Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 sama ti neviem, ale zasa viem, že toto nie je cesta na rozumné schudnutie, veď cvičím nejeden piatok, ale začalo to s novými liekmi
Ahojte , som doma ... tak mam na 14 dni pevný režim dňa , do obedu vychádza , po obede cvičiť za každého počasia , môžem použiť 4 žolíkov lenivosti ak budem potrebovať , všetko zapisovať , najprv musím trochu nabrať kondičku , lebo som unavená , nesmiem sa obviňovať ak niečo neurobím , a motivácia jf dôležitá , tu mam ..,po terapii som išla sama do Kauflandu , chápete?? Ale domov som prišla len len už som mala dosť ,..trochu som si odychla a idem niečo robiť ale bolo fajne
@slavkasobanska no veď ty si šikovná len si myslíš, že nie..koľko má asi rokov?Niekedy nie je na škodu mať nad sebou dozor😉Aj si mu priznala, že si nespala a mala stres?
@eliska13 áno povedala som mu všetko , mladý je tak okolo 35 rokov , on sám povedal že potrebujem niekoho kto má bude viest , tak idem bojovať
@slavkasobanska prosim ta ake mas zdr. Problemy. Ja uz fakt neviem co mi je Ci mi z tych ad uz si e alebo co
Babulky, dnes mám veľmi smutný deň, 2 mojim bývalým kolegyniam zomreli včera deti pri tej nehode, ďalšej leží mama v ťažkom stave v nemocnici.😭. V Kolinanoch som 5 rokov pracovala v domove, je to hrozné.
Ahojte dievčatá mám ešte otázku, pred 3 týždňami mi nasadil psychiater k 20 Citalecu (beriem 5 mesiacov) ešte Trittico večer. Mali ste aj vy znova mierne zhoršenie stavu? Vrátili sa mi úzkosti trochu a miene ataky. Ako ste na tom vy
@mia002 ahoj mam toho viac ťažké depresie, uzkostno fobicka porucha , panicka porucha
Dobre ranko , kocky som konečne z váhou dole mam 89,7 , viem je to ešte veľa ale ide to dolu , po včerajšku som hrozné unavená , no idem dákej
Ahojte kocky , tak pokračujem v programe čo mam nastavený , ale dnes od rana že hrozné tocaky mam , inak by bolo všetko oki
@slavkasobanska počasie tlak na Prt 🤷♀️
@slavkasobanska pomahaju ad? Ja mam take divne pocity v hlave neviem co to je
@mia002 ahoj áno som dobre nastavená na lieky
@mimiqa dakujem pekne, podobne aj tebe a všetkým čo tu chodia
Baby, poradte, prosim nieco prirodne, co aj zabera, na uzkost. Dakujem.
@sofiasuf ahoj ja dlho beriem Valdixan a som veľmi spokojná
Ahojte kocky , režim dodržiavam , včera kríza ale dala som to
Ahojte babenky, od soboty ma pobolieva medzi prsiami aj trochu vyššie. No celý víkend som robila, v mojej praci sa dosť namakam. Dnes som bola na kontrole na plucnom, chodim tam raz do roka - pre biolog.liecbu, trpim aj reumatoidnou artritidou, rtg super, aj ma počúvala. Všetko ok. Tlak mám dobrý, ale boli ma aj hrudna chrbtica, že by z toho vystrelovala bolest?
@kajkag mna až tlači zo je úzkosť aspoň u mna
@slavkasobanska jasne že zo dáme 😘
@kajkag určite je to zo psychiky. Mňa pri zhoršení hneď začne bolieť medzí lopatkami, tlačí ma na hrudi a blbo sa mi dýcha.....je to prepojené

@patricia_b a nemá to súvis s cvičením, že chces čím skôr schudnúť?Či myslíš, že tie lieky?
@slavkasobanska som zvedavá čo zreferujes