Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mimiqa Mne nikdy kamarátka neverila, že mi je pred menzesom zle, že ona to nepozna a minulý mesiac prvý x použila tabletku po ...zľakla sa, že môže byť tehotná už má 40 tke tiež by mohla mať rozum🙂 menzesu nikde a hovorí, že je nafúknutá, zlá nálada, všetko ju vytoci, že už má chápe.Ja akonáhle mám po ovulacii začnú ma bolieť prsia a už to ide dole vodou ani do kalendára nemusím pozrieť.niekde som čítala, že záleží aka je prevaha hormónov v druhej polke cyklu a buď žena je zuriva, alebo lutostiva.Ja som oboje😜
Ahojte , ja stále rovnako , chvíľku dobre potom tak divoko a tak cely deň , stále prší a prší , obed mam hotový karfiolova polievka , tofu zo zeleninou a cestoviny k tomu .... zajtra msm kontrolu no veľmi nechcem dvíhať lieky
@eliska13 juj dakedy aj plačem 🤣😂😅 otras s tými hormonami 🤷♀️
@slavkasobanska mňam tofu 😘
Ženičky ja som v menopauza no des a pred 2 mesiacmi špinenie potom krvacanie celi mesiac lekárka dala lieky krvácanie prestalo 2 mesiace dobré a tento mesiac zasa špinenie a púšťa sa krvácanie som zvedava či to buďe tak zasa trvať a pri tomto počasí je to ešte horšie začala som brať citalec beriem to zatial tak 2 týždne ale zatial necitim úplne pohodu tak snáď za dajaký čas zaberie úplne prajem pekný deň a dúfam že sťe na tom lepšie
@sylvia30 ahoj no to ja som tak prišla do prechodu , hrozné aj teraz mam sem tam take návaly
@slavkasobanska ahoj ako u lekára
@slavkasobanska och, to musí byť hrozné, moja svokra to veľmi zle znášala
Ahojte , no dnes deň blbec , zaspala som nad ranom aj to len na 2 hodinky , u doktorky som ani nebola lebo som potom zaspala , chápete že už 2 x sa mi stalo že keď mam ísť k doktorovi tsk vôbec nespím a to som si dala na spanie vyššiu dávku , celé zle , no nechcem lieky zvyšovať , budem to zo psychológom riešiť , čo si myslite??
Ani nehovor my sme boli včera celý deň doma aj sme vstavali 10:30! neviem čo to oba dva dni sme vstavali veľmi neskoro a syn večer nevedel spat 21:30 zalahol a 22:50 má budí, že nevie zaspat.Teraz pozerám, že je spln.skor si myslím, že nebol ani na vzduchu a nebol unavený.Urcite hneď nenavysuj a kedy ides prvý x?som strašne zvedavá aký budeš mať z neho pocit.Mas stres z tvojej lekárky?
Vieš čo vôbec nemám stres z lekárky veď tam chodím už 11 rokov pravidelne , a na terapiu idem vo štvrtok , ja ho poznám lebo k nemu chodím na sedenia , no prvý krát ideme na cvicenia , a bude má viest ako správne pracovať zo sebou aby som nemala take fóbie z ľudí atd... bude to na dlho , zatiaľ na pol roka sme dohodnutý , jaj dufam že to dám
@slavkasobanska tak to je fajn, ze ho uz poznas
Ahojte spln je že silná vec v tedy by človek mal myslieť pozitívne v ten deň nechodiť ani po lekároch tak sa drzmeee však sme vlčice dajake hádam 😅😘😘🤣😂😅
Bambulky ešte dnes vydržať kľud myslite pozitívne čo si prajeme samozrejme zdravie stastie a byt bohateeeee 😘😘😘 od zajtra môžme byt čertice ☺️🤣😂
Ahojte kocky som vstala , zle som spala trochu ale včera som cez deň zaspala tak preto , idem na nákup , tak skoro ,no dufam že dnes bude dobrý deň pa pa
Ahojte je tu niekto z Košíc
Prosim vas. Poprosim o rady. Vysadila som ad pred 2 tyzdnami. Momentalne kazde rano hnacka a neskutocny zmatok v hlave, neda sa to opysat. Neviem co robit. Poradite Ci znova nasadit lieky alebo pockat
Ahojte kočky začala som.v novej práci robím 7 deň a som taká zničená že nevladzem na nohách stáť bojim sa že to nedám a že rezignujem nakoľko som pracovala 22 rokou v obchodné ale zo zlatom po výpovedi keď môj majiteľ končil som.rok a pol bola doma a teraz som.začala v obchode ale z potravinami no je to neskutočne keď by išlo len o predavanie tak by bolo ok ale pri tovare ťažké krabice dvihať atd.nevladzem sa ani postaviť seklo ma v krížoch myslíte že ta únava prejďe pracoval niekto po takom dlhom čase oddychu a čím ďalej to bolo lepšie či sťe to vzdali som zúfalá 😢

@maki43 veru dnes len oddych včera som robila veľké upratovanie okna umyla 4x pracka prezliekla periny všade prach linku vydrhlaaaa ☺️😂😅deň pred menzesom som jak pitbul ani škaredo nemôže nik na mna kuknúť 🤭