icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivka185
21. aug 2019

@slavkasobanska Dakujem Slavka.❤

kajkag
21. aug 2019

@eliska13 moc sme toho nenašli. Ale prazenica nemohla chýbať 🙂

patricia_b
22. aug 2019

@eliska13 akože sa mi dosť strii urobilo na bruchu, na bokoch, aj na nohách, ale chcela by som späť schudnúť do svojho oblečenia, lebo sa necítim komfortne vo veľkých veľkostiach ... môj partner je rodený kkt, dnes ráno ma vyhodil z bytu, ale stále som tu, lebo by nemal kto ostať s malým, ale riadne nervy mám na neho za to

slavkasobanska
22. aug 2019

@patricia_b ahoj to prečo tá vyhodil??

slavkasobanska
22. aug 2019

Ahojte kocky no čo som taká unavená, zaspať nemôžem to je strašne len sa motam po byte

patricia_b
22. aug 2019

@slavkasobanska lebo malý je v období vzdoru a plače pre hocičo a ja vraj za to môžem, že sa mu málo venujem

slavkasobanska
22. aug 2019

@patricia_b JOJ to je debil prepáč , ale veď take sú deti

patricia_b
22. aug 2019

@slavkasobanska no nevyjadrujem sa radšej ... celý deň mi blbo kvôli tomu debilovi bolo

kajkag
22. aug 2019

Zienky aké vitamíny uzivate????🙂

slavkasobanska
23. aug 2019

@kajkag ahoj ja som brala vitamín D, B12, a pestrec majoránsky

slavkasobanska
23. aug 2019

Ahojte ja som taká smutná , tie bolesti hlavy, zvýšený tlak ničí má to , ráno mi je až do placu , zo všetkého , samota ...

ivka185
23. aug 2019

@slavkasobanska Ahoj Slavka ziaden smutok si nepripustaj, hlava ta moze boliet ked mas zvyseny tlak, ale preco mas zvyseny vsak mas lieky na tllak nie? Viem ze samota je zla ,ale vies ze to nezmenis a musis sa nastavit tak aby si to vyplnila ,chod vonku na prechadzku ,alebo len tak sa poflakat niekde do nakupneho centra, citaj ,lust krizovky, viem ono sa to lahsie pise ako kona ale inu moznost nevidim ,jedine este zajst k mame alebo surodencom ak mas alebo su poblizku, proste zamestnat mysel lebo inac je to na nervy ,stale rozmyslame ako nam je a stoho nam je zle.Tes sa na svadbu ,pripravuj si saty ,rozmyslaj nad ucesom ,tes sa na ceru ,urcite pride na svadbu . Drz sa moja ,rada by som ti pomohla aby ti bolo dobre ,keby to bolo v mojich silach.😍

patricia_b
23. aug 2019

Dnes sa veličenstvu nechcelo moc bike-ovať

ivka185
24. aug 2019

Ahojte zienky kde ste vsetky ,ako sa mate ,niejako mi je divne ze nikto nepise. Verim ze ste ok a prajem vam pekny vikend.

slavkasobanska
24. aug 2019

@ivka185 ahoj tu som , no mam depky neviem už čo si mam dať

ivka185
24. aug 2019

@slavkasobanska Neviem co by ti pomohla snad niejaky cajik alebo magnezium, alebo vyjst niekde von.A nemas niejake pomocne lieky co by si mohla zobrat, neviem ako sa volaju ale tu zeny pisu ked je najhorsie tak si nima pomozu. Rada by som ti pomohla keby som mohla.😍

slavkasobanska
24. aug 2019

@ivka185 dakujem , momentálne ležím mam vysoký tlak 150-100 teraz dala som si tabletku tak čakám

ivka185
24. aug 2019

@slavkasobanska No ta co robi s tym tlakom ,pijes vodu? Verim ze tabletka zaberie a klesne.

patricia_b
24. aug 2019

@mimiqa ako sa máte?

slavkasobanska
24. aug 2019

@ivka185 trochu mi klesol ale neviem z čoho mi tak skáče

ivka185
24. aug 2019

@slavkasobanska Parada este urcite pojde dole ,zavolaj alebo zajdi za lekarkou v pondelok a nech to riesi.

slavkasobanska
24. aug 2019

@ivka185 bola som nedávno na kontrole na internom , chodím pravidelne , tak uvidím keď sa nepolepšil pôjdem

ivka185
24. aug 2019

@slavkasobanska No musis to riesit ked ti tak skace podla mna to nie je dobre. Nechcem ta strasit nie som lekarka , len sa o teba bojiiiiiim.

slavkasobanska
24. aug 2019

@ivka185 áno viem , zo len teraz tieto dni mi skáče v pondelok mu zavolám

ivka185
24. aug 2019

@slavkasobanska Drz sa a verim ze zajtra uz napises ze si OK.Budem cakat.

sticker
tuzobnik
24. aug 2019

@petro1985 Ja som dostal takú zápchu že som musel vysadiť antidepresíva!

mimiqa
25. aug 2019

@patricia_b ahojjjj..veselo😁😂😃psik robi radost..vytrhol mi palmu..vonlu ruze rozkusal😁😂Matejko lozi vsetko vyhadzuje

slavkasobanska
25. aug 2019

@ivka185 ahoj zle som spala už o 4 som bola hore , celé telo má pálílo, no musím pozitívne myslieť aby sa to zlepšilo

eliska13
25. aug 2019

@mimiqa u Vás tiež neexistuje nuda, ale dobre tak aspoň človek nemá čas nad blbostami rozmýšľať
A kde je Sylvia?mali ísť v polke augusta do HR už sa dlho neozvala.
V novom čísle časopisu Zdravie je príloha ako zvládať stres je tam všetko pekne vysvetlené cez to ako telo reaguje na stres a pod...celkom poucne, typy dýchania pri strese, panike a pod...
@slavkasobanska asi si nervózna a z toho Ti stúpol tlak.syn je doma či v zahraničí ide na jeseň?

slavkasobanska
25. aug 2019

@eliska13 ahoj to mam z nervov všetko , viem , dnes som sa pozitívne nasadila tak zatiaľ oki , je to všetko v hlave , syn je tu ale pracuje v belianskych tatrach na chate plesnivec tak tam aj býva . Cez zimu bude už tu, jeho snúbenica má dobrú prácu už ,bude svadba tak majú čo vybavovať .sami si všetko vybavujú , takze je tu ale malo , veľa aktivít , prace .