icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivett311
27. nov 2019

Aj ja sa cítim hrozné stále blbe myšlienky mám 😕

patricia_b
27. nov 2019

@mimiqa no u mňa je to celé zlé, celý deň nič nerobím, len doma som a ležím v posteli, k tomu krámy a blbé myšlienky

slavkasobanska
27. nov 2019

No mne doktorka znížila na obed xanax na štvrtku a ďalej byt v režime od psychológa

mimiqa
27. nov 2019

@patricia_b myšlienky mám aj ja hrozné 🤦‍♀️

mimiqa
27. nov 2019

@slavkasobanska psychológ pomáha????

slavkasobanska
27. nov 2019

@mimiqa tak uvidíme , mam režim dňa zajtra idem zase , do obedu prechádzky, po obede cvičenie

patricia_b
27. nov 2019

@mimiqa ešte aj malý je chorý, tak sa ani na detské ihrisko nedostaneme

eliska13
27. nov 2019

@mimiqa nenašli ju doteraz.Ale tá skočila do Dunaja určite:(a tiež bola x krát liečená smutné strašne.Aj to, čo sa deje posledné týždne koľko ľudí skončilo život ten krásny mladý futbalista 17 r, že ho šikanovali.Sami mladi ľudia....

mimiqa
27. nov 2019

@eliska13 choré des ale zaujímavé že ju videli na druhý deň 🙈 keď ti blízki nepomôžu hneď ale odrazu keď je neskoro či vôbec ... aj ten futbalista aj jedna mladá baba aj tá herečka 😥

mimiqa
27. nov 2019

@patricia_b ja idem aspoň na prechádzku 🤦‍♀️

mimiqa
27. nov 2019

@slavkasobanska bude dobreee vydržať 😘

patricia_b
27. nov 2019

@mimiqa hneď by som sa k vám pridala aj s malým, keby aspoň slniečko svietilo, ale takto to vyzerá, že ti zima ide hnusne pod kožu
@eliska13 tak je jeseň, depresívne obdobie

ivett311
27. nov 2019

Baby keď človek je vyčerpaný môže mat rôzne príznaky?

mimiqa
27. nov 2019

@patricia_b kaslem na zimu idemsa zblázniť 🤷‍♀️

slavkasobanska
27. nov 2019

@mimiqa no veď áno , chcem to vydržať , robím to pre seba ,a to ešte len začínam ešte pol roka zatiaľ

patricia_b
27. nov 2019

@slavkasobanska zvládneš to ako nič
@mimiqa ja sa pôjdem večer sama trošku prejsť aj so psíkom, lebo je mi tu dlho cez deň, keby malý aspoň nekašľal, tak sme už dávno von

slavkasobanska
27. nov 2019

@patricia_b ďakujem Patka

lilie0307
27. nov 2019

Ahojte zienky, poradte prosim nejake vitaminy, ktore Vam pomahaju v stave vycerpanosti a takto na jesen...poslite spravu, ak nechcete robit reklamu. Vopred dik! 😘

sylvia30
27. nov 2019

@lilie0307 ahoj, ja užívam magnerot, B complex, D2K3, C s pomalým vylučovaním

slavkasobanska
27. nov 2019

@lilie0307 ja som začala zase olej pestrec majoransky , mala som 3 mesiace pauzu

patricia_b
27. nov 2019

@lilie0307 ja b complex a vitamín d

eliska13
27. nov 2019

@lilie0307 užívam D ecko, a mali by sme aj omega 3 mastné kyseliny a dobre magnezium

eliska13
27. nov 2019

@mimiqa strašná je zima:(

kajkag
27. nov 2019

Zenusky, my to vydržíme, predsa sme silne zeny, žiadne depky!!!!🙂❤️

eliska13
27. nov 2019

@kajkag ja mám dnes deň blbec bola som so synom u lekárky po roku na kontrolu na Kramaroch a ako som sa ponáhľala zabudla som zavrieť garáž kde bola kolobežka, bicykle, kosačka no všetko a k tomu fúkal vietor zle som privrela bránku a prišli sme domov všetko dokorán na šťastie nič nezmizlo.Ked som tam videla tých chorých ľudí som vďačná za všetko.
Už máte niektoré darčeky?ja nemám ani nápad ani nic

eliska13
27. nov 2019

@patricia_b to domasedenie je strašne.To unaví človeka viac ako, keď ma nabitý deň.Ale tak tvoj smejko Ta zabaví či je moc chorý len rozprávky pozeráte?

patricia_b
27. nov 2019

@eliska13 len kašle, ale pozerá rozprávky celý deň, sem tam za mnou dobehol, že si ideme čítať, alebo hrať futbal ... ale som si navarila, pripravovala som si veci na zajtrajšie doučko, počúvala hudbu, lebo v sobotu a v pondelok idem na koncerty ... ale čo budem robiť zajtra veru neviem

slavkasobanska
28. nov 2019

Dobre ranko kocky , za chvíľku idem na terapiu , v noci má strašne pálila hlava , som taká nervózna no idem , držte mi palce potom napíšem ach jaj

slavkasobanska
28. nov 2019

Som doma a je mi lepšie , idem ďalej je to vraj normálne ako sa cítim , pochválil má

patricia_b
28. nov 2019

@slavkasobanska ja sa posledné týždne neteším k psychologičke, lebo ma zdrbe za moje nejedenie, ale minule sme asi prišli na kameň úrazu a ja sa mám pokúsiť začať jesť, pomaličky, postupne, žiadne nasilu