icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

nanka1412
28. júl 2019

@eliska13 no ja sa us bojim brat AD .lebo bolo mi hrozne z nich .a zatial mi ani nedala .

nanka1412
28. júl 2019

@yollanda brala som AD 4 mesiace a robili mi zle
Tak mi ich visadila psychiatricka .a dala neurol mi .
Viem ze je návykovi ale niejak fungovat musim pri malom .

yollanda
28. júl 2019

@nanka1412 ale veď nie sú len jedny ad. Je ich hrozne veľa. Mne sadli asi 7. v poradi

dika
28. júl 2019

@nanka1412 neurol nie je riesenie,aj tak sa necitis dobre.treba vyskusat ine ad.

dika
29. júl 2019

Ranecko dievcata☕

dika
29. júl 2019

Ja som dnes nespala pijem uz druhu kavu

eliska13
29. júl 2019

@dika prečo si nespala?ja ešte driemem pri teleráne😙čo máš na pláne, keď sú deti v tábore chcu tam chodiť sami si vybrali?môj syn neznáša takéto aktivity, tak mi doma pije krv😅

dika
29. júl 2019

@eliska13 neviem asi som mala nervy z rannehi vstavania pi dlhej dobe.....Dcera jazdi na koni tak isla na jazdecky tabor -to ju bavi tak nefrflala prave naopak sa tesila.Syna veziem za chvilu do sportoveho tabora, je futbalista tak by to malo byt ok len on je este maly, tak ma obavy ze ako to tam bude...bude tam aj jeho spoluziak tak snad bude ok.A ja?idem na urad prace rano mam termin,konci mi podpora😕 a potom obchod a upratovanie...poobede cvicit a tak...A ty ci planujes?

ivka185
29. júl 2019

Dobre ranko dievcata ,vyspate do ruzova? Mali ste vcera burku aj vy? Toto leto mame na figu aspon u nas. Co budem robit to este netusim ,teraz si dam ranajky a kavicku a potom uvidim, zatial vykuka slniecko vonku. Prijemny den vam vsetkym.😍

nanka1412
29. júl 2019

@dika ked ja sa us tak bojím...

nanka1412
29. júl 2019

@ivka185 aj u nas bola burka ...cele leto na nic .

bubu62
29. júl 2019

@nanka1412 tiež som vyskúšala troje lieky(ale podľa seba🤣) a zabrali až štvrté.

bubu62
29. júl 2019

Veru nič moc z počasia,my máme mini bazén a keď ho napustime,za dva dni je škaredo.

nanka1412
29. júl 2019

@bubu62 dufam ze teras jak pojdem na kontrolu tak mi da nieco . Lebo sa zbláznim. Kazdy den mi je zle .

nanka1412
29. júl 2019

Aj ked sa zase bojim zacat brat AD
Tak musim sa niejako prekonat toho strachu .lebo takto sa neda fungovat .

nanka1412
29. júl 2019

@bubu62 za kolko týždňov vam zabrali ?

dika
29. júl 2019

@nanka1412 skus to s tymi ad takto ti je tiez zle a aspon budes mat nadej ze ti to moze prejst

nanka1412
29. júl 2019

@dika no mam kontrolu 21augusta. Tak uvidim co mi povie. Lebo je mi stale zle..nie as tak jak na zaciatku ..

dika
29. júl 2019

@nanka1412 mne po 2 tyzdnoch zacali zaberat

ivka185
29. júl 2019

Tak zienky uz som doma boli sme v cestovke a nakoniec letime az 7.augusta z Popradu na Snecne pobrezie na 8 dni, dufam ze to dam mam este trochu casu sa psychicky pripravit.

sticker
eliska13
29. júl 2019

@ivka185 perfektne😙vraj Bulharsko je krasne

ivka185
29. júl 2019

@eliska13 To je my sme tam boli uz 5x ,ale vzdy v inom meste ,ale teraz ideme uz druhykrat na Slnecne , je to aj cenovo najpriatelnejsie pre nas, ponukala nam Turecko ,Egypt ale z tych krajin mam strach ani som ich nepozerala.😍

mimiqa
29. júl 2019

Ahojteeeee....mam sa fajn..dcerka tiez...stvrtoj sa ideme hlasit na Socialku😃😂😁vesely vikend..oslava nakupy...maly uz sa stava sam tak okolo neho..nic nestiham....aspon som navarila😃😂aj sme pogrilovali s polovickou...od kedy om nahucala z celych pluc nanho tak parada 😂😆😅😇....a urobila som skusky na mzdy co som chodila.....😘

ivka185
29. júl 2019

@mimiqa Parada nech sa ti dari vo vsetkom.😍

slavkasobanska
29. júl 2019

@nanka1412 áno,medovka je vyborna

slavkasobanska
29. júl 2019

Ahojte kocky..mne sa včera pokazil mobil,tsk prave všetko inštalujem do nového,syn mi kúpil nieco ze app ja??? Hrôza,ale spala som stále bez liekov.😜😍😇

mimiqa
29. júl 2019

@slavkasobanska dnes som bola menit sklo dcerke na mobile....ako pekna suma😈😈😠ach kopla by som ju aj dakedy do zadku😄😃😂

eliska13
29. júl 2019

@slavkasobanska to je fajn, že spiš bez liekov a hlava Ta ešte boli?
@mimiqa už si aj skončila?perfektne veď ty aj školu vystudujes popri malom😅tak im dobre napec, keď prídu zo sociálky.Co predpísali dcére?vám sa darí s mobilmi ja už som asi 4 dala do opravy za poslednú dobu opravovať mikrofón , sklíčko, synovi baterku to je iný biznis tie opravovne mobilov.

eliska13
29. júl 2019

@mimiqa jaj ešte raz čítam som myslela, že k Vám prídu..

mimiqa
29. júl 2019

@eliska13 mi hovor...my a mobil vsetci mame novy...maly nam ich pohadzal😂😁😀a veru biznis....ved chcem aj vysku skusit..no mojho porazalo ked som sla do skoly...ze to robim naschval 😁😂