Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@kajkag ja tiež uzkostno-depresivnu, ktorá začala panickymi záchvatmi. A ty?
Ahojte , no ja som ešte nemala taký strach ísť na úrad iba zaniesť papiere , normálne sa klepem
@slavkasobanska toto mám ja vždy, niečo ísť vybaviť je pre mňa horor :/
@patricia_b fuuu deti sú vnímavejšie ako my 👌no ja idem poumývať okna 😂🙈
@slavkasobanska neznášam úrady
@mimiqa no mne je to jedno kde mam ísť ako že musím panika ale hrozná
@mimiqa len predýchavam to som ešte nemala taký stav
@slavkasobanska ja keď chodím ku školiteľke, tak vždy strašnú triašku chytám a to je ona strašne super a nemám dôvod, ale proste to tak príde
@slavkasobanska úsmev 😘
@patricia_b presne aj ja
@kajkag neboj, jedného dňa budeme všetky krásne a šťastné 😘
@patricia_b ďakujem si mila❤️
Zvládla som to s idem ešte na prechádzku
Dnes mám výchadzku cez deň a bez malého, náladu mi ani upršané počasie nepokazí ... majte aj vy pekný deň
@patricia_b treba už som bola s dáždnikom 💪
siedmy deň 😍
@patricia_b včera som sa s mojim pohádala už som škridla nech zmizne odtiaľto rýchlo pribehol velice pusu mi išiel dávať ja tak už uvažujem tiež o rozchode ... čo máš v pláne dnes
@mimiqa treba si to premyslieť, prípadne skonzultovať na psychoterapii, ona by ti mala vedieť poradiť či otvárať tému rozchod alebo radšej nie
dnes kúsok popíšem do bakalárky a potom tak tradične s malým sa najeme, pôjdeme von aspoň na hodinu, ku večeru na odrážadlo ... nemáme žiaden špeciálny plán
Mne je stale rovnako ...
Dnes som bola na sone prsníkov, našťastie všetko ok. Lebo v decembri 2018 mi z oboch prsníkov vyberali hrcky. Pred vyšetrením mi bolo hrozne zle. Potom už lepšie. Cely den mam tlaky v hlave a závraty. Teraz som bola na prechádzke so psíkom. Idem si uvariť caj.
Zienky moje, môžme užívať Stopstusin na kašeľ?

Ahojte moje..tak ako dnes???