Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska o recept sa nepodelíš?
@patricia_b jasne , napíšem Vám ho
@slavkasobanska ďakujeme krásne
Langoše 1 kg polohrubej muky, 4 lyžičky soli, 2 vajíčka celé, kocka dráždia, 400 ml vlažného mlieka, 250 g pochutkovej smotany kyslej , trochu cukru do kvasku . Dáme si urobiť kvasok , všetky ostatne prísady dáme do misky a aj z kvadkom vypracujete na cesto nie tuhé , take aby sa nelepilo . Keď vykysme urobíme si cca 15-20 bochnikov , podľa toho aké veľké chceme langoše , je som mala 15 ale veľké ako veľký tanier aj viac.... na mastný tanier dám bochník s rukami vytahujem po celej veľkosti , treba si ruky niekedy olejom nazrieť , ide to lepšie , potom iba dáme vyprazat , ak mame veľa cesta , možné ešte nevxkysnute dať do miktotenoveho sacku , väčší než cesto a dáme do chladničky , tam môže byt aj 2-3 dni ... vykysnf aj tak .. dobrú chuť
Kávičkarky ako? Ja už mám po kávičke a idem upratať a pripraviť chlebíčky na večernú párty
@patricia_b ahoj už po káve , varím, už len rezne vypražiť a je to , počasie na figu , už 2 deň mam kolotoč , aspoň že to mam zadarmo , nemusím chodiť na kolotoče , haha párty robíš?? Prídem
@slavkasobanska dnes je Michala tak oslavujeme krpca. Pokojne dobehni.
@patricia_b bola si na tej Bielej noci?bolo zle počasie my sme celý deň doma boli.tak peknú oslavu fesakovi
@slavkasobanska ja som včera kačicu piekla ešte mám na dnes na šťastie, idem sa učiť zlomky so synom úplne pokazil písomku.Ale aspoň je dnes krásne😊sme vstavali o 10 vynimocne sa neviem prebrať.
@eliska13 nie nebola, lebo to počasie bolo kadejaké, nakoniec som bola len v piatok na dúbravských hodoch
@patricia_b. Jaj môj smejko má sviatok?? Tak všetko najlepšie mu želám

@patricia_b boztek drobcekovi 😘
@patricia_b máš krásne dieťa Pati, vždy usmiaty zlatúšik malý 😘 Tiež mu prajem krásne meninky
Štvrtý deň slobodná 😍
@patricia_b to fakt??? A on je kde????inak maly je na zjedenie!!! Musíte dôjsť už 😘😘😘😘😘😘
@mimiqa si pekne odratávam dni ... on je tu, ale nezáujem, takže nemá zmysel to siliť, keď jedna strana nechce abo ja neviem aký error má ... povedal na rozchod dobre, tak ako chce, ja vydržím bez neho
@patricia_b a s malym to zvládneš?? Možno to je to čo tá oberalo chuť žiť či vzalo energiu keď nemá záujem .. držím palce hlavne nech si spokojná tým bude aj maly
@mimiqa s malým to dám, veď je riadne fasacké dieťa, celý deň veselý ... veď ťa prídeme niekedy pozrieť
@patricia_b rob aby si bola šťastná 😘
@patricia_b áno máš krásneho synčeka , nech ste šťastný a zdravý
Ahojte , včera za ňou hrozný deň, ešte som nemala taký vysoký tlak nikdy 170/110 , lieky mam , všetko možné som si dávala nech to prejde , dufam že dnes to bude lepšie , a zvládla som návštevu po dlhom čase
@slavkasobanska pohárik červeného vínka a hladkaj si z boku krk od pleca tak ku uchu ..... ja zas nízky chodím jak ožran
Chcela som sa s ním hrať na doktora 😜jemu prišlo neskutočne vtipne má nechať hodinu čakať 🙈a ešte mi dal termín o pól roka 😱tak som si našla súkromného 😘😂
@mimiqa Niekedy neviem či píšeš niečo zo života či vtip😜skoro na odfuklo katastrofa vonku.Najkrajsi sukulent čo pestujem roky mi spadol prádlo až na plote, kým som domov dobehla.Neznasam taký vietor.
@slavkasobanska to je fakt dosť vysoký a dnes už dobre?
@eliska13 strašne dnes fúka, my sme boli iba chvíľku von a skoro nás trafil konárik taký dvojmetrový
Momentálne svieti slnko, popritom prší a vetrisko, na paradu😅
@eliska13 no dnes na striedačku , neviem či to je počasím , ale je mi tak na figu celY deň
@patricia_b u nás cez víkend skacali kukuričné pole a všetko supolie je u nás môžem si supolienky vyrábať, ale aspoň pes sa mal s čím hrat.Pondelky berú smetiari plasty ľudia mali pred domami vrecia naplnené niektorí ich nezavreli a všetko na uliciach rozhadzane.
@mimiqa mačky ešte máte?

@nanka1412 a z čoho to máš ty? Bolí ťa krčná, alebo hlava? A ako to pocituješ? Neťahá ťa akoby do jednej strany?