Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ahojte kocky , no začínam cítiť únavu asi h počasia už , no nejako to musím zvládnuť v pondelok mam kontrolu , tak uvidím , len nechcem navyšovať lieky
Čas skúšania šiat 👗20:43
Miláčik nie som v tých šatoch dajaká tučná ?”
A ty si bola dakedy chudá ?”
Čas usmrtenia 20:45
@slavkasobanska urob si čaj dajaky časopis krížovky a veget 😘
@mimiqa veď mam taký veget , do prace nechodím , no pôjdem sa prejsť aj tak trochu
Dievčatá mali ste niekedy lieky, po ktorých Vám prestalo chutiť jesť, už niekoľko týždňov bojujem s jedlom, na odporúčanie dr. beriem b komplex, ale žiadna zmena, práve ešte menej jem.
@patricia_b hej mala úplne že mi nechutilo a odpor no samo to dajako prestalo ... a zmeniť lieky radšej???
@slavkasobanska prechádzka anooo to je lepší nápad 🤦♀️
@mimiqa no zvládneme jeseň a bude dobre zase
@slavkasobanska presne predminulý rok som mala najhoršie depky cez jeseň
@mimiqa ja 3 roky do zadu stále v nemocnici v novembri
@slavkasobanska fuuuuu až tak???? 🤦♀️Čo pomohlo
@mimiqa lieky mi pomerne nedávno menila
@patricia_b hej len keď ti nerobia dobre koľko ich beres????
@mimiqa tak lieky , mi upravili , a nič iné, len režim dňa no a tak nejako som to ustala .
@mimiqa ja som bola už 7 x hospitalizovaná koli depresiám ..no dufam že tento rok to zvládnem
@patricia_b a boli Ta zaludok ci necitis hlad?teraz cvicis o to viac by si mala byt hladna nie?a nemoze to byt z muza, ze ste sa "rozisli" a si vnutorne nervozna?Ja som mala zaludok taky rozkolisany, ked som s liekmi zacala asi tyzden.
@slavkasobanska pravdaze dolezite je, ze si veris, ze to zvladnes.Mas dobre nastavene lieky, dobre spis dobru lekarku, rodinu a nas🙂
@mimiqa práveže lieky účinkujú až na tú stravu ... 6 či 7 týždňov ich beriem
@eliska13 áno a som Vám všetkým veľmi vďačná , že mi pomáhate
@eliska13 nemám hlad vôbec a do jedla aspoň raz denne sa musím nútiť... s mužom sme sa už udobrili po šiestich týždňoch
@slavkasobanska neboj, ty to zvládneš a presne máš nás, my ťa podržíme
@patricia_b dakujem veľmi pekne všetkým
Ahojte baby lieci sa tu niekto na obsedantno kompulzivnu poruchu-OCD?
@patricia_b hmm to by už malo zabrať aaaaa býva ti zle či nemáš chuť jesť proste
@slavkasobanska ja som dnes taký stav mala že odpaadnnem úplný prepínakk a uz som bola dlhoooo fiitt nechápem čo má to chytilo
@mimiqa dobreeee

@sylvia30 jaj nech je to čo najskôr dnes som.bola po dosť dlhej dobe v novej práce no mala som čo robiť a prišla som teraz unavená neskutočné a zajtta ráno snáď to dam a buďem vladať