icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
2. okt 2019

Ahojte moje..tak ako dnes???

eliska13
2. okt 2019

@mimiqa Ty sa pochval😛ako dcéra v škole páči sa jej?Ja by som najradšej dnes zaliezla do postele menzes som dostala som unavená nech uz je piatok.Este aj pršať asi dnes bude.

eliska13
2. okt 2019

@kajkag Zmiešaná úzkostno depresivna, ale začala to pred x rokmi panickymi záchvatmi.

sandra2308
2. okt 2019

@kajkag ja tiež uzkostno-depresivnu, ktorá začala panickymi záchvatmi. A ty?

patricia_b
2. okt 2019

@mimiqa ja dnes výborne, malý hneď ráno vyhnal tata zo spálne, že tam nemá čo robiť, lebo nikdy ráno nie je s nami :D :D :D normálne mi to urobilo deň, keď už aj malý vie, že jeho miesto je za pc a nie pri nás
@kajkag ja mám prechodnú schizofréniu a teda dúfam, že prechodnou aj ostane a odíde

slavkasobanska
2. okt 2019

Ahojte , no ja som ešte nemala taký strach ísť na úrad iba zaniesť papiere , normálne sa klepem

patricia_b
2. okt 2019

@slavkasobanska toto mám ja vždy, niečo ísť vybaviť je pre mňa horor :/

mimiqa
2. okt 2019

@patricia_b fuuu deti sú vnímavejšie ako my 👌no ja idem poumývať okna 😂🙈

mimiqa
2. okt 2019

@eliska13 dcére sa páči zatiaľ aj jednotky máva .. nádherne kreslí 🤪no trápia nás teraz nohy ide na operáciu pravého kolena takze zatiaľ skončila s boxom ... ja pokračujem super to je.. chlap ako počasie ale klop klop sa drží ale dokedy 🙈😱chod do postele

mimiqa
2. okt 2019

@slavkasobanska neznášam úrady

slavkasobanska
2. okt 2019

@mimiqa no mne je to jedno kde mam ísť ako že musím panika ale hrozná

slavkasobanska
2. okt 2019

@mimiqa len predýchavam to som ešte nemala taký stav

patricia_b
2. okt 2019

@slavkasobanska ja keď chodím ku školiteľke, tak vždy strašnú triašku chytám a to je ona strašne super a nemám dôvod, ale proste to tak príde

mimiqa
2. okt 2019

@slavkasobanska úsmev 😘

slavkasobanska
2. okt 2019

@patricia_b presne aj ja

kajkag
Autor odpoveď zmazal
kajkag
2. okt 2019
patricia_b
2. okt 2019

@kajkag neboj, jedného dňa budeme všetky krásne a šťastné 😘

kajkag
2. okt 2019

@patricia_b ďakujem si mila❤️

slavkasobanska
2. okt 2019

Zvládla som to s idem ešte na prechádzku

eliska13
2. okt 2019

@mimiqa Dnes je deň vegetariánov?😊koľko rokov sa tak stravujes?

mimiqa
2. okt 2019

@eliska13 fuuuuuuu 13?????

patricia_b
2. okt 2019

Dnes mám výchadzku cez deň a bez malého, náladu mi ani upršané počasie nepokazí ... majte aj vy pekný deň

mimiqa
2. okt 2019

@patricia_b treba už som bola s dáždnikom 💪

patricia_b
3. okt 2019

siedmy deň 😍

mimiqa
3. okt 2019

@patricia_b včera som sa s mojim pohádala už som škridla nech zmizne odtiaľto rýchlo pribehol velice pusu mi išiel dávať ja tak už uvažujem tiež o rozchode ... čo máš v pláne dnes

patricia_b
3. okt 2019

@mimiqa treba si to premyslieť, prípadne skonzultovať na psychoterapii, ona by ti mala vedieť poradiť či otvárať tému rozchod alebo radšej nie

dnes kúsok popíšem do bakalárky a potom tak tradične s malým sa najeme, pôjdeme von aspoň na hodinu, ku večeru na odrážadlo ... nemáme žiaden špeciálny plán

nanka1412
3. okt 2019

Mne je stale rovnako ...

kajkag
3. okt 2019

Dnes som bola na sone prsníkov, našťastie všetko ok. Lebo v decembri 2018 mi z oboch prsníkov vyberali hrcky. Pred vyšetrením mi bolo hrozne zle. Potom už lepšie. Cely den mam tlaky v hlave a závraty. Teraz som bola na prechádzke so psíkom. Idem si uvariť caj.

kajkag
3. okt 2019

Zienky moje, môžme užívať Stopstusin na kašeľ?