icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
20. nov 2019

@sandra2308 ahoj dala som si aj od tlaku , no už som bola vonku menila som banku tak všade meniť cislo úctu , aj ja som taká divoká , no nič kľud to prejde si poviem stále

sandra2308
20. nov 2019

@slavkasobanska určite to prejde, ako vždy. Táto jeseň je aspoň pre mňa hnusná, čo sa mojich stavov týka, stále mi niečo je🙈

slavkasobanska
20. nov 2019

@sandra2308 neboj nie si sama

kajkag
20. nov 2019

Zloženie Medovka
Chmeľ 50 mg; Medovka 50 mg; Valeriána 40 mg; Levanduľa 40 mg; Mučenka 40 mg; Bazalka 30 mg; emulgátor: celulóza, stabilizátor: karboxymetylcelulóza, zvlhčovadlá: kyselina stearová, stearan horečnatý. Môžem toto užívať?

slavkasobanska
20. nov 2019

@kajkag to čo je???

eliska13
20. nov 2019

@kajkag ano ved to je asi nieco ako Persen?bylinkove vytazky

kajkag
20. nov 2019

@slavkasobanska Medovka v tabletkach🙂

kajkag
20. nov 2019

MEDOVKA
Medovka pochádza z oblasti Stredomoria a má rada chránené, výživné a slnečné polohy. Navyše každý ju pozná vďaka jej jemnej citrónovej vôni. Výrobok je obohatený aj o viaceré známe i menej známe byliny ako chmeľ, valeriána, levanduľa, mučenka a bazalka. Je to silná kombinácia pre pevné a pokojné nervy.

AKO MEDOVKA POMÁHA
Osoby bez zdravotných problémov sa po užívaní výživového doplnku Medovka cítia lepšie a po jeho dlhodobom užívaní pocítili aj mnoho ďalších pozitív.
má blahodarné účinky na nervy
uvoľňuje nervovú sústavu
pôsobí upokojujúco
dodáva chuť k jedlu a priaznivo ovplyvňuje trávenie
má priaznivé účinky pri strese a pocitoch napätia
povzbudzuje nervovú sústavu
povzbudí myseľ, posilní telo i dušu
dodaný chmeľ je výborný pri podráždenosti, pocite napätia a strese, nepokoji a vyčerpaní, nakoľko pôsobí blahodárne na nervový systém a psychiku
obsiahnutá valeriána je bylina s upokojujúcimi účinkami na nervový systém, povzbudzuje centrálnu nervovú sústavu a pomáha navodiť dobrý spánok
Vyskúšam tieto vitaminy😉

eliska13
20. nov 2019

@kajkag ja si z nej robim caj zo zivej zo zahrady mam rada tu vonu taku citronovu.

sylvia30
20. nov 2019

@kajkag kvôli čomu chces tie tabletky z medovky užívať? Ja som od začiatku choroby pila medovkovy čaj 2x denne a veru som od neho necítila zlepšenie. Potom som aj čítala článok, že keď už u človeka prepukne ochorenie, vtedy mu už bylinky nepomôžu.

slavkasobanska
20. nov 2019

@eliska13 ja práve pijem čaj , neviem prečo chceš brat vitamíny?? Mne čaj dobre robí

kajkag
20. nov 2019

@sylvia30 už som si ich objednala 😁 Veď vyskúšam za to nedám nič.

ivett311
22. nov 2019

Ako sa máte? Ja týždeň unava zavraty

slavkasobanska
22. nov 2019

@ivett311 ahoj ja dnes hrozné , take tocaky mam , ....

mimiqa
22. nov 2019

Ahojte ja zas dve noci čo ani za svet neviem zaspať 🤷‍♀️

andocka
22. nov 2019

Ja dnes strasne krce v bruchu,vracanie,hnacka.....ach aku pliagu som to dostala .Hlava boli...idem spat

kajkag
22. nov 2019

Ja dnes v robote celý deň na prt...také vnútorne napätie...Celý den☹️ Teraz ma bolí hlava. Víkend voľný huraaa😀

mimiqa
22. nov 2019

@andocka 4 dni som to mala 38,7 horúčky a na wc aj tri krát za hodinu

mimiqa
22. nov 2019

@kajkag hlava otras vybuchnú veľmi dlho som to nemala

ivett311
23. nov 2019

Mame to všetci z počasia??

slavkasobanska
23. nov 2019

@ivett311 ahoj neviem ale ja dnes 3 deň, dufam že sa to zlepší

lenush12
23. nov 2019

Dievčatá aké ste mali symptómy pri vysadzovaní antidepresív? Môže tam byť aj bolesť hlavy?

kajkag
23. nov 2019

V noci ma zobudili kŕče v bruchu, išla som na wc, sedela som na wcku asi 20 minút, vôbec sa mi nedalo vyprazdnit, nakoniec išlo...ale zrazu hucanie v hlave, skoro vôbec som nevidela, same iskricky pred ocami, Išla som naspäť do spálne, ale na chodbe som odpadla, vôbec nepamätám ako som padala, len som počula rachot ako som spadla a hlavu som si buchla o radiátor. Manžel hned vstal, tak sa zľakol...potom o 2 minúty už bolo všetko dobré. Napila som sa vody a ďalej spala. V zivote som neodpadla😥😥😥😥😥

slavkasobanska
23. nov 2019

@kajkag ahoj no to môže byt tlak , ako si bola na stolicy tak sa to môže stať že tlačis a v hlave sa ti tlak zvýši , ... som rada že si oki , no a presne toho sa ja bojím a že som sama vieš .. dufam že sa mi to neprihodi

saslavka73
23. nov 2019

Baby, čo ste dnes robili? Mne sa zdá, že robím málo, aj muž mi to vyčíta. Dnes som bola na nákupe, urobila raňajky, obed, umyla 3 okná a keď som ležala na gauči začal po mne hučať, že veď som chcela ísť ešte toto a tamto. No chcela aj chcem, ale nie som robot. Ja mám jednu prácu normálnu prac. doba je do 18 tej a mám ešte živnosť. Áno mala by som robiť, ale ja to prosto nedávam. Nemám nápady, nevládzem sa sústrediť. Medzitým sme sa sa sťahovali, potrebujem upratať, niečo porobiť doma. A také že ísť len tak von na prechádzku? Buď nemám kedy alebo už nevládzem. Som normálna?

slavkasobanska
23. nov 2019

@saslavka73 ahoj áno si normálna , musis si aj odychnut to je normálne , ja tiež tak robím , ale mne to nikto nevyčíta ,

basena001
23. nov 2019

Prosím vás niekto so skúsenostou s dr. Magálom z ruzomberka?

kajkag
23. nov 2019

@slavkasobanska určite sa ti nestane❤️

eliska13
23. nov 2019

@saslavka73 si normalna ved nie si stroj.Ved clovek je unaveny, ked koncis tak neskoro cez tyzden.A takto sa sobota preupratuje, nakup, navarit,robi to, co nestihne cez tyzden a zrazu je tu nedela vecer a cely tyzden zas caka na vikend.A on nieco robil?aj ja stale odkladam a robim to, co hori.Ja tiez akurat idem do Tesca musime do skoly nieco"tvorit" deti to budu predavat na trhoch skolskych.Idem kupit nejake veci a nejaky vencek spravim.Medzitym ako ty obed, polievka, poupratovali trochu....

timea179
23. nov 2019

@kajkag ja som tak už párkrát odpadla, presne tak isto ako ty, najprv WC, tma pred očami a nakoniec k zemi 😢