icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
21. júl 2019

@cupiii ja mám Alventu 75,xanax a na večer Prothiaden 75,Valdoxan..

slavkasobanska
21. júl 2019

@eliska13 príde budúci týždeň,no tak celkovo mám pocit že som sama,každý má niekoho,a ja stále sama doma .

patricia_b
21. júl 2019

@eliska13 ja tam už nepôjdem, dnes sme boli na chodníku korunami stromov a mám dosť

patricia_b
21. júl 2019

@slavkasobanska ale no prosím ťa, žiadne že posledný deň, skús si nájsť nejaký koníček, aby si zahnala zlé myšlienky

slavkasobanska
21. júl 2019

@patricia_b ďakujem Patka...bola som sa prejsť vonku..to prejde .

dika
21. júl 2019

@slavkasobanska samota je zla,cloveku to neprida na stasti ale treba s nou bojovat.verim ze to zvladnes,drzim ti palce.

ivka185
21. júl 2019

@slavkasobanska Slavka prejde to nezufaj sme silne ta choroba nas naucila bojovat, ja uz dnes lepsie boli sme aj na navsteve ,prave sme sa vratili bo zacalo uz prsat. Teta mi hovorila, ze aj jej bolo vcera zle ,ze ju strasne bolela hlava ,tocila sa jej ,mozno bolo nieco vo vzuchu a to je zdrava , netrpi tou pliagou co mi.A to mi reagujeme duplom na take veci.Drz sa moja spolu to dame.😍

slavkasobanska
21. júl 2019

@ivka185 ďakuje Ivka ..viem .to prejde

cupiii
21. júl 2019

mate niektora ako uzivate AD a ine lieky na psychiku take silne bolesti prs? ani dotknut bolave vriace tlaky hrce zdurene ako keby sli puknut ani
chytit nedajboze prilahnut ☹

mekicom
21. júl 2019

Môže mať nejaký vplyv na liečbu fajčenie a káva

ivka185
21. júl 2019

@mekicom U mna nie.

kajkag
21. júl 2019

Aj ja sa pár dní cítim o ničom...úzkosti....ale bojujem...včera som bola na Oldies párty, dnes na prechádzke v lese....

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
21. júl 2019

Ahojte...dcerka sa ma uz vyborne 😍

cupiii
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
22. júl 2019

@eliska13 zajtra alebo pozajtra ide domov...ja zvladam neboj...tak som mojmu vycistila zaludok aleze ze tak z celych pluc som po n9m kricala cumel jak puk.....

dika
22. júl 2019

@mimiqa asi si zasluzil.drz sa

slavkasobanska
22. júl 2019

@mimiqa super,držím palce

cupiii
22. júl 2019

dievcata mozem mat z AD falosne pozitivny test tehotensky? to neni mozne ved s muzom sme spolu spalii za 2 mesiace asi 3x a aj zo sme davali pozor neverim tomu

slavkasobanska
22. júl 2019

@cupiii no ja ti v tomto neporadím..

cupiii
22. júl 2019

@slavkasobanska maticka zem som v soku cumim ako, puk a nemam, slov

slavkasobanska
22. júl 2019

@cupiii skús ešte jeden test ..a uvidíš .potom už len gynda .

1andrea111
22. júl 2019

pozdravujem vás dievčence, mám vás rada a rada vás čítam🙂

@slavkasobanska už sa chystám, že Ti zavolám a pokecáme😉

banbys18
22. júl 2019

Spájajú sa vám úzkosti aj so silnými pocitmi strachu o zdravie blizkych?takými,že máte pocit,xe vážne ochorejú?a že každú zmienku o chorobe,na ktorú natrafíte vyhodnotite ako signál,že sa niečo v okolí stane?/