Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b ahoojjjj ako 😘
Dobre ranko kavickarky , pekný deň prajem
@slavkasobanska Pekný deň aj tebe😘. Ja práve teraz pijem kávu.
@sylvia30 super ja som už bola na vychádzke , tsk fajne sviežo mame , úžasný vzduch už je , to mam rada keď tá tak vystipe ...vambx bola zima asi
@slavkasobanska No, ty si ale akčná od rána 👍u nás je ešte teplucko☀️
@mimiqa ahoj, nič moc, také blbšie obdobie mám teraz
@slavkasobanska mi nebudeš veriť, ale prestala som piť kávu a prešla som na caro, po káve som sa necítila dobre
@patricia_b ahoj a je ti lepšie???ked nepijes kávu?
@slavkasobanska po káve sa mi točilo v hlave a búšili mi srdce. Teraz to už nemám
@patricia_b fakt?? To by som mala aj ja skúsiť potom
@kajkag Aj ja som zaskočená, že sa to nesmie my používame tantum verde, alebo Jox.
@patricia_b ja som Ťa obdivovala, keď si písala, že aj 5 káv vypijes, ale mne chutí aspoň jedna dve, ale slabe ak je z kaviarne budú mi srdce
@eliska13 no to viem aj ja že nesmieme všelijaké lieky , vitamíny na AD ,a to my v lekárni upozornili keď som si išla kúpiť, sa pýtala či pre mna , lebo vie čo beriem , tak sa už pýtam či to môžem
@slavkasobanska Aj vitamíny? Nevieš, aké to boli? Z tohto som veľmi prekvapená. Ja užívam vit. D3,K2, B complex, C, vápnik. Samozrejme, ani jeden leták som neprecitala.
@slavkasobanska Priznám sa vôbec to nesledujem len pri niektorých antibiotikách som si vsimls, že lítium sa nesmie.AD som ešte nikde nezahliadla len tak zbežne, keď čítam dávkovanie.
@mimiqa ja to mám do 15 hod komplikované a potom už zase sichta doma.Ale teraz ako budú prázdniny chcem voľno jedine, že by si sa ty hecla a prídeš na obed máme tu aj vege menu😉
Cvičis ešte cítiš zmenu chudnes?
@slavkasobanska Ty kedy vstávaš, keď už o 9 máš po prechádzke😊ja cez víkend vstávam tak 8:30 neznášam cez týždeň vstávať o 06 späť idem okolo 22:30-23 a potom ráno trpím.ja som nočná sova, keby som nemusela vstávať do školy idem spať po polnoci
Kedy chodíte spať večer? Kedy ráno vstávate, ale nie cez týždeň, ale keď je víkend, alebo máte voľno...Mne sa zdá, že veľa spim☹️
@eliska13 ahoj vstávam o 6 som už hore ranajkujem , káva a idem