icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
14. nov 2019

@patricia_b a nemá to súvis s cvičením, že chces čím skôr schudnúť?Či myslíš, že tie lieky?
@slavkasobanska som zvedavá čo zreferujes

patricia_b
14. nov 2019

@eliska13 sama ti neviem, ale zasa viem, že toto nie je cesta na rozumné schudnutie, veď cvičím nejeden piatok, ale začalo to s novými liekmi

slavkasobanska
14. nov 2019

Ahojte , som doma ... tak mam na 14 dni pevný režim dňa , do obedu vychádza , po obede cvičiť za každého počasia , môžem použiť 4 žolíkov lenivosti ak budem potrebovať , všetko zapisovať , najprv musím trochu nabrať kondičku , lebo som unavená , nesmiem sa obviňovať ak niečo neurobím , a motivácia jf dôležitá , tu mam ..,po terapii som išla sama do Kauflandu , chápete?? Ale domov som prišla len len už som mala dosť ,..trochu som si odychla a idem niečo robiť ale bolo fajne

eliska13
14. nov 2019

@slavkasobanska no veď ty si šikovná len si myslíš, že nie..koľko má asi rokov?Niekedy nie je na škodu mať nad sebou dozor😉Aj si mu priznala, že si nespala a mala stres?

slavkasobanska
14. nov 2019

@eliska13 áno povedala som mu všetko , mladý je tak okolo 35 rokov , on sám povedal že potrebujem niekoho kto má bude viest , tak idem bojovať

mia002
14. nov 2019

@slavkasobanska prosim ta ake mas zdr. Problemy. Ja uz fakt neviem co mi je Ci mi z tych ad uz si e alebo co

sylvia30
14. nov 2019

Babulky, dnes mám veľmi smutný deň, 2 mojim bývalým kolegyniam zomreli včera deti pri tej nehode, ďalšej leží mama v ťažkom stave v nemocnici.😭. V Kolinanoch som 5 rokov pracovala v domove, je to hrozné.

katrinat
14. nov 2019

Ahojte dievčatá mám ešte otázku, pred 3 týždňami mi nasadil psychiater k 20 Citalecu (beriem 5 mesiacov) ešte Trittico večer. Mali ste aj vy znova mierne zhoršenie stavu? Vrátili sa mi úzkosti trochu a miene ataky. Ako ste na tom vy

slavkasobanska
14. nov 2019

@mia002 ahoj mam toho viac ťažké depresie, uzkostno fobicka porucha , panicka porucha

bubu62
14. nov 2019

@sylvia30 strašná tragédia.

kajkag
14. nov 2019

@sylvia30 niečo neskutočné, čo sa včera udialo. Az mne bolo z toho zle....čo musia prežívať najbližší....bože ochraňuj ich...😢

eliska13
14. nov 2019

@sylvia30 strašne mi bolo, keď som to včera videla.Zrovna tá sekunda, že išli oproti sebe.Synovej ucitelke zase bábätko pri pôrode zomrelo, keď som ju videla po mesiaci chúďa úplne je strhana.Ja preto ani TN nepozeravam je mi zle z tých tragédii.

slavkasobanska
15. nov 2019

Dobre ranko , kocky som konečne z váhou dole mam 89,7 , viem je to ešte veľa ale ide to dolu , po včerajšku som hrozné unavená , no idem dákej

sylvia30
15. nov 2019

@bubu62
@kajkag
@eliska13 veru, strašná tragédia

slavkasobanska
16. nov 2019

Ahojte kocky , tak pokračujem v programe čo mam nastavený , ale dnes od rana že hrozné tocaky mam , inak by bolo všetko oki

mimiqa
16. nov 2019

@slavkasobanska počasie tlak na Prt 🤷‍♀️

enula78
16. nov 2019

@3009 Ako sa ti prejavil serotonínový syndróm? Ja som na začiatku liečby cipralexom a veľmi sa ho bojím. Po 3. polovičnej dávke sa mi objavil vnútorný tras, stuhnutosť a strach.

mimiqa
16. nov 2019
mia002
16. nov 2019

@slavkasobanska pomahaju ad? Ja mam take divne pocity v hlave neviem co to je

slavkasobanska
16. nov 2019

@mia002 ahoj áno som dobre nastavená na lieky

mimiqa
17. nov 2019

Krásnu nedeľu 😘😅😂

slavkasobanska
17. nov 2019

@mimiqa dakujem pekne, podobne aj tebe a všetkým čo tu chodia

sofiasuf
17. nov 2019

Baby, poradte, prosim nieco prirodne, co aj zabera, na uzkost. Dakujem.

mimiqa
17. nov 2019

@sofiasuf pohárik vina 😘

elima
17. nov 2019

@sofiasuf Mne celkom pomahal Modin.

slavkasobanska
18. nov 2019

@sofiasuf ahoj ja dlho beriem Valdixan a som veľmi spokojná

slavkasobanska
18. nov 2019

Ahojte kocky , režim dodržiavam , včera kríza ale dala som to

kajkag
18. nov 2019

Ahojte babenky, od soboty ma pobolieva medzi prsiami aj trochu vyššie. No celý víkend som robila, v mojej praci sa dosť namakam. Dnes som bola na kontrole na plucnom, chodim tam raz do roka - pre biolog.liecbu, trpim aj reumatoidnou artritidou, rtg super, aj ma počúvala. Všetko ok. Tlak mám dobrý, ale boli ma aj hrudna chrbtica, že by z toho vystrelovala bolest?

mimiqa
18. nov 2019

@kajkag mna až tlači zo je úzkosť aspoň u mna
@slavkasobanska jasne že zo dáme 😘

sandra2308
18. nov 2019

@kajkag určite je to zo psychiky. Mňa pri zhoršení hneď začne bolieť medzí lopatkami, tlačí ma na hrudi a blbo sa mi dýcha.....je to prepojené