icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivka185
26. júl 2019

@slavkasobanska Slavka tu je uz po burke ,ale bolo to desive jak strelalo aj krupy take mensie padali, a teraz mi pisala dcera ,ze uz je burka v Presove.

slavkasobanska
26. júl 2019

@ivka185 u nás trošku pršalo ,a už nič..svieti slnko,ale hrozne som dnes unavená a nohy ma bolia ..

mimiqa
26. júl 2019

Ahojte..bambulja je doma od dnes😉....vsetko je ok... mala som navstevu zo socialky citila som sa ako najhorsia matka...uplny asocial co sa nestara mi to pripadalo ich tupe otazky namiesto pomoci...och....no koment....co je tu nove?????

1andrea111
26. júl 2019

pozdravujem dievčatá, ak by mal niekto záujem a je blízko, neviem či poznáte
https://www.pinelky.sk/

ivka185
26. júl 2019

@mimiqa Vyborne ze ste uz doma ,uz bude len lepsie a ta socialka kvoli dcere bola? Asi nemocnica nahlasila ze urobila to co urobila. Nic si z toho nerob je to ich praca ,boli a budes mat pokoj ,dufam.Hlavne ze ste spolu a uzivajte si v zdravi. No ja nemam nic nove stale to iste dookola raz ma boli to ,raz hento, nervozna jak pes a co ta budem trapit este s mojimi problemami mas dost svojich.😍

bubu62
26. júl 2019

@mimiqa ahojky a čo sa ti stalo?🤔dlhšie som tu nebola,inak mne sa vrátil strach,o dva mesiace nastupujem do práce,strach sa prenáša do snov,keď idem von sa vrátili príznaky,tak mam xanax opäť nasadený..

slavkasobanska
26. júl 2019

@1andrea111 poznám ..sú na Facebooku

ivka185
26. júl 2019

@slavkasobanska Mna vcera tak nohy boleli a stou unavou je horsie a horsie kazdy den, mam pocit ze v robote som nebola taka unavena asi z toho lezania. A vies co je najhorsie ze muz dnes prisiel domov a ze rezervoval zajazd do Bulharska na 8dni uz teraz v stredu a ja som v soku ,ze vraj dodatocny darcek k 50 -tke aj pre deti vsetci styria.Ja som videla ze on pozera zajazdy ,ale si myslim vsak len tak ake su ceny atd....a on na mna vyrukuje s takym dacim ,povedz nezabit ho.😢

slavkasobanska
26. júl 2019

@ivka185 veď buď rada...ale ja by som z mojimi strachmi mala dosť...

ivka185
26. júl 2019

@slavkasobanska Ved aj ja mam dost ani neviem ako sa volam este to predychavam.

sticker
slavkasobanska
26. júl 2019

@ivka185 voláš sa Ivka.....a dýchaj pomaličky....

kajkag
26. júl 2019

Zienky zajtra po 2 týždňovej dovolenky spať do práce z úzkosťou. Myslite na mňa, čakajú ma v sobotu, nedeľu a v pondelok 12tky. Pekný víkend vsetkym🙂

eliska13
26. júl 2019

@ivka185 tak to je terapia šokom😂ja nemusím tie lietadla a paradox je, že 10-15 r dozadu som lietala bez obáv, strachu a teraz len uvažujem, že by sme išli a hneď žalúdok ma bolí.Kamaratka letela včera tiež si Lexaurin dala, lebo že minulý rok sa zasekla na schodoch a v lietadle plakala a tento rok malo lietadlo meškanie 5 h a nervovala na letisku celu noc.Neboj dobre bude ideš so všetkými užijete si peknú rodinnu dovolenku.

eliska13
26. júl 2019

@bubu62 nebola si všimla som si😚do novej práce či kde si robila?
@mimiqa tak už budeš pokojnejšia naplanuj na víkend dobrú grilovačku bazén a bude to fajn.

eliska13
26. júl 2019

@mimiqa čo jej predpísali?

eliska13
26. júl 2019

@kajkag tak hneď pekný zaberak 3 denne dosť toho je.A oddýchla si si?

kajkag
26. júl 2019

@eliska13 ale áno oddychla som si...ale aj tak mi nemusela sibnúť 3 denné...

slavkasobanska
27. júl 2019

Ahojte 2 noc bez liekov na spanie,a spala som ako drevo .zamračené u nás,tak som taká o ničom .už som bola vonku v obchode a susedou venčiť psov ..

bubu62
27. júl 2019

@slavkasobanska wau ty ideš,si dobrá.

bubu62
27. júl 2019

@eliska13 občas tu prečítam,vidím nové nicky,hej budem nastupovať do práce a možno ani ma nezaradia,dr.mi napísala včera taký papier...do práce.

slavkasobanska
27. júl 2019

@bubu62 ďakujem ..aj tak veľa spím..vieš psychologický efekt..fakt všetko je v hlave,dám si magnézium a poviem si že to na spanie a spím .

ivka185
27. júl 2019

,slavkasobanska Vyborne pojde to aj bez liekov, si super ,ja som tiez jak ovalena mechom ,ale to som uz skoro dva tyzdne nerozumiem tomu, idem piect langose deti si zaziadali su obaja doma a poobede nas caka navsteva ,kmotra ma 40 tak ideme k nim na chatu, nie som s toho nadsena ale... a zajtra druha 40 bratranec ma a tiez nas pozvali k nim, mame taky blby vikend same oslavy a ja to nemisim ,ale pre pokoj v rodine sa obetujem. Zamracene aj u nas ,toto pocasie si z nas robi dobry den,snad to niejako dame zienky ,prajem vam prijemny den vsetkym.

sticker
slavkasobanska
27. júl 2019

@ivka185 no to ani ja nemusím oslavy....dáš to..ja mám navarené dnes .tak nič nerobím .

ivka185
27. júl 2019

@eliska13 Mas pravdu ,je to terapia sokom ale zvlastne je ze sa ani tak nebojim lietadla ako toho ako to zvladnem tam,vies myslienky uz nabehli ze co ak tam z.....m jak ma dovezu a proste debilne myslienky a pritom kazdy rok chodime z prace niekde do zahranicia ,nieje to pre mna nic nove ,no nerozumiem sama sebe.Ideme vsetci styria ,myslim ze to uz asi posledna dovolenka tak spolu ako rodina ,lebo deti uz maju svoje plany ,nechcu s nami uz chodit ,cudujem sa ze suhlasili teraz.sICE TO ESTE NENI NA STO PERCENT V PONDELOK SA MAME ZASTAVIT V CESTOVKE TAK UVIDIM CO Z TOHO BUDE.😉

eliska13
27. júl 2019

@ivka185 ale čo si😚hneď si zakaz tieto hlúpe myšlienky.To sa len rozbehol strach čo, ak....ten automaticky náš program na strasenie.Mam to v takej miernej forme, ale skôr kvôli synovi on dosť často škaredo ochorel na dovolenke bazén, zmrzlina angína a už to išlo 40 tky teploty preto sa dosť obávam ísť letecky takto sadneme dom auta a ideme domov.nezomries je toľko hlúposť uzijes si peknú dovolenku je to od muža pekne gesto Vaz si to🙂neboj majú svoje plány, ale ešte pochodis dovolenky s vnúčatami aj zabudneš na všetko.Neviem kto nám dal do hlavy tieto pocity strachu a kde sa zjavili.Tiez hovorím pred 15,20 r som mala život gombicka žiadne čo, ak....

ivka185
27. júl 2019

@eliska13 Presne to aj pred tou chorobou bol zivot gombicka to nebolo jednej akcie aby som nebola na nej a teraz sa vsetkemu vyhybam a to ma hneva, ale tej hlave nerozkazes, ja verim tomu ze to dam musim....... Dakujem ti za tvoje povzbudive slova velmi dobre padnu.😍

dika
27. júl 2019

@slavkasobanska ahoj to je super ze si spala a bez liekov👍

dika
27. júl 2019

@ivka185 podla mna to zvladnes ak chces....urcite chod a skus si to uzit.

ivka185
27. júl 2019

@dika dakujem za podporu ,pojdem zatial som to vzdy zvladla ,ale skoro vzdy s tym nasim strachom.😍

dika
27. júl 2019

Ahojte dievcata tak my sme sa vcera vratili z dovolenky.Cesta bola opat hrozna pre mna, ale tak uz to mam za sebou.Dnes sme boli na obed v Ikea lebo som nemala ziadne zasoby a teda hroza - cele Slovensko tam bolo☹....uz to nemusim taketo masovky.