Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 Ovela viac asi nebude ,nam teraz chodilo okolo 380 a celkovo je na skole okolo 440 deti tak ked budu vsetci tak sa nam zdvihne okolo 60 +60 zamestnancov ,robi nas 5.Dnes sme este len nastupili tak este ohladom toho ci niekoho prijmu sme sa este nebavili, a dokupovat nemusime nic ,vybavenie mame ,len ked su peniaze tak sa pomaly vymienaju stare veci za nove alebo podla toho co vypadne.Ale podla mna aspon jednu silu bude treba urcite.Jedna kolegyna dnes tiez nenastupila ostala s manzelom na PN je velmi vazne chory ma rakovinu ,je na tom dost zle a ma len 45 rokov, tak nevieme dokedy bude PN ona, tak ze sa to musi urcite riesit , no ale uvidime ako sa to rozbehne.
Ahojte mamičky,je možné že je jednej tehotnej tak strašne zle,na vracanie,zlý pocit v ústach,únava.9-tý týždeň.A iné tehuľky v čakárni u lekárky úplne v pohode
@dobrasprava ano...ine ledva chodia..vracaju kazdu chvilku
@dobrasprava jasné, ja som vracala do konca piateho mesiaca, každý deň 😰
Zdá sa že ste dnes všetky v poriadku lebo píšete málo
@mekicom ja ako tak , aké už druhu noc nemôžem späť tak som si dala rivotril kvapky, spala som no zen kolotoč dnes . A vieš že je to cítiť keď spis bez liekov??taku čistú hlavu mam , hádam to prejde ...
@eliska13 Ahoj no kamoska ma pravdu ,mlady to dnes nebudu robit jednak je to tazka praca a druhe minimalna mzda a za tu robit dnes nechce nikto.A este ani si ta nikto nevazi ,podla nich je to podradna praca ,co ty si len kucharka a kazdy je nieco viac. Ani neviem ako som vydrzala v tej praci 20 rokov a teraz ked uz mam 50 kde najdem druhu pracu ked uz pre kazdeho amestnavatela som stara ,oni potrebuju mladych perspektivnych ludi, tak ze asi tak. Ako s s materialom u nas problem neni ale silu urcite bude treba riesit ,no uvidime ked nastupi riaditelka oni ucitelia nastupuju az v pondelok.To teplo ani nehovorim spotena som stale jak slon, ruky ,nohy chrbat to ani nehovorim ako ma bolia, no co uz mala som sa lepsie ucit.A tu u nas na vychode si rada ked mas vobec pracu a nie si este vyberat.
Ahojte no dnes mam hrozný deň, úplne že celé zle , nech je večer že idem späť
@slavkasobanska Co sa deje Slavka ,uz si bola celkom ok.
@ivka185 veď som len dnes neviem čo zo je ...
@ivka185 chápem, ale už to máš druhý domov robota istá, máš prázdniny..ale neviem prečo sú tie platy tak nastavene učiteľky, sestričky detto
Ešte to je tak, že si môžeš vziať aspoň domov obed, že vieš ušetriť za stravu?moja svokra voľakedy dávno robila v kuchyni vtedy sa dalo, že to mala ako bonus, že aspoň doma nevarila.
@patricia_b akú má dlhú ofinku😁vy máte mačku či toho psíka ako to vlastne dopadlo čo si priniesla toho nového psa domov?vôbec sa mi nezdá, že si toľko pribrala
@eliska13 Ako kedy vies da sa zobrat ale nemalo by sa ,nemoze verejne.S tym si clovek pomoze ked sme dvaja doma ,lebo ked boli deti oni to uz nechceli doma jest ,ked to jedli v skole. No a prazdniny ,vikendy to ma tam drzi asi najviac v tej robote a popravde uz sa mi nechce zvykat si na novu pracu ,novych ludi, pokym budem vladat asi tam budem.
@eliska13 pána čivaviaka máme, ktorý nového psíka neprijal, tak sme mu našli nový domov ... malý je pán, riadne číslo z neho bude ... no od začiatku liečby som pribrala 26 kg, len sa to tak rovnomerne rozložilo, napríklad som nosila veľkosť 36/38 a teraz nosím 42/44
Ja fajn. Boli sme na hubách. Tak som sa dnes prešla riadne. Dobrú noc. Prajem všetkým peknú noc🙂
@kajkag našli ste?aj my sme boli v Karpatoch našla som suchohríby a pár bedli.
@ivka185 nemôže, ale všetci to robia je to malé plus.
@patricia_b takto v číslach to vyzerá veľa, ale dobre vyzeráš a ty máš dobrý základ veď si vždy športovala.A muž ako?zmenil sa troška Vás vzťah k lepšiemu?
Ak su tu Janky..tak vsetko naaajjj 😚😘
Ahojte , brala ste niektorá Rivotril kvapky ?? No mne je asi po nich tak zle , od žalúdka , tak som nemohla späť a dala som si ich už 3 deň a je mi na figu , doktorka má dovolenku tak som si ich sama dala , nemala som som úplne že všetko zle
@ivka185 ty si Janka??
@slavkasobanska Moja teta ich berie ale ona je s nimi velmi spokojna.
@slavkasobanska Ano ja len nick mam ten co som zdedila po dcere. Este ked som nevedela na pocitaci ta ked som nieco chcela ta cez dcerin nick ,no a potom som si uz na to zvykla tak dcera si spravila novy a mne ostal ten. Ale nechce sa mi kazdemu vysvetlovat tak uz som si zvykla ze ma oslovuju ivka ,ale oficialne som JANA.
@ivka185 tak všetko najlepšie prajem

@mimiqa och moja,no to mas ťažké