Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Baby včera som bola na koncerte Enriqueho Iglesias v BA. Mega koncert, vyblaznila som sa...Ani neviem, ze mam uzkost. Teraz cestujem domov vlakom. Len ma mrzí, že už 4 deň ma boli hlava. Pijem veľa tekutín...
Ahojte babulky tie čo uživaťe Citalec aku dávku beriete alebo z akou ste začali a zvyšovali ste potom ak ano tak ked sťe napriklad užívali 10 a ste zvišli na 20 tak ste sa necítili potom horšie predpisala my neurologička namiedto Elintrolu ktori kazala vysadiť tak bola by som rada keby sťe sa podelili o skúsenosti
@29467 nie ešte som ho nezačala užívať. Cítila som sa celkom fajn. Síce bolesť na hrudi stále pretrváva aj kašeľ ale zvládala som to. Dnes zase nejaká kríza. Z ničoho nič mi prišlo strašne zle. Taky hnusný pocit na hrudi. Do toho bolesť a pokračuje to až do hlavy. ☹️ Rýchlo som si supla magnezko a medovkovy čaj zapla relaxačnú hudbu ale zatiaľ nič nepomohlo. Posledne som takýto atak mala pred 2 týždňami. Keď mi je takto hneď by som ten citalec začala brať ale potom mi je 2 týždne relativne okí a poviem si ze to dám aj bez neho.
@lucka23 tak snáď sa ty podarí držím palce pitala som sa bo mne vymenila ten Elontril za Citalec ja take nemám ja keby som.nemala zavrate a slabosť noch tak ja by to nebrala ale ja neviem fungovať udrzsť sa na nohach musim sa stale niekoho drzať a s toho som potom psychicki nie v pohoďe tak som pivedala že už my to jedno keď to zabetie ako tvrdia že to môže buc psychickeho tak to iďem vyskúšať
Ako sa zbaviť depresie
Zjedz kyslú kapustu zappi ju mliekom😂😅budeš mat iné starosti ako je depresia 😘😅🤣😂
@sylvia30 tak aj ja to tak beriem len som strachopuť tak preto mám také obavi bo ráz predtým my skusili dať a ja po týždňu som myslela že umriem len manžel ma zaniesol ku obvoďačke a ta momentalne vysadila ak ma vydela v akom som stave a od vtedy mám normálne panicky strach čo som predtim nemalá keď mám brať hociake lieky

@eliska13 už sa nudím, chýba mi krpatý, mi tu nemá kto rozhadzovať hračky po byte