra bude lepšie..

ivka185
17. júl 2019

@mimiqa Nadherne usmievave dieta ,nech rastie zdravucky vam pre radost.

sticker
ivka185
17. júl 2019

@merien259 Ver tomu ze je to na nervy a stale bude. Ja sa uz liecim vela rokov a stale mam dobre aj blbe dni, bohuzial. Mozno tebe tak nebude ,kazda sme ina povaha.

ivka185
17. júl 2019

@slavkasobanska Nie si sama urcite,ale ja depresiu chvalabohu nepoznam, ale az sama som prekvapena aka som kludna az mi je to divne. Niejak bolo niejako bude.❤

mekicom
17. júl 2019

Viete mi poradiť prosím kto užívate Trittico kedy ho užívate večer

slavkasobanska
17. júl 2019

@mekicom ja som užívala niekedy a dáva sa pred spaním .

mekicom
17. júl 2019

@slavkasobanska a pomáha niečo

slavkasobanska
17. júl 2019

@mekicom uz neberiem ..ale pomáhalo..len mne po nejakom čase menia lieky na spanie

mimiqa
17. júl 2019

Tak idem od dcerky...aj plackala...zlata moja...zatial.len pozeraju telku😄😃😂😁.. tak uvidime co dalej

ivka185
17. júl 2019

@mimiqa bola to tazka navsteva, ze? Nepovedala nic chcela sa rozpravat a koho ma na izbe mladsich alebo starsich.

mimiqa
17. júl 2019

@ivka185 nema nikoho na izbe....nasteva dobra podla mna hned ako nas zbadala slzy..hrala sa s bratcekom....su tam dievcata s anorexiou ze tri a dajake male deti som tam videla

slavkasobanska
17. júl 2019

@mimiqa to musí byť ťažké ísť takto za dcérou...len nech sa z toho dostane .

mimiqa
17. júl 2019

@slavkasobanska vies ono ano tazke...zaroven som rada ze ma odbornu pomoc..verim ze sa z toho dostane

slavkasobanska
17. júl 2019

@mimiqa to áno ..musíme veriť a bude dobré ,neboj .

mimiqa
17. júl 2019

No takze neze sa liecim..neze som teraz chora a maly detto...neze moja bambulka je tam kde je....moj chlap este drzi a pridal mi...ze zas nas opustil....nooooo kua neviem ci sa mam zblaznit..alebo sa uz pousmiat ze si zivot alebo boh robi zo mna srandu

kajkag
17. júl 2019

Zienky dnes výlet v Trencine. Nabehali sme 10km. Ešte sedím vo vlaku. Super všetko som zvládla. Ale unavená ako kôň. Zajtra vyšetrenie v Lubochni a skoré vstávanie. Hádam sa zobudim🤣

mimiqa
17. júl 2019

@kajkag zobudis ako nic 😚😛

ivka185
17. júl 2019

@mimiqa No vies ako sa hovori na posrateho aj zachod spadne ,ale zas boh ti nalozi len tolko ,kolko unesies. Neviem ci si veriaca ,ale ja si myslim ze s bozou pomocou to zvladnes, teraz ti to pripada vela ,ale si silna zena a das aj toto, my zeny zvladneme aj na oko nezvladnutelne.A my vsetky co sme tu ta budeme podporovat a zvladat to s tebou hoci kazda jedna si nesieme svoje, ale od toho sme tu aby sme sa podporili a povzbudili.😍

merien259
17. júl 2019

@ivka185 dufam ze mi bude lepsie... nic mi nebolo vsetko v poriadku a zrazu zomrela mamka a uz to zacalo...

merien259
17. júl 2019

@petro1985 ano viem presne tak to je potom len dycham do sacka a akosi to prejde...

kajkag
17. júl 2019

@mimiqa no o 5:30 ja som spachtos😀😇

merien259
17. júl 2019

@mekicom ja tiez uzivam pred spanim

mimiqa
17. júl 2019

@ivka185 😘

mimiqa
17. júl 2019

Cudzi ludia su pri mne...mi pomahaju ma podporuju..a ludia ktorych milujem sa mi otocili a nalozili...zila som kde?? Dakujem Vam tu naozaj...mne to doda vela energii ze sa tu podporujeme....som silna...a budem😛😍

mekicom
17. júl 2019

@merien259 pomáha zaspať a aké dávky užívaš a na akú diagnózu máš k tomu aj iné AD cez deň