Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mekicom telo si musí zvyknúť na účinnú látku ... ja keď som mala ad, tak prvé dni som chcela umrieť, nič mi v živote nedávalo zmysel
@patricia_b ako dlho trvá kým si telo zvikne ná účinnú látku
@patricia_b
@patricia_b Presne tak.
@patricia_b ale 14dni od posledného navisenia lebo 4dni som brala 37 potom 10 dní 75 a teraz 4 dní 150mg
@mekicom Plný účinok antidepresív nastupuje až za dva až tri mesiace! Ale keď ti nesadne tak ti nepomôže ani keď ju budeš brať rok. Ale lepšie alebo dobre ti môže byť za dva týždne za štyri alebo za šesť atď. U každého človeka je to individuálne. Ja beriem teraz 9 deň ALVENTA 150 mg za deň a tiež mi ešte nie je lepšie.
Ahojte,chcela by som sa spýtať,ako je to u vas s alkoholom,nebaví ma stale kazdemu vysvetľovať,že nepijem,skusila som si uz aj dat,pohar dve vínka neurobilo nič,ale maly poharik ostreho ano,na druhy den mi bolo zle ,môže sa,či nie niečo si dat,beriem ad
@esselte mne to tiez ide na nervy a hlavne teraz v lete ked su same oslavy,grilovacky,dovolenky a nemozem si dat pohar vinka....obcas si dam vino a je to fajn,ale mam strach ze sa mi vratia uzkosti a potom si to vycitam......s tvrdym alkoholom neviem ten nepijem...Mne lekar povedal ze sviatocne si pohar vinka mozem dat 🤷♂️

@anamis3 spánok je základ podľa mňa si po dovolenke hneď nabehla na stres.Telo má v noci spať a to som robila 7 r na smeny, ale už by som nechcela ...stále unavená, nevyspata, búšenie srdca večer "nasilu"spat, lebo som vedela, že ráno 05 vstavam.mas rada svoju prácu nechceš ju zmeniť?