Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 nebola 8 dni v škole 🙈má lieky a odkedy jej bolo až tak zle že vystúpila z autobusu mala pocit že odpadne nohy si že necítila vracala dúfam že to nebude tetania a vôbec nikam nechce ísť otras jesť neje potom naraz by všetko možné .. nechápem už jej bolo super aj sa tešila do školy veľmi ju baví nádherne kresliii jednotky má no nechápem ... jasne že idem snou všade
@sandra2308 vieščo ja na ich plný účinok stále čakám už 5 mesiac, ataky nemám ale mám stále tie strachy a občasné úzkosti... hlavne pred a počas menzesu. A čo tebe zabralo? A ako sa dnes cítiš?
@sylvia30 aj ja beriem prothiaden na večer
@slavkasobanska a ako si s ním spokojná? Mne sa zdá dobrý, hlavne na úzkosť.
@sylvia30 ahoj som spokojná , brala som ho 3 x denne 25 mg , no v nemocnici mi primárka dala celu dennú dávku 75 mg na večer , aby som spala bez liekov , chvíľku som spala , no už nie. Ale som spokojná , som stabilizovaná tak som rada
@slavkasobanska hlavné je, že sa cítiš dobre
@sylvia30 to áno , len spánok ešte riešim , kým mi sadnú lieky
@slavkasobanska a čo ti dala na spanie?
Dobre ranko bambulky ako ste sa vyspala??? Ja uzastne celu noc maly prereval 🤦♀️
@sylvia30 ahoj mala som Rivotril kvapky to mi bolo fajne , no už sa nevyrábajú tak mam Atarax , ide mi hlavu roztrhnúť ráno , , JOJ skusim si dnes dať štvrť ku
@mimiqa ja spim dobre len uz ma vecer skor taha do postelr ako je skoro tma.A co idu drobcovi stolicky?Tak si s nim lahnes poobede nic horsie ako nevyspatie.Ja idem akurat rybicky do akvaria kupit a taku skrinu v hostovskej chcem otapetovat som kupila samolepiacu cyklamenovu tapetu nech sme veselsi🙂uz vidim ako zurim a nejde mi to lepit.zajtra chcem ist na hriby mam dost z celeho tyzdna
@eliska13 no to máš dosť dnes toho , ale si šikovná
@slavkasobanska to budem cez vikend olepovat a teraz som musela syna niekam vytiahnut vcera prsalo cely den sme doma boli.U Vas uz kolko bolo minus?ja som este neodlozila dnu kvety snad mi neomrzli sukulenty.
@slavkasobanska pozeravas to chudnutie?ta pani vcera bola dobra ako zapracovala chuderka tiez vsetkym okolo zadku skakala a milostovy pri TV jedol v posteli so psom.Prisiel mi ako jej privesok a ona musela vsetko riadit.Uzssni su vsetci takto pred celym Slovenskom vytiahnut svoje problemy a tolko na sebe makat.Ale vzdy su vsetci chori to telo sa brani tolkemu cviceniu.
@eliska13 no u nás bolo ráno -7 , dnes sviet slniečko ale tiež ms byt tak nejak k večeru už
@eliska13 vies čo nepozerám to , len upútavku som videla
@eliska13 videla som to raz no naozaj každý jeden tam má problém buď zdravotný či depky a vtedy telo nepustí... dnes som zhrešila urobila som si vyprážaný syr hranolky a teraz naliala pohár ruzoveho vina 😘😅🤣😂sama lekárka že pohár dva v pohode mám relax ... ráno cvičím viem že to vypotiim 🤣
Jupiiii vyhrala som 35€na žrebe celu noc sa mi snívalo o číslach tak som to riskla 🙈😂🤣roky som nemala žreb v ruke
@mimiqa super , blahoželám
Ahojte dievčatá, ako sa máte? Ja mám do nedele celý byt len pre seba. Malý išiel s tatom na prázdniny ku babke, aby som si mohla ja oddýchnuť. Tak snáď sa mi to podarí, už som upratala, navarila aspoň na tri dni a už oddychujem.
@slavkasobanska že kuknem dajake tenisky na cvicenie na doma pozerám tieto su celkom zaujímavé kliknem na ne že cena 295€poraď som kávou opľula telefón 🤣😂😅to budú aj cvičiť za mna?🤷♀️😊😆
@patricia_b jeejjjj paráda mohol dôjsť aj premojho a urobili by sme si zurkuuuuu ☺️🤣😂😅
@patricia_b to sa aj nudit budes😉
@mimiqa my tento tyzden 5 eur a 2x po 1,50 eur kamoska ma navnadila na poste ja som zreb nekupovala 20 rokov syn hned,ze kupme dalsie tak som ho hned stopla, ze ma 8 eur do prasiatka, ze uz nemusi vyhrat vobec.
@mimiqa to budú isto samé cvičiť za tu cenu

@mimiqa chuda...ona ma aj ukludnovaky?skus zavolat doktorke a spytat sa ci moze navysit?poznam babu co to mala takto socialna fobia zlakla sa vsetkeho uz dopredu, ze odpadne v buse, ze bude zvracat
Chod vsade s nou fakt preziva muky potrebuje istotu este dobre, ze idu prazdniny si trocha oddychne.Neni pretazena treningy skola...