icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
7. sep 2019

Chcem sa opýtať , nemávala som to , ale väčšinou k večeru mi je tak mdlo , tlak mam oki , ale tak sa cítim ale vždy tsk okolo 17 to začne , nemáte to niekto?? Čím to môže byt?

patricia_b
8. sep 2019

Ahojte kávopičky, ako sa máte, ja mám dnes už tretiu kávičku skoro za sebou, ale počasie je nič moc, dnes asi opäť nevyleziem z postele.

slavkasobanska
8. sep 2019

@patricia_b ahoj aj ja so idem uvariť druhu , obed mam navareny ale som strašne unavená, dufam že to už jeseň na mna nejde

mimiqa
8. sep 2019

@patricia_b konecne dobry nazov😘kya ja idem na druhu...dcera otravuje zas s nakupmi...ach..ja nebudem mat nikdy hodinu pre seba😢

eliska13
8. sep 2019

@slavkasobanska veď si chorá je normálne, že si unavena..ešte mas teplotu?
@mimiqa ani nehovor ja neznášam piecť kysnuté cesto a som sa dala do takých pudingových slimákov na dovolenke nám chutili a som to synovi sľúbila, žiaľ nezabudol😏potom chcem ísť na pečenú rybu, lebo už nebudú predávať.este, že chalani tak moc neriešia zatiaľ oblečenie.Len siltoviek máme asi 15 reálne nosí tak 3
@patricia_b u nás už slnko vylieza.

slavkasobanska
8. sep 2019

@eliska13 ahoj už nemám , len mi to vadí že som unavená toľko

mikavo
8. sep 2019

Ahojte, môžem si dať dorsiflex? Beriem escitalopram a dnes ma seklo, dnes mi nik masáž nespraví. Neviem ako budem zajtra pracovať, len od začiatku mesiaca som nastúpila do práce

patricia_b
8. sep 2019

@slavkasobanska @mimiqa @eliska13 akurát som bola so psíkom von, ale inak nič, celý deň posteľ a seriál

eliska13
8. sep 2019

@mikavo podľa mňa áno aj guajacuran je dobrý
Natri si to veralom a teplý uterak, deku okolo a viac dní si daj liek

eliska13
8. sep 2019

@patricia_b tak aj to je fajn, že si so psom išla.Zajtra bude možno lepší deň, chce Ti lekárka zvýšiť liek či zostavas tak isto

bubu62
8. sep 2019

@slavkasobanska ja to mávam ráno,kým sa rozbehne je večer 🤦

patricia_b
8. sep 2019

@eliska13 zvýšila mi na pôvodnú dávku, zajtra mám psychoterapiu hneď ráno, tak dúfam, že nezaspím

eliska13
9. sep 2019

@bubu62 ako škôlka?páči sa mu?
@patricia_b ani nehovor celú noc som sa budila na búrku už dlho tak nehrmelo

slavkasobanska
9. sep 2019

Ahojte kavickarky , som doma od doktorky ani som pri nej nebola , lebo som nachladena a taký k nej nemôžu, dala mi lieky a nový termín , potim sa vo vlastnej stave , idem si uvariť čaj a posteľ ...

patricia_b
Autor odpoveď zmazal
bubu62
9. sep 2019

@eliska13 celý týždeň ráno plakal po ceste a vo štvrtok,som mala konflikt s učiteľkou,ktorá klame🤦,no sa teším na tento rok...

eliska13
9. sep 2019

@bubu62 och tak blbý zaciatok snáď ho to rýchlo prejde to je na nervy niekam ťahať nasilu

bubu62
9. sep 2019

@eliska13 tento týždeň lepšie,ale zase máme iný problém 🤦

slavkasobanska
9. sep 2019

Ahojte idem sa s vami potešiť , od poslednej hospitalizácie som začala citát knihy ako prekonávať moje strachy, depresie atd ... už mam ďalšie nové knihy , úplne fantastické , odporúčam

dika
9. sep 2019

Ahojte dievcata ako sa mate? Ja celkom fajn len rychlo...
.ako isli deti do skoly tak toho moc nestiham.v praci si zvykam uz to celkom zvladam a potom doma druha sichta ved to poznate.Z choroby nemam uz ziadne priznaky, citim sa uplne v poriadku len sa zamyslam preco to vlastne na mna pred viac ako pol rokom prislo a ci teraz zijem zivot spravne a ci sa to casom nevrati....bola som pol roka doma a bolo to fajn- taka ocista, uvedomila som si vela veci v zivote, co je dolezite a co nie, zmenila priority, venovala som sa viac sebe a hlavne som spomalila.Ale teraz mam pocit,ze to opat smeruje vsetko k tomu ako to bolo predtym...proste je rozdiel byt doma a mat na vsetko a vsetkych cas a ine je to pracovne tempo....je mi fajn, sice vsetko zvladam ale na pozadi mi bezi obava ci je toto vsetko ok....ako to mate vy???

dika
9. sep 2019

@slavkasobanska ahoj ja citam tu knihu Miluj svoj zivot uz treti mesiac a niektore casti mi pridu narocne...priam ma to nebavi.....super ze tebs to naplna, tesim sa s tebou

mimiqa
9. sep 2019

Ahojte🤣😍😘ja neviem cim toje..nojamamvsetko na haku🤣😃😅uplne kludnasom....neriesim nic...mam sa vyborne....ako za mna 1*

eliska13
9. sep 2019

@dika mňa táto kniha vôbec nebavila😄neviem či štýl akým bola písaná či pocit, že je všetko easy taký americký sen ako vo filmoch
Kúpila som ju, lebo som všade čítala aká je výborná, ale mňa sklamala.K ostatnému zajtra už zaspávam😀

sandra2308
10. sep 2019

Ahojte dievčatá, môže byť zhoršenie zraku tiež zo psychiky?

bubu62
10. sep 2019

@sandra2308 no mne to tiež robí a myslím si že možno z xanaxu...

bubu62
10. sep 2019

@dika šťastná to žena z teba.

mimiqa
10. sep 2019

Dobreeee rankooo😚😚😚😚😚😚

elima
10. sep 2019

@sandra2308 Mne sa zdá, ze ano. Tiez mam obcas pocit, ze horsie vidim a na ocnom bolo vsetko po starom.

sandra2308
10. sep 2019

Dievčatá mne sa strašne točí hlava, idem po meste a strácam rovnováhu 😥 Je to také hrozné. Myslíte že je to tiež psychika?

ivett311
10. sep 2019

@sandra2308 áno 😒