icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
22. sep 2019

@mimiqa ta dajme spoločne kávičku, ja si už varím

mimiqa
22. sep 2019

@patricia_b počkaj ešte idem len domov z tréningu 😂 mokrá som aj dole 😘🤣😜😅

patricia_b
22. sep 2019

@mimiqa dám s tebou druhé kolo

slavkasobanska
22. sep 2019

@mimiqa daj si , ja som už mala, obed sa vari ....

slavkasobanska
22. sep 2019

@patricia_b aký krásny hrnček

patricia_b
22. sep 2019

@slavkasobanska ďakujem, som dostala špeciálne pre mňa na kávičku s jednorožcom

slavkasobanska
22. sep 2019

@patricia_b aj ja mam z jednorožcom ale nechtiac som odbila ten roh ale je veľký na kávu to čaj z neho pijem , to som dostala od dcéry z Lass Vegass , ale musím to zalepil ..

slavkasobanska
22. sep 2019

Kocky myslite že večerné lieky čo mam to sú na navodenie spánku , môžu účinkovať aj cez deň?? Myslela som že to prejde ale mne sa chce cez deň späť , do obedu sa prinútim s po obede len by som driemala ,. Cez deň nemám take lieky ...

mimiqa
22. sep 2019

Ja až terraaaazzzz

mimiqa
22. sep 2019

@patricia_b nicnestiham grilovačku sme spáchali

patricia_b
22. sep 2019

@mimiqa ja som upratovala a o chvíľu ideme do detského centra

mimiqa
22. sep 2019

@patricia_b včera som stihla upratať 💪dnes veget

mimiqa
22. sep 2019

Dnes má moja najmenšia láska rôčik 😘

ivka185
22. sep 2019

@mimiqa Blahozelam nech rastie zdravucky.🎂

mimiqa
22. sep 2019

@ivka185 😘❤️Dakujem

patricia_b
22. sep 2019

@mimiqa my sme sa parádne prešli ... inak drobcovi všetko najlepšie, keď som prišla tu do diskusie mal len 4 mesiace

jankarec
22. sep 2019

@patricia_b patka, ty si kde pribrala?lebo vyzeras stale rovnako😊

patricia_b
22. sep 2019

@jankarec všade som pribrala, tak rovnomerne sa mi to rozložilo, ale na stehnách a bruchu asi najviac, keďže sa ma pýtajú, že kedy rodím 😂 😂 😂

slavkasobanska
22. sep 2019

@patricia_b nevadí , len nech sa cítiš dobre

eliska13
22. sep 2019

@patricia_b A zas máš inú farbu nie?ako Vám rastu tie detičky😉má perfektnú šiltovku.
@mimiqa jej ako mu vlasy narástli a nos si kde oškrel?
My sme boli na hriboch teda nič moc sme nenašli pár suchohríbov a dubákov.A omylom sme vyšli v inej dedine ako sme auto zaparkovali, takže som uchodena a už nikdy neuverím mužovi, že vie kde sme veď len tu kúsok od auta😉

eliska13
22. sep 2019

@mimiqa Všetko najlepšie maminmu maznáčikovi😛tak si bola ako na baterky určite upratať, nachystať grilovacku...

eliska13
23. sep 2019

No výborne mala som 2 kliešťov:(kliešťa som mala len raz ako teenegerka.Pekny štart do nového týždňa idem upratovat skrine, vytiahnuť jesenné boty celé moje voľno len riadim a stále je to tu ako po vybuchu

kajkag
23. sep 2019

Zienky seklo ma v krku, boli aj krcna. Presne takto pred týždňom. Dávam si suché teplo...bola som na masazi u odborníka. Trochu prešlo. Od soboty zase strašne zle. Môžem si dať lieky guajaracan? Keď užívam Escitil, Ansilan a Triticco?? Dnes ešte na poobednu, mám z toho závraty uf to sú bolesti...

patricia_b
23. sep 2019

@slavkasobanska necítim sa dobre, rada by som schudla
@eliska13 to sú moje prirodzené, také do ryšava, len bolo pekne a slnko svietilo ... tak to máš peknú smolu s tými kliešťami, snáď nič z toho nebudeš mať

slavkasobanska
23. sep 2019

@patricia_b ahoj nemysli na to s schudnes ... veď si športovkyňa , len na to nemysli

kajkag
23. sep 2019

Guajacuran

mimiqa
23. sep 2019

Ahojte aký máte deň ?🤪

mimiqa
23. sep 2019

@eliska13 fuj kliešte ach ... ja som to včera zvládla 🤭😂no keď vidím teraz bordel všade hračky dcéra má oklamala že pozbierala bordel po psovi po dvore polovička zas mu sibka vykrikuje mi tréningy naftu 😜💪vieš čo vyložila som nohy a otvorila pivo 🤣 nech uprace kto chce

yollanda
23. sep 2019

Ahojte kocky! Prosím vás. Menila som psychiatra, ten ma nanútil rapídne znížiť dávku. Samozrejme depka dlho nenechala na seba čakať. Teraz som sa vrátila k pôvodnej dávke. Mali ste niektorá podobný problém? Navyše sa u mna vyskytli zrejme syndróm po vysadení antidepresív. Pali ma celé telo, mám uzskosti. Už 6. deň som na pôvodnej dávke. Každý deň ledva čakám kedy ro zaberie.

eliska13
23. sep 2019

@yollanda a co si brala, ked Ti tak znizil?to skor mas uzkosti zase z navysenia
@mimiqa ved mi bolo cudne, ze cvicis, behas, ze ci si ho nevystahovala srandujem😀moj den bol ako zienka domaca varila som 2 jedla, plus polievku, upratovala poriadne 2 izby a teraz skusam syna na pisomku vstupnu, okupali sme psa, vytiahli aj jemu 2 klieste no parada.To uz mozno tvoj pes znova nalozil a nie, ze dcera nespratala🤣zajtra idem do mesta hoc by som aj v Kike, Ikea chodila doma nebudem co otvorim suflik vsade nieco vlozene papiere do skolky, kresby, vsade knizky, dnes ako bonus ohryzok z jablka v izbe na stole bordelari su to.