icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
15. okt 2019

@slavkasobanska ja dúfam, že to prejde

slavkasobanska
15. okt 2019

@patricia_b aj ja ale je mi hrozné,

patricia_b
15. okt 2019

@slavkasobanska ja neviem čo to je, lebo inak sa cítim výborne, len dnes som sa zobudila taká akási nijaká a ešte aj hlava ma bolí

slavkasobanska
15. okt 2019

@patricia_b mne je údajne s tých nových liekov zle , mam si dať štvrť dnes , JOJ tie lieky

patricia_b
15. okt 2019

@slavkasobanska ja dúfam, že mne nie je zle z liekov, lebo včera som si dala nealko pivko a síce aj keď je nealko nejaký alkohol obsahuje a možno preto, že mám dostať krámy mi je zle ... fakt neviem čo tak zrazu

slavkasobanska
15. okt 2019

@patricia_b no nech ti len prejde , ja som si uvarila medovkovy čaj z medom dám lieky a ľahnem si

patricia_b
15. okt 2019

@slavkasobanska vidíííš medovkový čaj si dám aj ja

eliska13
15. okt 2019

@patricia_b To bude menzes aj ja som vtedy otapena, slabá.zajtra máš svoj deň si oddýchneš ty schudnes veď vzdy si bola chudá nabrate kg sa ľahšie zhodia ako, keď je niekto dlhodobo s nadváhou.Ja som pribrala v lete a na dovolenke 2,5 kg a mám pocit akoby oveľa viac.Rifle mám narvane na stehnách a zadku strašne.a ide zima to mám tendenciu ešte pribrať, keď len doma posedavam.

eliska13
15. okt 2019

@bubu62 Ako syn v škôlke už si zvykol?kedy ideš do práce?

sylvia30
15. okt 2019

@patricia_b Možno je zlý zatazovy stupeň. Mne je tiež dnes nafigu, teraz som si dávala guajacuran. Kombinácia nové lieky, menzes a zlý spánok je pre mňa hrozná. Ja pred a počas menzesu pijem ženský čaj, po ňom sa mi vždy trochu úľavy. Nemáš ho doma?

patricia_b
15. okt 2019

@sylvia30 len ja ešte neviem kedy dostanem, lebo mi teraz akosi zblbol z liekov, takže mi meškáva, čiže pokojne aj mesiac môžem čakať ... dala som si persen a medovkový čaj a mám pocit, že sa trochu uľavilo

bubu62
15. okt 2019

@eliska13 Píšem ip to je na dlho.

slavkasobanska
15. okt 2019

Mam návštevu

eliska13
15. okt 2019

@sylvia30 U nás je krásne slnečno len na hrubší sveter.Poslala som Ti ten trening

sylvia30
15. okt 2019

@eliska13 Ďakujem ti ❤️
U nás je krásne, len fúka, tak sa hrabkam v zemi, sa mi uľavilo ako som si dala ten guajacuran

kamajka
15. okt 2019

Ahojte baby.. ani ja dnes nie som celkom ok..ale ja krámy nemám už 4 mesiace.. beriem HAK a nemenštruujem odvtedy.. mám to na úpravu cyklu, rok som v kuse krvácala, skúšali všetko možné, bola som na kyret, histologia, teliesko som mala pol roka a furt som len krvácala.. až Hak to dala na poriadok, no len z extrému do extrému, hm...

kamajka
15. okt 2019

Unavená som, od druhej som hore, v robote bolo rušno...teraz mám dva dni voľno, aspoň to nuž

29467
15. okt 2019

@bubu62 Elontril

kajkag
15. okt 2019

Zienky strašne túžim po bábätku ❤️ Len ako sa zbaviť týchto hnusných liekov. Minule som si znížila na spanie Triticco a hned velke uzkosti...Nasadila dom si späť davku a uz je dobre. Veď ja som zavisla😢

kamajka
15. okt 2019

@kajkag och..to mi je hrozne ľúto.. neuvažovala si nad tým že by si to skúsila vydržať bez počas tehotenstva? Určite by to šlo.. túžba po bábätku by mohla byť silnejšia, čo myslíš?

kajkag
15. okt 2019

@kamajka mám všelijaké myšlienky, keďže som môjho anjelika potratila. Od vtedy som na AD. Že by som otehotnela počas užívania AD? Potom keby som otehotnela, tak všetko by som prestala brať?

mekicom
15. okt 2019

@29467 Ja som ho nebrala ale odporúčali mi ho kolega

29467
15. okt 2019

@mekicom a čo si potom brala rada by som bola keby naozaj niekto odporučil niečo čo ma veľmi dobré skúsenosti i keď na každého inak učinkuje ale iste je tu veľa čo sadli viacerim dobré a hneď zabrali hneď a minimum nežiaducich učinkou

kamajka
16. okt 2019

@kajkag nie, myslela som vysadiť a vydržať.. my ženy dokážeme aj nemožné podľa mňa.. hlavne by si potrebovala podporu rodiny v tom období, a dalo by sa zvládnuť podľa mňa.. chce to silnú vôľu ale myslím že bábätko stojí za to všetko... hlavne keď tak túžiš po ňom. Je mi ľúto, že si potratila 😔. Ja mám tri deti, 15,13 a 9r majú.. ale už som pako z nich

bubu62
16. okt 2019

@kajkag Ja som si znížila tritico na štvrtku,keď som si dala včera dve štvrtky,hneď živý sen...

eliska13
16. okt 2019

@kajkag nie to prosím Ťa nerob nárazovo vysadiť, keď otehotnies.To som spravila ja a nedopadlo to dobre to som brala iba AD rok aj pol nič iné.Otehotnela som vysadila postupne ako lekárka povedala mala som iba trocha zavrate a o 4 m som bola spať s placom, úzkosťami, že to celé nezvladnem, strach o dieťa, seba nikdy viac, strašná tazoba.Mozno aj preto som zostala pri jednom
Určite vysadiť postupne čo sa dá a zvyknú navýšiť skôr AD, keď je zle ja to Triticco nepoznám.A sú lieky, ktoré nemusíš vysadiť dôležité je, aby si to prežila v pohode a nie stresoch.
Porozprávaj s doktorkou o tom ako s liekmi teraz ešte máš čas a možnosť skúšať.

kamajka
16. okt 2019

@bubu62 bože ja beriem celú a nespím ani prd...

slavkasobanska
16. okt 2019

Ahojte kocky , no ja som si nedala ten Atarax na spanie , ešte mam trochu kvapiek Rivotril a uvidím či mi nebude lepšie , kríze má ešte bolia , no dufam že to prejde ale spala som ,v noci som sa zobudila ako má Páli v hlave , rukách ale zaspala som potom , trápenie to je všetko

kamajka
16. okt 2019

@slavkasobanska ahoj.. ja som brala Rivotril tabletky dakedy..mne to nepomáhalo... ja inak nemám žiadne somatické ťažkosti..akurát tie úzkosti, triaška ale to len v krízových situáciách, tak sa vyhýbam takým ľuďom čo mi to spôsobujú.. lebo napr.ja nemám problém s ľuďmi kým mi nejako neublížia..potom pri tých konkrétnych ľuďoch mám takéto ťažkosti.. ani rozprávať neviem, najradšej by som ušla na kraj sveta

slavkasobanska
16. okt 2019

@kamajka ahoj no ja mam problém skoro z každým , no chodím na terapie hádam pomôžu