icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

nanka1412
3. okt 2019

@kajkag preco bi sa nemalo ....

slavkasobanska
4. okt 2019

@kajkag ahoj no to neviem , v lekárni by ti povedali , ja sa stále spýtam či môžem na AD

patricia_b
4. okt 2019

@slavkasobanska Slávka chýbala si nám včera

slavkasobanska
4. okt 2019

@patricia_b ahoj fakt?? To má teší , aspoň niekto , upratovala som , robila, včera fajn deň, dnes má hlava boli , bola som vonku, navarila som segedín a po obede trochu oddýchnem

eliska13
4. okt 2019

@slavkasobanska Ja som dnes spravila asi najrýchlejší obed gnocchi s novou omáčkou😉varili sa len 2 minúty asi boli predvarene a omáčka bola hneď.musim si zapamätať ten obal, lebo sú naozaj mäkké výborne minule som mala také tvrdé hutné aj napriek vareniu.Segedin ľúbim len málokde majú dobrú kapustu niekedy taký hnus predávajú.

patricia_b
4. okt 2019

@slavkasobanska nám tu akosi upadá debata ... ja som mala včera tiež fajn deň, len ma bolela hlava, tak ma to trochu obmedzovalo .. my sme mali šampióny s pečenými zemiakmi a dnes kačku s kapustou a knedľou

eliska13
4. okt 2019

@kajkag Aj ty si chorá?aj syn je doma hrdlo ho boli nadcha, ale čakala som to polka triedy je chorá.To potom ide ako lavína všetky streptokoky, bacile...podľa mňa môžeš ja si všetko dávam asi myslíš kvôli tomu alkoholu či etanolu či čo obsahuju.

eliska13
4. okt 2019

@patricia_b Joj to dobrý obed.My sme mali kačicu minulý víkend strašne mi bolo z nej ťažko.Ja mám menzes strašne som unavená včera som zaspala o 20 pri TV.Ja som si včera syr ugrilovala a šalát k tomu sa mi žiada také ľahšie jedlo len hladná som stále😉

slavkasobanska
4. okt 2019

@eliska13 ja mam domácu kapustu , takze je výborná , vôbec neviem čo to si varila , nepoznám to

slavkasobanska
4. okt 2019

@patricia_b no teda kačku by som si dala aj ja .dobrota , a ako sa cítiš?? Podľa toho ako píšeš celkom si v pohode a to som rada , ja mam budúci týždeň kontrolu u psychiatricky a další u psychológa , vravel mi že tie bolesti hlavy časté môžu byt psychikou , tak uvidím ... ja budem cely vykend sama , syn nepríde , pracuje , tak uvidím nejaký program si urobím

patricia_b
4. okt 2019

@eliska13 ja sa teším len z kapusty a knedle, mne je tiež ťažko z kačky, ale nech ma malý zmenu, lebo celý týždeň mávame kuracie na prírodno, tak nech si pochutí
@slavkasobanska ale mám sa dobre, lieky účinkujú ako majú, sem tam si poplačem kvôli bývalému, že aký je trkvas ... ja mám tiež kontrolu u psychiatričky budúci týždeň, som zvedavá čo mi povie a týždeň potom mám psychoterapiu, tak sa asi pôjdem kvalitne vyplakať

eliska13
4. okt 2019

@slavkasobanska České "noky"guľaté cestoviny

kajkag
4. okt 2019

@eliska13 presne pre Etanol. Ale už ho užívam. Teraz všade vírusy, hrôza...

mekicom
4. okt 2019

Užíval tu niekto Anafranil

saslavka73
5. okt 2019

Ja sa mám dobre. Snažím sa nemyslieť negatívne aj keď žijem takými problémami že najradšej by som sa obesila. Úplne na hovno všetko.

eliska13
5. okt 2019

@saslavka73 To je fajn, že sa máš dobre.si v tej práci kde si nastúpila?

slavkasobanska
5. okt 2019

Dobre ranko , síce upršané ale dnes mam pyzamovy deň ,

sticker
sandra2308
5. okt 2019

Ahojte, ako sa dnes na? Ja moc pocit, akoby mi niekto sedel na hrudníku, no a chrbát ma bolí už asi tretí týždeň vkuse. Vás tiež pri zhoršení bolieva chrbtica?

ivcam2
5. okt 2019

@sandra2308 podobne. Chrbat a krcna boli. Hlava hruza, sem tam ma preblesne pocit uzkosti. V noci som mala uzkost v kuse.

nanka1412
5. okt 2019

@sandra2308 aj ja to mam tak a úzkosť stoho.

lublu
5. okt 2019

Ma bolia krize az hruza☹

saslavka73
5. okt 2019

@eliska13 Áno stále
Praca je ok

1andrea111
5. okt 2019

@saslavka73 a co Ta stve? Muz? uz pracuje?

sandra2308
5. okt 2019

@ivcam2
@nanka1412 tiež odkedy sa začala jeseň? Tiež ma strašne bolela celý týždeň hlava z krčnej, aj na hrudi.... každý deň to isté

ivcam2
5. okt 2019

@sandra2308 ano. Ako zacala jesen neviem sa dokopy. Mna hlava neboli, ale jednu stranu mavam horucu, tlaky, ako by mi v nej vlnilo. Neviem to popisat.

slavkasobanska
5. okt 2019

Kocky aj mne je všetko asi , ale myslím na iné veci , tak to tak nevnímam , bola som si kúpiť maškrty a pozerám rozprávku na JOJ ke

nanka1412
5. okt 2019

@sandra2308 veru každý den to iste dokola.
Mna to tak us nebavi toto všetko

slavkasobanska
5. okt 2019

@nanka1412 ani mna , no čo narobime

lublu
5. okt 2019

Ja mam po troch mesiacoch uzivania pocit, ze sa mi to vracia....alebo je to tou jesenou? Vecer uzkost, rano depka a cez den ma vsetko mozne boli. Boze moj je to boj. Pozitivne mysliet je naozaj nadludsky vykon...

saslavka73
5. okt 2019

@1andrea111 Ale áno. V podstate sa to vyriešilo aj keď nie celkom tak ako som si predstavovala. Čo ma štve dlhý dlhý dlhy. Nemám pokoja. Jedno zaplatím druhé príde. Minulosť má doháňa. Za sprostosť sa platí ale nikomu neprajem čo zažívam. Všetko zariadiť tak aby nám cca nič nechýbalo a aby sa poplatilo čo treba. Stres neskutočný stres.