Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@1andrea111 ja hnet rano jak vstanem som unavená. Niekedy cely den nic neurobim .
@petro1985 a mne co poradis ...co mam robiť ked mi vkuse 7 mesiace je tak zlé mam za sebou vela vyšetrenia a záver bol panicka porucha a depresia 6 mesiace som brala paretin a neurol .a bolo ešte horšie. Potom dva mesiace len neurol a teras týždne mirzaten..
Som unavena vyčerpaná nemam silu ..
Zienky, chodíte do práce, alebo ste na pnke??
@kajkag ahoj ja som už na ID
@1andrea111 a kolko by si chcela robit?cez tyzden v robote cez vikend zase len povinnosti vela si nakladame😆len povinnosti varit, nech su vsetci spokojni mysli aj na seba to je taka unava, ze stalo to iste.Ved tolko upratovat by unavilo aj kona.
Ahojte dievcata prajem vam peknu a hlavne kludnu nedelu.😍
aj ja pracujem a pn som nebola. bolo to narocne obdobie tie zaciatky. teraz sa citim uz stabilizovana. ja mam dobru pracu takze napriek tomu ze som spala 1-2 v noci a zazivala uzkost, dalo sa to. drzte sa dievcata moje😊 musime mat nadej ze to bude dobre a hladat moznosti lebo kazdemu pomaha ine. ja verim tomu ze v tomto smere pride prevratna liecba a ze je blizko, ved je svet tak vyspely a tychto problemov pribuda. pekny slnecny den prajem
@petro1985 urcite pis, nie len IP. Ak mas skusenosti a vies vela poradit tak kludne, rada si to precitam.🙂
Ahojte , čo máte skúsenosti , mam sociálnu fóbiu , už nezvladam ísť medzi ľudí aj rodinu , pomohol niekomu v tomto psychológ??? Už som zúfalá ...
Ja som bola na pnke skoro 11 mesiacov, to som vtedy bola aj tehotna, potom potrat...a nezvládla som to, dostala som posttraumaticky sok a úzkosť. Musím vám povedať, ako som v robote je to lepšie. Už by som nechcela pnkovat. Veď aj teraz mám v robote ťažké dní, ale zvládam to, nevšímam si ti....idem ďalej....zienky hore hlavy. Sme predsa bojovnicky!!!!❤️
@slavkasobanska ich bože je mi to ľúto moja😔
@kajkag to je v poriadku
dievčatá idem ukončiť liečbu, lebo nevidím zmenu, tak sa tu s vami lúčim a držte sa
@patricia_b ahoj to ako že nebudeš brat lieky už?? Cítiš sa na to ?? Ak áno tak super
@slavkasobanska prestanem brať lieky, aj na psychoterapie prestanem chodiť, lebo liečim sa pol roka a pol roka bez zmeny, len mi stále dr. mení dávku liekov
@patricia_b no uvidis neviem či je to dobre , ale držím ti palce nech si v poriadku aj tvoj smejko krásny
@patricia_b môže sa Ti stať že sa stav výrazne zhorší. Neuvažovala si nad zmenou lekára, prip. aspoň konzultácia s odborníkom. Poznám dobrého psychiatra cez skype ak by si chcela. Pokiaľ tam ochorenie je, neprejde že prestaneš brať lieky. Treba hľadať možnosti, cesty.

@1andrea111 Keď chceš napíš mi správu, tam ti poradím, chápeš, aby niekomu náhodou neprekážalo, že som "múdry"