Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mimiqa tu som
@patricia_b jemine píš ako sa nám máš čo krpcek
@mimiqa dobre sa máme, ja čakám na výsledky z odberov a v piatok mám kontrolu ... inak všetko po starom
@patricia_b ja som pribrala čo som schudla 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️A nechápem prečo 🤔budú dobreee neboojjj 😘čo robkate
@mimiqa ja stále chudnem ... pozeráme rozprávku, lebo malý ešte nespí, lebo mi spal poobede, tak sa ho snažím nejak uspať a vy ako?
@sandra2308 ved jasne, skúsila som cvičiť jogu na hrudnu chrbticu, fuj to bolelo, ani som to nedokončila...
@patricia_b opatrne aspoň stavy pi 😚
@mimiqa ja som po dovolenke, po lete pribrala 2,5 kg, ale celá som nejaká objemna aj podprsenka ma tlačí.Ale doprajem si všetko mám dni kedy zdravo šalát, rybu, biely jogurt a druhý deň si dám koláče, sladkosť ulietavam na sladkom nestihnem sa najesť a potom vlci hlad celé zle.Pubertaci ani nehovor... u syna v škole sa riešilo, že deti fajčili za kríkmi a zuli žuvaci tabak až sanitka prišla jedno dievča sa zrútilo, keď ich išli vypočúvať k riaditeľke ma strasne prísnu mamu....syn mi to hovoril ako pikošku roka.Na šťastie sa takýchto veci nezúčastňuje a boji sa toho🙂Chora doba asi som fakt stará.A suseda to zaklincuje, že no v meste už deti v takom veku aj marihuanu fajcia.
Ahojte kocky , no dnes nám svieti slniečko , trochu zle som spala , no vstala som skoro , idem ďalej pokračujem v režime , pomaličky kilá idu dolu , no stravu som si upravila večer hlavne .. ,mam aj ťažšie dni , no idem ďalej , držte palce pa
@slavkasobanska ja celu noc hore 🤷♀️
@mimiqa ja som nemohla zaspať , no nevadí ... idem na vychádzku a ďalej pokračovať
Ahojte kávičkarky, ako sa máte? Ja som už po posilke a za chvíľu idem s malým von.
@patricia_b nevyspato 🤦♀️Večer cvičím tiež 😅verím že má to prebere
@mimiqa ja som mala teraz pauzu od posilky, lebo som stále zaspala ráno, ale dnes som vstala skôr, tak reku pôjdem a normálne roztrasená a spotená som odchádzala z posilky 😂 , ale prebrala ma ... si žúrovala v noci?
@patricia_b nedalo sa mi spattt 😂🙈a tak ono možno tým že neješ tak si slabšia to prejde aaa už lepšie sa cítiš aspoň????
@mimiqa ja som mala týždeň taký blbý, ale už je dobre, ani unavená ani slabá sa necítim, ale pijem zase veľa káv denne, to mi asi dobíja batérie
@patricia_b 😜🤣😂
Kocky ja nevladzem , myslite že to prejde?? Začínam cítiť únavu , dnes ešte len 5 deň čo to dodržiavam
@slavkasobanska treba vydržať, začiatky sú vždy ťažké ... neboj únava prejde časom
@patricia_b dakujem snažím sa zatiaľ dodržiavam no začínam mat krízu
@slavkasobanska to je aj pri cvičení a držaní zdravej stravy, začiatok je ťažký, človek to chce vzdať, ale keď vydrží pár týždňov, tak sa to zmení na rutinu a neberie to ako povinnosť, ale ako súčasť svojho života, to isté je aj teraz u teba, ale ty to zvládneš
@patricia_b no veď aj stravu som si upravila ,je pravda že pomaličky idu kilá dolu , no idem ďalej ...tak je to normálne ,??? Ja som si myslela že to ja som taká lenivá
@slavkasobanska a v čom je ten režim iný?telo je zvyknuté na nejaký komfort a buri sa, keď chces viac.Robis to pre svoje dobro vydrz
@eliska13 režim je iný v tom že ráno rovnako vstávam , povinná vychádzka , po obede cvičiť , okrem toho domáce prace , nákupy no a strava upravená
Ahojte od rana mi je nejako zle , tlak mam vyšší , ale mam take mbdloby, neviem z čoho ... bojím sa za sa mi niečo stane , fuuu
@slavkasobanska Ahoj Slavi, mne je tiež od rána zle a netuším prečo. Mám úzkosti a motaky v hlave. Nemáš nejaký benzak? Ten by isto pomohol. Ma sa aj zmeniť počasie, k horšiemu, možno aj preto

Paattkaaa je kde??? Eliska ???🤷♀️