Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ahojte , no ja som ešte nemala taký strach ísť na úrad iba zaniesť papiere , normálne sa klepem
@slavkasobanska ja keď chodím ku školiteľke, tak vždy strašnú triašku chytám a to je ona strašne super a nemám dôvod, ale proste to tak príde
Dnes mám výchadzku cez deň a bez malého, náladu mi ani upršané počasie nepokazí ... majte aj vy pekný deň
@patricia_b včera som sa s mojim pohádala už som škridla nech zmizne odtiaľto rýchlo pribehol velice pusu mi išiel dávať ja tak už uvažujem tiež o rozchode ... čo máš v pláne dnes
@mimiqa treba si to premyslieť, prípadne skonzultovať na psychoterapii, ona by ti mala vedieť poradiť či otvárať tému rozchod alebo radšej nie
dnes kúsok popíšem do bakalárky a potom tak tradične s malým sa najeme, pôjdeme von aspoň na hodinu, ku večeru na odrážadlo ... nemáme žiaden špeciálny plán
Dnes som bola na sone prsníkov, našťastie všetko ok. Lebo v decembri 2018 mi z oboch prsníkov vyberali hrcky. Pred vyšetrením mi bolo hrozne zle. Potom už lepšie. Cely den mam tlaky v hlave a závraty. Teraz som bola na prechádzke so psíkom. Idem si uvariť caj.

Ahojte moje..tak ako dnes???