Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 do vianoc tam ešte budem chodiť, ale potom už nie, nevidím v tom veľmi zmysel, aj tak si nemáme veľmi o čom pokecať, musím to zvládnuť sama
@eliska13 ja som nervózna z tej cesty tam , no teraz to riešim hudbou pustím si hudbu cez slúchadla a idem
@mimiqa ale no prosím ťa, teraz sa cítim ako neschopáčka, mne doma bomba buchla, všade hračky mám
@mimiqa ahoj no niekde ho už dáte , hlavne nech sú darčeky , koláče a všetko , mňam
@mimiqa aj jaaaa už som písala jeziskovi čo chcem knihu a maľovanie podla čísiel , a ešte neviem čo .... haha

Ahojte. Aj vy máte obdobie keď máte zle myšlienky? Ad beriem od januára, mám 6,5 mes dcérku a týždeň (pred ms) to začalo mám zle myšlienky že čo ak mi prepne ak ublizim jej atd hlavne v noci mám ak náhodou zobudím 😞 samozrejme viem že by som nič nespravila ale strašne to ma trápi.. mám strašne obdobie za sebou veľa stresov stavba domu choroby.. dúfam že to prejde
@ivett311 ja mávam zlé myšlienky a posledné týždne dosť často, AD beriem asi mesiac kvôli zhoršeniu stavu ... aktuálne som vo fáze, že nenávidím malého a žiadne citové puto nás neviaže a najradšej by som mu ublížila, ale verím, že to čoskoro prejde a keď nie, tak skočím do nemocky ... ale treba sa snažiť myslieť pozitívne, aj keď je to ťažké
@ivett311 mne sa to stáva malokedy, ale skôr taká zlosť a vždy, keď to prepisknem s energiou a stresom asi aj u teba to tak bude.Nesmies tým myšlienkam pripisovať váhu zaoberať sa tym, lebo tým pádom to živis a stále musíš na to myslieť také vtierave myšlienky, ktoré navodzujú strach a jeden kolotoč.ty máš aj ukludnovak?ak áno pár dní si ho dávaj a spomal😉
@eliska13 ja robím ešte syrových šalát s majonézou a cesnakom, toho si dávam max. dve lyžice, ale tiež na raňajky, obed, večeru k zemiakovému

@patricia_b to je fajn, že nachádzate spolu riešenia.A koľko x si už povedala, ze naposledy🙂
@slavkasobanska si nervózna z toho, že tam ideš z cesty či z neho, z toho čo budete robiť?To dobre padne pochvala.