Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@nikolka1986 ahoj a chodíš k psychiatrovi??teba prepáč za to , treba ísť na hospitalizáciu , prečo sa chceš zabiť??kolko máš rokov,?ved určite tým nič nevyriešiš , akurát bolesť svojim najbližším
@lucka23 pred tym tyzdnom si ho brala pravidelne a potom si uz nedala?este si ho par dni daj, ked sa citis nervozna.
@nikolka1986 naco riskujes?nemas pud sebazachovy?co sa Ti stalo preco si chces ublizit, alebo uputat pozornost?chod k lekarovi, ak beries lieky a je Ti takto to nieje dobre
@nikolka1986 prosím tá , máš to ťažké , ale v prvom rade musíš vedieť odpustiť , inak tá to celu zničí , prečo nechodíš na psychiatriu ?? Pomôžu ti tam a uvidis že sú ľudia na tom aj horšie s žijú , vzdať sa je to najjednoduchšie , úkaz im že si silna osobnosť , len sa budeš trápiť ako teraz ..
@nikolka1986 kasli teraz na Tvoju rodinu, potom ich budes riesit, v prvom rade sa musis vyzdraviet ty. Prezila si vela smutku a dobehlo Ta to..nebojkaj sa , vsetko sa da krok za krokom do poriadku. V prvom rade chod za psychiatrom ako tu vsetky chodime..on Ti poradi , pomoze, da lieky ktore Ti velmi pomozu tiez a zameraj sa na seba..na to, aby si sa zase citila dobre, bude to dlhsi proces ale bude dobre. Vacsina ludi to nema v rodinach lahke . nie si sama. urcite to co najskor ries, v pondelok sa objednaj. My Ti tu budeme oporou.😉
ahojte holky ako? ja po menzese, ale dá sa celkom. som v práci a zajtra znova. ešte tri hodky to dám. a vy ako sa cítite po svojich dŇOCH? ja ako zbitý pes. Inak sa mám fajn, chodím do práce prídem domov a idem piecť, variť a prať. klasika. tak pekný víkend a nedepkujte, raz aj tie zlé dni pominu. Verte mi :D
Ahojte kocky , no ja stále niečo robím, a včera som pila normálnu kávu a že fakt sa mi točila hlava , dnes už si dávam tu Caro, a som unavená dnes , dlho som spala , neviem sa rozhýbať ,akurát som si postelne prádlo prezliekla a periem , ale mam všetko porobené , dufam že po obede sa rozhybem , inak všetko oki , pekný deň prajem , cmuk z tatier
Ahojteeee bambulkyyy pekný víkend už mám uprataneee idem flakat 😘
@mimiqa no ved ty mas nejaku absenciu posledne tyzdne😜
@maki43 ja som prave dnes dostala a ja, ze co som posledne dni taka ticha divna.Po sa citim uz dobre u mna je to zle pred...odkedy som brala zelezo uz nie som tak sialene unavena predtym som bola ako handrova babika uz poobede uplne unavena vsetko nasilu.Tak uz za chvilu zacne blazninec v obchodoch neviem ako Vam mne tento rok tak presiel, ze mam pocit, ze nemozu byt zase Vianoce
@slavkasobanska ja mam rada ten pocit vonaveho pradla a tak dobre sa vyspat.Som si zabudla vypnut budik a rano 06:05 som bola hore a potom uz len driemala.
Dobre ranko kavickarky , vstávame , už msm kávu za sebou , slniečko svieti , tak aby sme mali všetky krásny deň
Pekný deň holky, ja zasa zarezávam. ešte hodku a domov..... Peknú nedeľu 😍
Mne sa chce spat JOJ
@slavkasobanska spi 😘ale najprv si daj prechádzku tu svieti slnko pohrala som sa so psom 🤣😂deti spia 🤷♀️Tým myslím aj chlapa to je tiež decko ...varím vývar ... inak daj si STV2 dobrý film nás starý 💪
A ja celý víkend v robote 12tky, ešte aj zajtra. Potom 5 dní voľna. Vo štvrtok idem do BA na koncert Enrique Iglesiasa, moja teenegerske láska.🙂😅
Ja si zase depkujem, lebo som si život dosrala a sama si za to môžem. Tak mi treba.
@saslavka73 Neboj, prídu krajšie dni. Nové veci. Radosť, šťastie, tak sa im otvor.👍🌷
@kajkag 5 dni volna to je krasa.Uzi si koncert.
@saslavka73 ale ved uz si dala veci do pohybu nova praca...je to tak zle? V tvojom pripade by nepomohol osobny bankrot?ci ty mas resty v mensej zvladnutelnej vyske?
Kde je Pata?uz vela dni sa neozvala ani mi neodpisala, ked som sa pytala ci ide cvicit?
@eliska13 Ahoj tu som, áno chodim cvičiť, teraz pod vedením trénerky 4 krát do týždňa
@patricia_b klobuk dole!tesim sa, ze mas tolko energie a odhodlania.
Chlap lustiii krizovkuuu pýta sa ženy “Janii prosím tá debil na šesť “....”MANŽEL” joooo diikkkk 🤣😂😅
@eliska13
@saslavka73 ale bambule 😘

@eliska13 včera som si už zase musela dat frontin. Vyše týždňa som ho nemala. 🙄 Ale včera večer to bolo zase dosť silné ta panika ci úzkosť co čo to je. Ten tlak na hrudi bol silný k tomu vyšší tlak tak ma to zase dostalo. ☹️ Som sa len schulila k mužovi a triaslo so mnou. Hrozný stav. Dnes má zase celý deň boli na hrudi. Ja už fakt neviem z čoho zo môže byť.