icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
28. nov 2019

@patricia_b to je fajn, že nachádzate spolu riešenia.A koľko x si už povedala, ze naposledy🙂
@slavkasobanska si nervózna z toho, že tam ideš z cesty či z neho, z toho čo budete robiť?To dobre padne pochvala.

patricia_b
28. nov 2019

@eliska13 do vianoc tam ešte budem chodiť, ale potom už nie, nevidím v tom veľmi zmysel, aj tak si nemáme veľmi o čom pokecať, musím to zvládnuť sama

mimiqa
28. nov 2019

Bambule ja už darčeky nakúpené zabalené už môže dôjsť Jezisko 🤣😂😂

slavkasobanska
28. nov 2019

@eliska13 ja som nervózna z tej cesty tam , no teraz to riešim hudbou pustím si hudbu cez slúchadla a idem

eliska13
28. nov 2019

@mimiqa neuveriteľne ja nemám nič.Akurat dnes som kúpila sviečky na adventný veniec.Ale uz musím tiež darčeky rozmýšľať nechcem potom stresovať a v davoch chodiť.Dnes chcem prvý x robiť domácu vianocku snáď to pôjde😂
Snáď aspoň nasneží na prazdniny

eliska13
28. nov 2019

@slavkasobanska super aspoň sa rozptylis aj si môžeš po ceste hopsat👍

mimiqa
28. nov 2019

@eliska13 už mám aj ozdobené ☺️🤣🤣🤣

patricia_b
28. nov 2019

@mimiqa ale no prosím ťa, teraz sa cítim ako neschopáčka, mne doma bomba buchla, všade hračky mám

eliska13
28. nov 2019

@mimiqa super ja sa chystám dnes na strechu snáď myši nezozrali krabice máme ich strašne veľa.Strasne majú veľa pekných ozdôb tento rok som kúpila nový adventný veniec už som mala dlho a všetko dam bledoruzove nech máme ružový svet😜to je pekné ti škriatkovia čo máš na bokoch.

mimiqa
28. nov 2019

@patricia_b hahaha aj ja tak ☺️🤣😂

mimiqa
28. nov 2019

@patricia_b kul totostihol dnes

eliska13
28. nov 2019

@mimiqa on už chodí úplne sám?či stvornozkuje?
Som prekvapená, že výzdobu Ti nedáva dole.mne minule syn hovorí prečo tento Mikuláš nemá ruky, prečo je toto odtrhnuté no to bola tvoja práca, keď si bol malý😆všetko nosil z ľava do prava premiestnoval, vozil na aute.

mimiqa
28. nov 2019

@eliska13 chodiiii a polhod to bolo všetko na mieste už teraz všetko dávam na hornú policu

patricia_b
28. nov 2019

@mimiqa ja už nevládzem po ňom upratovať ... teda nič nevládzem robiť

lilie0307
Autor odpoveď zmazal
eliska13
28. nov 2019

@mimiqa a pockaj čo bude so stromčekom robit.My sme ho v tom veku vyložili na komodu.Vianocka bola výborná maslo džem kakao a potom, že rifle nezapnem🙂ale nabudúce spravím viac a dám zamraziť dlho to trvalo vsetko

mimiqa
29. nov 2019

@eliska13 juj vianockaaa mňam 🤪no neviem kam dáme stromček 😊☺️🤣🤣🤣

slavkasobanska
29. nov 2019

@mimiqa ahoj no niekde ho už dáte , hlavne nech sú darčeky , koláče a všetko , mňam

mimiqa
29. nov 2019

@slavkasobanska ja sa teším na polievku 😂a darcekyyyyy 🤣

slavkasobanska
29. nov 2019

@mimiqa aj jaaaa už som písala jeziskovi čo chcem knihu a maľovanie podla čísiel , a ešte neviem čo .... haha

sticker
ivett311
29. nov 2019

Ahojte. Aj vy máte obdobie keď máte zle myšlienky? Ad beriem od januára, mám 6,5 mes dcérku a týždeň (pred ms) to začalo mám zle myšlienky že čo ak mi prepne ak ublizim jej atd hlavne v noci mám ak náhodou zobudím 😞 samozrejme viem že by som nič nespravila ale strašne to ma trápi.. mám strašne obdobie za sebou veľa stresov stavba domu choroby.. dúfam že to prejde

ivett311
29. nov 2019

povedzte že to je len prechodný stav

slavkasobanska
29. nov 2019

@ivett311 to prejde nemysli na to , uvidis bude dobre

patricia_b
29. nov 2019

@ivett311 ja mávam zlé myšlienky a posledné týždne dosť často, AD beriem asi mesiac kvôli zhoršeniu stavu ... aktuálne som vo fáze, že nenávidím malého a žiadne citové puto nás neviaže a najradšej by som mu ublížila, ale verím, že to čoskoro prejde a keď nie, tak skočím do nemocky ... ale treba sa snažiť myslieť pozitívne, aj keď je to ťažké

sylvia30
29. nov 2019

@ivett311 mala by si zavolať dr. Nech ti zvýši lieky, ja sa liečim od decembra, v októbri som mala zhoršenie, zvýšila mi lieky

ivett311
29. nov 2019

@sylvia30 ako je to zvýšením? Potom na jar zase znižujete?

eliska13
29. nov 2019

@ivett311 mne sa to stáva malokedy, ale skôr taká zlosť a vždy, keď to prepisknem s energiou a stresom asi aj u teba to tak bude.Nesmies tým myšlienkam pripisovať váhu zaoberať sa tym, lebo tým pádom to živis a stále musíš na to myslieť také vtierave myšlienky, ktoré navodzujú strach a jeden kolotoč.ty máš aj ukludnovak?ak áno pár dní si ho dávaj a spomal😉

eliska13
29. nov 2019

@mimiqa ja na šalát ten potom jem aj na raňajky dobre mi je ťažko a každý rok poviem, že už to nespravím😜a kapustnicu by som týždeň mohla jesť.

patricia_b
29. nov 2019

@eliska13 ja robím ešte syrových šalát s majonézou a cesnakom, toho si dávam max. dve lyžice, ale tiež na raňajky, obed, večeru k zemiakovému

sylvia30
29. nov 2019

@ivett311 uvidím, ale zrejme mi to zníži