icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
18. nov 2019

Paattkaaa je kde??? Eliska ???🤷‍♀️

patricia_b
18. nov 2019

@mimiqa tu som

mimiqa
18. nov 2019

@patricia_b jemine píš ako sa nám máš čo krpcek

patricia_b
18. nov 2019

@mimiqa dobre sa máme, ja čakám na výsledky z odberov a v piatok mám kontrolu ... inak všetko po starom

mimiqa
18. nov 2019

@patricia_b ja som pribrala čo som schudla 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️A nechápem prečo 🤔budú dobreee neboojjj 😘čo robkate

patricia_b
18. nov 2019

@mimiqa ja stále chudnem ... pozeráme rozprávku, lebo malý ešte nespí, lebo mi spal poobede, tak sa ho snažím nejak uspať a vy ako?

kajkag
18. nov 2019

@sandra2308 ved jasne, skúsila som cvičiť jogu na hrudnu chrbticu, fuj to bolelo, ani som to nedokončila...

mimiqa
18. nov 2019

@patricia_b opatrne aspoň stavy pi 😚

eliska13
18. nov 2019

@mimiqa pred Vianocami chudnut?🙂dcera ako uz lepsie?
Mam predmenzesovu naladu, tak ani nepisem radsej.
@kajkag ked Ta to bolelo pri cviceni to mas skor nieco natiahnute, cviknute.Ta tazoba to je taky staly tlak ako, keby Ti tam niekto sedel a plytko sa vies nadychnut.Skus si dat guajacuran par dni.

mimiqa
18. nov 2019

@eliska13 dcéra puberta akurát nakopať ju chlap zas fláka a musím schudnúť veď mám 20 navyše schudla som skoro 7 a mám to nazad nechápem kedy ani

eliska13
19. nov 2019

@mimiqa ja som po dovolenke, po lete pribrala 2,5 kg, ale celá som nejaká objemna aj podprsenka ma tlačí.Ale doprajem si všetko mám dni kedy zdravo šalát, rybu, biely jogurt a druhý deň si dám koláče, sladkosť ulietavam na sladkom nestihnem sa najesť a potom vlci hlad celé zle.Pubertaci ani nehovor... u syna v škole sa riešilo, že deti fajčili za kríkmi a zuli žuvaci tabak až sanitka prišla jedno dievča sa zrútilo, keď ich išli vypočúvať k riaditeľke ma strasne prísnu mamu....syn mi to hovoril ako pikošku roka.Na šťastie sa takýchto veci nezúčastňuje a boji sa toho🙂Chora doba asi som fakt stará.A suseda to zaklincuje, že no v meste už deti v takom veku aj marihuanu fajcia.

slavkasobanska
19. nov 2019

Ahojte kocky , no dnes nám svieti slniečko , trochu zle som spala , no vstala som skoro , idem ďalej pokračujem v režime , pomaličky kilá idu dolu , no stravu som si upravila večer hlavne .. ,mam aj ťažšie dni , no idem ďalej , držte palce pa

mimiqa
19. nov 2019

@eliska13 🙈🤦‍♀️

mimiqa
19. nov 2019

@slavkasobanska ja celu noc hore 🤷‍♀️

slavkasobanska
19. nov 2019

@mimiqa ja som nemohla zaspať , no nevadí ... idem na vychádzku a ďalej pokračovať

patricia_b
19. nov 2019

Ahojte kávičkarky, ako sa máte? Ja som už po posilke a za chvíľu idem s malým von.

mimiqa
19. nov 2019

@patricia_b nevyspato 🤦‍♀️Večer cvičím tiež 😅verím že má to prebere

patricia_b
19. nov 2019

@mimiqa ja som mala teraz pauzu od posilky, lebo som stále zaspala ráno, ale dnes som vstala skôr, tak reku pôjdem a normálne roztrasená a spotená som odchádzala z posilky 😂 , ale prebrala ma ... si žúrovala v noci?

mimiqa
19. nov 2019

@patricia_b nedalo sa mi spattt 😂🙈a tak ono možno tým že neješ tak si slabšia to prejde aaa už lepšie sa cítiš aspoň????

patricia_b
19. nov 2019

@mimiqa ja som mala týždeň taký blbý, ale už je dobre, ani unavená ani slabá sa necítim, ale pijem zase veľa káv denne, to mi asi dobíja batérie

mimiqa
19. nov 2019

@patricia_b 😜🤣😂

slavkasobanska
19. nov 2019

Kocky ja nevladzem , myslite že to prejde?? Začínam cítiť únavu , dnes ešte len 5 deň čo to dodržiavam

patricia_b
19. nov 2019

@slavkasobanska treba vydržať, začiatky sú vždy ťažké ... neboj únava prejde časom

slavkasobanska
19. nov 2019

@patricia_b dakujem snažím sa zatiaľ dodržiavam no začínam mat krízu

patricia_b
19. nov 2019

@slavkasobanska to je aj pri cvičení a držaní zdravej stravy, začiatok je ťažký, človek to chce vzdať, ale keď vydrží pár týždňov, tak sa to zmení na rutinu a neberie to ako povinnosť, ale ako súčasť svojho života, to isté je aj teraz u teba, ale ty to zvládneš

slavkasobanska
19. nov 2019

@patricia_b no veď aj stravu som si upravila ,je pravda že pomaličky idu kilá dolu , no idem ďalej ...tak je to normálne ,??? Ja som si myslela že to ja som taká lenivá

eliska13
19. nov 2019

@slavkasobanska a v čom je ten režim iný?telo je zvyknuté na nejaký komfort a buri sa, keď chces viac.Robis to pre svoje dobro vydrz

slavkasobanska
19. nov 2019

@eliska13 režim je iný v tom že ráno rovnako vstávam , povinná vychádzka , po obede cvičiť , okrem toho domáce prace , nákupy no a strava upravená

slavkasobanska
20. nov 2019

Ahojte od rana mi je nejako zle , tlak mam vyšší , ale mam take mbdloby, neviem z čoho ... bojím sa za sa mi niečo stane , fuuu

sandra2308
20. nov 2019

@slavkasobanska Ahoj Slavi, mne je tiež od rána zle a netuším prečo. Mám úzkosti a motaky v hlave. Nemáš nejaký benzak? Ten by isto pomohol. Ma sa aj zmeniť počasie, k horšiemu, možno aj preto