icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
1. okt 2019

Dievčatá rozveselte ma, včera sme mali debatu, on si sám priznal, že nie je ochotný robiť kompromisy a chce byť sám, teda, že celý čas chcel byť sám ... akože ten celý čas som sa snažila kvôli niekomu, kto chce byť sám, tak to tak na mňa doľahlo ... a dnes, že ja sa chcem silou mocou rozchádzať, lebo si myslí, že keď budeme rozídení, tak sa nič nemení ... no má zmysel byť s niekým, kto nemá vôbec záujem o vzťah, rodinu a chce byť sám?

eliska13
1. okt 2019

@patricia_b Ako je stary, tak je hlúpy.

slavkasobanska
1. okt 2019

@patricia_b ahoj no po pravde to nemá význam , ja som sa tiež rozviedla lebo rodina bola na poslednom mieste , a urobila som veľmi dobre ,neviem ťažko radiť v takých vážnych veciach

patricia_b
1. okt 2019

@eliska13 @slavkasobanska chce ma len zdeptať, lebo vidí, že prestáva mať na mňa dosah

slavkasobanska
1. okt 2019

@patricia_b no to tak zvyknu robiť , nedaj sa

patricia_b
1. okt 2019

@slavkasobanska nedám sa, len sa mi dnes tak urobilo ľúto, že som si aj poplakala ... už vidím ako budem na psychoterapii revať zas

slavkasobanska
1. okt 2019

@patricia_b veď to nevadí , ved aj ja tam plačem niekedy , to je dobre aspoň sa ti uľaví

patricia_b
1. okt 2019

@slavkasobanska ale mne je to také blbé, aj minule som plakala a pred tým na krajíčku som mala ... keď som na arteterapii plakala, to bol tiež trapas dosť

eliska13
1. okt 2019

@patricia_b Na to tam chodis, aby si to nedusila v sebe to je to, čo nás tlačí v duši😛ja som veľa plakala pritom doma vôbec.

sandra2308
1. okt 2019

Ahojte dievčatá, ako sa dnes máte? Ja hruza, mám pocit, že o chvíľu bude po mne 🙈 tocaky, tlak na hrudi, ťažké dýchanie...

mimiqa
1. okt 2019

@patricia_b jeminenko to ako došiel teraz na to??? Má piksne

mimiqa
1. okt 2019

@sandra2308 prechádzka ti nepomôže???

patricia_b
1. okt 2019

@mimiqa asi mi to nechcel povedať, nech na to prídem sama

sandra2308
1. okt 2019

@mimiqa hmmmm, asi nie, nejako to nezvladam, kvôli tocakom ani nikam veľmi nechodím, iba autom 😩

eliska13
1. okt 2019

@sandra2308 A si navysila tie lieky?nemáš anémiu, nízky tlak?neviem či som Ti to už nepisala

eliska13
1. okt 2019

@patricia_b Najhoršie je spraviť mŕtveho chrobáka ako robí on.Ale veď ty nechceš byť s ním či ano?

patricia_b
1. okt 2019

@eliska13 ja ho už mám tak akurát dosť

slavkasobanska
1. okt 2019

@sandra2308 ahoj mne je od nedele tak , závrate, tlak vysoký , slabosť v nohách a vôbec neviem z čoho , nič nemám zmenené,chodím aj vonku, síce na kratšie vychádzky lebo mam tocaky ale idem ráno aj po obede , ja už neviem čo to je

ivcam2
1. okt 2019

@slavkasobanska
@sandra2308 baby a nie je to z krcnej. Ja sa tiez necitim najlepsie. Mam taky pocit ako ked ta berie do jednej strany, niekedy az na zvracanie. Boli ma strasne krcna, uplne ju mam stiahnutu, tlak v hlave v ociach. Tiez ma to obmedzuje.

slavkasobanska
1. okt 2019

@ivcam2 no ja už sama neviem čo mi je, začínam si to nevšímať , no neda sa niekedy

eliska13
1. okt 2019

@patricia_b A aspoň ste sa rozprávali čo ďalej?veď to nie je jednoduché si na RD, ako s malým a tak?

kajkag
1. okt 2019

Dnes som vstala so strasnymi zavratmi. Úplne hnusne naposledy som ich mala v januári. Ani sa otočiť, chcela som urobiť poriadky v záhrade. Nedalo sa mi, ked som dala dole hlavu. Skoro som spadla a zlakla som sa. Moze to byt s tým, že som znížila zo 150mg Triticca na 100? Ale už užívam 150 pár dni, alebo zo seknuteho krku? Teraz mám aj menstruaciu, včera som mala 4 deň, celý den mi netiekla krv. Len večer ma rozbolelo brucho a zase som začala silno krvacat...

sandra2308
1. okt 2019

@ivcam2 presne si opísala môj problém. Ťahá ma ako by do jednej- ľavej strany, tlak v hlave, v očiach....Ivi, máš aj taký divný pocit v očiach, mám pocit, že zle vidím. Mám to už mesiac, už si namyslam bludy. A strašne ma bolí medzí krčnou a lopatkami

sandra2308
1. okt 2019

@slavkasobanska A odkedy ti je takto Slavi? Mne bolo cez leto výborne, už mesiac mi je takto hnusne

slavkasobanska
1. okt 2019

@sandra2308 mne je asi od piatku tak , cvičila som , zjedla som cesnak , tlak sa mi znížil ale žalúdok nič moc , no uvidím, keď to neprejde zavolám na interne

eliska13
1. okt 2019

@kajkag Skôr ten krk a menzes dokopy.
@sandra2308 bola si u neurológa či ortopéda kvôli tej bolesti?ja, keď som mala bloky na chrbtici som až zvracala, hlava sa mi točila, ale nie stále iba pri niektorých pohyboch.Vybrala som 7 infúzií ruplo mi tam a bol pokoj.

patricia_b
1. okt 2019

@eliska13 že môžeme ostať tu, že on si frajerku už hľadať nebude ... a malý je “môj” on dieťa nechcel a za to všetko čo som si s malým pri ňom vytrpela pochybujem, že by ho prisúdili jemu

ivcam2
1. okt 2019

@sandra2308 ano presne co opisujes. V lete super. Stahuju sa nam svaly z chladu ? Neviem.

ivett311
1. okt 2019

@sandra2308 aj ja mám divný pocit v pravom oku všetko ma boli

kajkag
1. okt 2019

Zienky môžem sa Vás opýtať, aké máte presne diagnozy?