Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b môže meskat aj tym ze si viac pri rala.. hod na injekciu gynekologovi
@patricia_b chod gynde nech ra kukne..mne stale meskal menzes aj n8 tyzdnou ...nakonies som mala malu cystu....ale so stitnou
@mekicom zo začiatku som mala pocit, že zaberá, po mesiaci a pol sa mi zhoršil stav, volala som Dr. že to zhoršenie trvá už mesiac, tak mi ho navýšila,ale mne sa zdá, že veľmi nezaberá. Najhoršie, že po materskej nastupujem o mesiac do prace, myslela som, že budem"za vodou", no asi nie. Už vôbec si neviem predstaviť, že zmení lieky a opäť to budem zažívať. Nemôžem hneď v práci marodit.
@mekicom @eliska13 tetania, mne ich predpisuje neurologicka, viem, že spúšťačom bol u mna stres. Ja si myslím, že za tým je PP, ale to mi len neuro naznačila. Ani mi nehovor, ze až šieste. Už by som chcela konečne fungovať normálne, neviem či sa toho niekedy dočkám @eliska13 myslím, že nie, teším sa do práce a popravde ja mám strach, že mi nezaberajú
@ivka185 šťastnú cestu a užij si to tam , .
Ahojte viete čo , bola som so po lieky na tlak atd ,psychiatrické zajtra a platila som 28€, v potravinách 16€ u mäsiara 6€, no mam z dôchodku 140€ a to mi treba 70€ na poplatky , už má to nebaví , všetko zle , nemám náladu na nič už , mam ísť by 50 tku v piatok ani nejdem , och JOJ
@slavkasobanska Ahoj Slavka budem sa snazit ako sa da ,ale teraz je to des, nervozna som ako pes.Ozvem sa jak to bude mozne.Pa moja.❤
@slavkasobanska Tak je to slavka ja tak isto ked dostanem vyplatu pojdem na postu ,poplatim a mozem cakat na druhu vyplatu, akurat zijeme s manzelovej vyplaty,neviem si predstavit tak ako ty zit s jedneho platu a ty este mas polovicny tak ti nie je co zavidiet, keby si chcela este nieco nazvys musela by si carovat.
@slavkasobanska ani nehovor.Ja za pár veci v obchode 22 eur mám pocit, že mi horia peniaze pod rukami stále....ešte syn rastie ako z vody stále niečo kupujem, hnevá ma to veľa míňam, ale neviem čo upravit..minulý mesiac u zubára som veľa nechala čo mi robil zuby
@eliska13 no to ti verím , ešte že mam deti samostatne , no dnes mam hrozný deň , taký depresívny .,..
@slavkasobanska aj ja niečo strašné čím to je
@mekicom no ja neviem , či fakt to počasie robí???
Zienky začína to na mňa doliehat. Spomínam stále, premietam si v hlave, čo bolo pred rokom. Ako som trpela s bolesťami na gynekologii. 19.8 bude rok ako som potratila mojho anjelika😥 Všetko sa mi vracia, ako s tým bojovať???
@kajkag no najlepšie sa vyrozprávať , ja mam tiež traumu z detstva takto to riešim , aby som to v sebe spracovala

@eliska13 stalo ale len pár dní teraz je to skoro 6 týždňov, ale možno aj tým, že som dosť pribrala ... už nie sme na východe, minulý týždeň sme tam boli, teraz sme na strednom Slovensku a oddychujeme, malý sa vyšantí na záhrade