Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ranecko dievcata☕
Ja som dnes nespala pijem uz druhu kavu
@eliska13 neviem asi som mala nervy z rannehi vstavania pi dlhej dobe.....Dcera jazdi na koni tak isla na jazdecky tabor -to ju bavi tak nefrflala prave naopak sa tesila.Syna veziem za chvilu do sportoveho tabora, je futbalista tak by to malo byt ok len on je este maly, tak ma obavy ze ako to tam bude...bude tam aj jeho spoluziak tak snad bude ok.A ja?idem na urad prace rano mam termin,konci mi podpora😕 a potom obchod a upratovanie...poobede cvicit a tak...A ty ci planujes?
Dobre ranko dievcata ,vyspate do ruzova? Mali ste vcera burku aj vy? Toto leto mame na figu aspon u nas. Co budem robit to este netusim ,teraz si dam ranajky a kavicku a potom uvidim, zatial vykuka slniecko vonku. Prijemny den vam vsetkym.😍
Veru nič moc z počasia,my máme mini bazén a keď ho napustime,za dva dni je škaredo.
Aj ked sa zase bojim zacat brat AD
Tak musim sa niejako prekonat toho strachu .lebo takto sa neda fungovat .
Tak zienky uz som doma boli sme v cestovke a nakoniec letime az 7.augusta z Popradu na Snecne pobrezie na 8 dni, dufam ze to dam mam este trochu casu sa psychicky pripravit.

Ahojteeeee....mam sa fajn..dcerka tiez...stvrtoj sa ideme hlasit na Socialku😃😂😁vesely vikend..oslava nakupy...maly uz sa stava sam tak okolo neho..nic nestiham....aspon som navarila😃😂aj sme pogrilovali s polovickou...od kedy om nahucala z celych pluc nanho tak parada 😂😆😅😇....a urobila som skusky na mzdy co som chodila.....😘
@nanka1412 áno,medovka je vyborna
Ahojte kocky..mne sa včera pokazil mobil,tsk prave všetko inštalujem do nového,syn mi kúpil nieco ze app ja??? Hrôza,ale spala som stále bez liekov.😜😍😇
@slavkasobanska dnes som bola menit sklo dcerke na mobile....ako pekna suma😈😈😠ach kopla by som ju aj dakedy do zadku😄😃😂
@slavkasobanska to je fajn, že spiš bez liekov a hlava Ta ešte boli?
@mimiqa už si aj skončila?perfektne veď ty aj školu vystudujes popri malom😅tak im dobre napec, keď prídu zo sociálky.Co predpísali dcére?vám sa darí s mobilmi ja už som asi 4 dala do opravy za poslednú dobu opravovať mikrofón , sklíčko, synovi baterku to je iný biznis tie opravovne mobilov.

@eliska13 no ja sa us bojim brat AD .lebo bolo mi hrozne z nich .a zatial mi ani nedala .