Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska mne kázala najprv 25 mg, potom zvýšiť na 50 mg, čítala som leták, že nástup účinku je 2 týždne, aj tebe tak dlho nabiehal?
@bubu62 tri týždne mám nové lieky, ktoré hneď zabrali a dva týždne som nezadaná ... čiže asi jedno s druhým
@patricia_b A čo berieš
@sylvia30 no mne dali najprv ráno 25 mg , po 4 dňoch na obed 25 a zase po 4 dňoch večer 25 , to v nemocnici v Levoči , ale mne bolo po nich tak zle že som skoro až plakala , potom to prešlo , a v máji som bola v Liptovskom Mikulasi -a tam mi primárka dala do jednej dávky na večer , lebo som bola taká ospalá cez deň , a beriem aj alventu ráno a obed , teraz je to fajn ...
@slavkasobanska O akých liekoch sa bavíte 25
@patricia_b gratulujem.
@mekicom prothiaden
Kde ste????
@mekicom aripiprazol
@slavkasobanska tu sme
@patricia_b dobre
@slavkasobanska aký si mala deň?
@patricia_b taký pracovný , umývala som v obývačke okna, a všetko okolo toho a mam dosť , ešte 3 izby má čakajú
@lenka25251 asi píšem už neskoro, po takom čase a pri takej nízkej dávke sa ti nestane nič, ale stále platí pravidlo, že pri užívaní liekov takéhoto typu sa nemá požívať alkohol..
@petro1985 ahoj môžem sa opýtať si muž alebo žena, len aby som vedela oslovovať správne
Ahojte moje všetci tu 😘😘😘ako??? Čo nové??? Jeseň nás zatiaľ neničí ????
@mimiqa ako kedy ale dáme to
@mimiqa Ty píš čo nového?syn už behá kade tade?ešte cvičis stále?
@slavkasobanska mne sa zdá, že chlapina to je tvoj ročník😛
Ja som mala týždeň doma syna chorého ideme dobiehať úlohy to bude na slučku.Vonku škaredo, ale chcem aspoň taký ľahký koláč spraviť.
http://www.kreativita.info/recept-ceresnovy-cla...
Len vymením čerešne za bobuľové ovocie maliny zamrazene
@eliska13 ahoj sikulka, ja som taká zatiaľ bez nálady , nohy má bolia, taká som neviem nijaká , dufam že to prejde
Ahojte. Čo hovoríte na dlhodobé užívanie ad, myslím roky? Nie je to veľmi škodlivé?
Ahojte , má niektorá skúsenosti z cestovaním a depresiami , dcéra má vola aby som išla k nej na dlhšie no nám strach koli chorobe
@slavkasobanska podľa mňa sa na to musíš cítiť, aj keď u dcéry by nemalo byť zle
Schopný prodavač
Šéf přijímá nového prodavače, s tím, že jej vezme na zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí.
Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře. "Tak kolik jste dnes měl zákazníků?" "Jednoho, šéfe." "Cože!? Jednoho? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát zákazníků denně!
Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?"
"Tři sta osmdesát tisíc dolarů." "Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?" "No, první jsem prodal malinký háček na ryby. Pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec a k němu jsem mu prodal tři pruty- malý, střední a veliký.
Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto a vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu prodal ještě přívěs."
"A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?"
"Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu nezašuká, že by si mohl zajít aspoň na ryby.

@sylvia30 no ja som brala najprv 3 x denne 25 mg , ale potom mi upravili v nemocnici že beriem iba večer 75 mg, som trosku otapena sle to navodzujú spánok , preto mi to tak dala na večer aby som spala , keď som začala brat 25 mg bolo mi dosť zle , potom to prešlo , ale takto večer je to lepšie