Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b držím ti palce ...
@patricia_b Preco sa lucis sak pisat sem mozes budes nam tu chybat, aspon sa ozvat ako sa dari ,co nove pri malom atd....

@slavkasobanska Ahoj no co to citam ,ty sa vzdavas taka silna zena, bojovnicka . Na to ani nemysli ,vsetko sa da zvladnut a ty to urcite das.Co viem o pripade ,ze pri soc.fobii psycholog pomohol ,je to da sa po vedat obrat o sto percent ,ale vlastnu skusenost nemam , tak len z toho co viem.Drz sa a hladaj riesenie ,ty to das.❤
@slavkasobanska Coho sa bojíš ľudí ci toho, že Ti bude zle, odpadneš?Neskúšala si niekedy sadnúť si na lavičku a čítať časopis?vieš, že zabudneš sa báť budeš si čítať a časom zistíš, že vonku Ti nehrozí nebezpečenstvo.Ved si psa chodila venčiť a išlo to😉
@patricia_b Kto Ta nasral?😛lekárka či psychologička?
@patricia_b urob ako sa citis,len aby to nebolo horsie,mozno zmenit dr..
@petro1985 Napíš sem aj ja som zvedavá.Vies podľa mňa môžeš športovať, dobre jesť, brať vitamíny a aj tak, keď nie si s niečím spokojný svoj život, partner, práca, financie či za niečím banujes vždy sa to nejak prejaví.Alebo je niekto na seba prísny, nechce zlyhať, perfekcionista a pod....to sú roky terapii a práce na sebe a výsledok neistý.A nie vždy sa dá všetko zmeniť v tom živote možno ten postoj pohľad, že takto to je a musím sa s tým zmieriť😉my sme so psychologičkou pátrali od detstva a na nič sme neprišli za tie mesiace, roky len, že som taká a mám sa prijať, že sú veci, ktoré mi prídu ľúto, že mám strašnú empatiu až na moju škodu a pod....
@eliska13 viac menej obidve, psychologička preto, že mi sedenia nič nedávajú a dr. preto, že náhodne idem z 15mg na 10mg, 5mg, 7,5mg, 10mg, 15mg a každú dávku tak max. týždeň a ja necítim žiadnu ultra zmenu, akurát som z toho len pribrala
@ivka185 ahoj nevzdávam sa idem ďalej , len či niekto nemá s tým skúsenosti . Dnes od rana som so teraz sadla , vonku chodím stále, nákup, obed, upratovala som, a dnes mi prišiel vakuovy čistiť pleti , tak som ho vyskúšala , potom maska, krém, vlasy hotové, už len obočie ....len trochu oddýchnem ....dnes vôbec nemám čas na nič myslieť ....
@slavkasobanska Joj tak máš beauty deň😉ja mám po lete úplne vyblednuté obočie aj vlasy tiež sa chystám si ho nafarbit.co si varila?ja chcem ryžový nákyp s broskynami už nemám fantáziu.
@eliska13 vieš čo ja sladké jedla nerobím, mi sme skôr na slané a robila som ,, lečky,, je zo udusena sladká kapusta z fliackami a by to slaninka opečená .. neviem či to poznáš , to my moja babka naučila
@slavkasobanska Ty sa ale paradis ,mas nieco nove na obzore? Ale tak treba ,robit aj nieco pre seba ,ja som vo strtok tiez objednana ku kozmeticke.A tie fliacky poznam dobre ja ich robim tiez, a sladke tiez nemusim ale robim pre muza a dceru oni sladke lubia.
@slavkasobanska Áno, to robíme ako fliacky na slano niekto to má rád na sladko😉len my nedávame slaninku.ja som minulý týždeň robila halušky s kapustou.Ja tiež nemám rada sladké obedy max žemľovku či nákyp.Este som rozmýšľala francúzske zemiaky strašne veľa jedál čo som varievala teraz nevarim.U Vás už prituhuje, keď ráno robím desiatu vždy počúvam teleráno.dnes som kúpila Hokaido chcem ju aspoň upiecť v rúre či polievku aj, keď viem, za sama si to zjem
@1andrea111 dobrý večer terz čítam vás koment že poznáte dobrého psychiayra cez skype ja by som bola vemi rada keby ste my mohli dať na neho kontakt mám taky isti problém ako pani na ktoru ste reagovali a je ten psychiater komunikuje cez skype ano ďakujem voored
Treba skusit nejaky sport, zacat sa stretavat s ludmi, vela slniecka...
@patricia_b Je hlúposť postupne znižovať dávku na minimum a potom zase zvyšovať na maximum atď. Keď ti nie je dobre treba zmeniť liečbu. ...
Ahojte no ako sa mate ???
Bambulky tak prvá hodina Thai Boxu za mnou... odporúčam nemá šancu depka😅vypotis ju že úplne ... ešte k tomu fešáci sú tam no nebol čas sa pokochať 😂🤣😄hodinu v kuse makas 🤩🤪a teraz veľký šok doma som dostala”dcéra uložila riad z mycky sama od seba 😅😂😁😆😀🤘
Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať...pijete kávu? Keď vám je zle, nieje vám po nej potom horšie?
Ja som kávičkárka, keď mi je dobre, dám si kedykoľvek, no teraz ako mi je zle, po káve mi je hneď horšie, skúšala som nepiť, no potom hlava bolí 🙈🙉
@sandra2308 Daj si zelený, cierny čaj, káva môže zvyšovať úzkosť búšenie srdca ...ja pijem slabu, ale keď si dám v kaviarni je mi blbo
Ahojte aj ja som kavickarka ale pijem veľmi slabú kávu
@mimiqa aj ja si prosimmmmm

@patricia_b A prečo sa lucis?veď popísať môžeme😉