Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mimiqa už idemmmm
@sandra2308 ja pijem veľa kávu denne, niekedy aj sedem, ale bez nej je mi blbo
@patricia_b hmmmm, tak to je ten lepší prípad. Ja milujem kávu, ale asi vydržím bez nej, ako by som mala mať takéto stavy.
A tebe je ako momentálne? Písala si, že ukončia liečbu...
@sandra2308 od pondelka neberiem lieky a podarilo sa mi 3 kg schudnúť ... v piatok idem k psychiatričke, tak dúfam, že mi zmení lieky, lebo som pribrala vďaka ním 30 kg a už sa takto necítim príjemne.
@slavkasobanska mohla by si predpis tu 😘
@patricia_b a ty tiež už si tu mala byt 😘
@mimiqa aj ja chcem prísť😍
@patricia_b Tak to ti závidím že môžeš vypiť toľko kávy! Ja kávu milujem! Ale keď vypijem tak mám s nej silnú úzkosť a buší mi strašne srdce! Ale aj tak si musím dať! Už som na nej závislí! 😁
@mimiqa zafukalo ma , v tatrach sneh
@mimiqa och samé dobroty🙄 vieš čo ja sa neviem po lete unormalnit stále by som niečo jedla včera som robila podvečer zemiakové placky aj som pribrala 2 kg, ale cítim ich na veciach ako 5 kg😭
@patricia_b toľko kávy fúha.Ja si dávam jednu hneď ráno, keď vstanem a druhu po naobedovani, ale to sú také kakavka.Ked si dám v kaviarni capuccino až sa trasiem😭v nedeľu som to prehnala a dala si kávu o 17 ešte po polnoci som bola hore
Ahojte zienky kavickarky ja tiez pijem dve kavy na den , nescafe s mliekom, jednu rano a druhu okolo obeda nic mi nerobi kava a bez nej ma boli hlava, Slavka mi uz vieme kedy v poprade snezi lebo u nas je vtedy velmi chladno, sme celkom blizko popradu.Slavka snad sa niekedy aj my dostaneme k tym nasim kockam na zapad aby nam nebolo luto ako sa stretavaju, a my sme tu z vychodu asi same dve mam taky pocit.

@1andrea111 veselooo😘
Baby čo varievate z Hokaido tekvice?pečiete v rúre, šalát, polievku ako?
@eliska13 ahoj ja nič, mne to veľmi nechuti , ale syn robí polievku , uvarí do mäkká , potom rozmixuje , dá trosku smotany, korenie, tie jadierka opečie na sucho , dá do polievky , a buď opečená chlebík na drobno alebo čo mame
@mimiqa Dávaš soľ, cesnak, koreniny?kamoška to plní mletým masom
@slavkasobanska ja som skúšala pred x rokmi polievku tiež mi nechutila.Nasla som recept upiecť v rúre k tomu špenátové listy, a feta syr poliať trocha tekvicovym olejom ako šalát.No idem niečo spachat aj tak to budem sama jesť😉
@eliska13 skús pozrieť na nete , ja už varím dnes kuracie pecienky, ryžu, hranolky ....a od včera má tak boli hlava od oči , hrozné, a inak objednala som sa k psychologovi a termín mam 17.10 , super
@slavkasobanska A ty nechodíš k psychológovi?vieš čo ja som mala teraz 2 t dosť náročné stále niečo vybavovat, že dnes ako som doma sa neviem rozhýbať.ja pečienky robím v poslednom čase na spajgli napicham s kúskami slaninky cibuľky a dám do rúry niekedy aj grilovacie či sójovku tam dám.
@eliska13 chodím , len teraz má veľa tsk sa tak dlho čaká
dievčatá nebol dobrý nápad prestať s liekmi, včera som doškrabala do krvi malého, ani neviem prečo, zrazu prišiel taký pohnútok
@patricia_b ako to ????
@mimiqa to sú tie stavy, kvôli ktorým som bola v nemocnici
@patricia_b mamma mia, to bol veru velmi zly napad. Ten pohnutok- zas to boli hlasy?
@patricia_b bože , a je v poriadku?? Vidíš aké to má následky , neprestávaj z liečbou prosím

@slavkasobanska šupky ku mne😘