Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b počkaj ešte idem len domov z tréningu 😂 mokrá som aj dole 😘🤣😜😅
@mimiqa dám s tebou druhé kolo
@mimiqa daj si , ja som už mala, obed sa vari ....
@patricia_b aký krásny hrnček
@slavkasobanska ďakujem, som dostala špeciálne pre mňa na kávičku s jednorožcom
@patricia_b aj ja mam z jednorožcom ale nechtiac som odbila ten roh ale je veľký na kávu to čaj z neho pijem , to som dostala od dcéry z Lass Vegass , ale musím to zalepil ..
Kocky myslite že večerné lieky čo mam to sú na navodenie spánku , môžu účinkovať aj cez deň?? Myslela som že to prejde ale mne sa chce cez deň späť , do obedu sa prinútim s po obede len by som driemala ,. Cez deň nemám take lieky ...
@patricia_b nicnestiham grilovačku sme spáchali
@mimiqa ja som upratovala a o chvíľu ideme do detského centra
@patricia_b včera som stihla upratať 💪dnes veget
@mimiqa my sme sa parádne prešli ... inak drobcovi všetko najlepšie, keď som prišla tu do diskusie mal len 4 mesiace
@patricia_b patka, ty si kde pribrala?lebo vyzeras stale rovnako😊
@jankarec všade som pribrala, tak rovnomerne sa mi to rozložilo, ale na stehnách a bruchu asi najviac, keďže sa ma pýtajú, že kedy rodím 😂 😂 😂
@patricia_b nevadí , len nech sa cítiš dobre
@patricia_b A zas máš inú farbu nie?ako Vám rastu tie detičky😉má perfektnú šiltovku.
@mimiqa jej ako mu vlasy narástli a nos si kde oškrel?
My sme boli na hriboch teda nič moc sme nenašli pár suchohríbov a dubákov.A omylom sme vyšli v inej dedine ako sme auto zaparkovali, takže som uchodena a už nikdy neuverím mužovi, že vie kde sme veď len tu kúsok od auta😉
No výborne mala som 2 kliešťov:(kliešťa som mala len raz ako teenegerka.Pekny štart do nového týždňa idem upratovat skrine, vytiahnuť jesenné boty celé moje voľno len riadim a stále je to tu ako po vybuchu
Zienky seklo ma v krku, boli aj krcna. Presne takto pred týždňom. Dávam si suché teplo...bola som na masazi u odborníka. Trochu prešlo. Od soboty zase strašne zle. Môžem si dať lieky guajaracan? Keď užívam Escitil, Ansilan a Triticco?? Dnes ešte na poobednu, mám z toho závraty uf to sú bolesti...
@slavkasobanska necítim sa dobre, rada by som schudla
@eliska13 to sú moje prirodzené, také do ryšava, len bolo pekne a slnko svietilo ... tak to máš peknú smolu s tými kliešťami, snáď nič z toho nebudeš mať
@patricia_b ahoj nemysli na to s schudnes ... veď si športovkyňa , len na to nemysli
Guajacuran
Ahojte aký máte deň ?🤪
Ahojte kocky! Prosím vás. Menila som psychiatra, ten ma nanútil rapídne znížiť dávku. Samozrejme depka dlho nenechala na seba čakať. Teraz som sa vrátila k pôvodnej dávke. Mali ste niektorá podobný problém? Navyše sa u mna vyskytli zrejme syndróm po vysadení antidepresív. Pali ma celé telo, mám uzskosti. Už 6. deň som na pôvodnej dávke. Každý deň ledva čakám kedy ro zaberie.
@yollanda a co si brala, ked Ti tak znizil?to skor mas uzkosti zase z navysenia
@mimiqa ved mi bolo cudne, ze cvicis, behas, ze ci si ho nevystahovala srandujem😀moj den bol ako zienka domaca varila som 2 jedla, plus polievku, upratovala poriadne 2 izby a teraz skusam syna na pisomku vstupnu, okupali sme psa, vytiahli aj jemu 2 klieste no parada.To uz mozno tvoj pes znova nalozil a nie, ze dcera nespratala🤣zajtra idem do mesta hoc by som aj v Kike, Ikea chodila doma nebudem co otvorim suflik vsade nieco vlozene papiere do skolky, kresby, vsade knizky, dnes ako bonus ohryzok z jablka v izbe na stole bordelari su to.

@mimiqa ta dajme spoločne kávičku, ja si už varím