icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
29. nov 2019

Mne sa pohoršilo a znížila mi xanax na obed len štvrtku ,aj tak som taká bez nálady , ale čo veď na depresiu sa neumiera , len tá hlava moja chorá , kašlem na to , čím viac sa snažím tým je ho horšie , .....tak sa nad tým nejdem vôbec zamýšľať

eliska13
30. nov 2019

@slavkasobanska ja som prekvapena, ze Ti znizila xanax asi si myslela, ze Ta utlmuje neviem? Ale dolezite je, ze si sa odhodlala k zmene chces a to je najdolezitejsie.Pre nas je kazda zmena nieco zmenit, aby sme mali radost super.Urcite Ta tesi, ze mas strach, ale ides a vies, ze tu cestu zvladnes.Volakedy by si nesla.

slavkasobanska
30. nov 2019

@eliska13 ahoj no snažím sa aj keď mi veľmi nie je dobre idem ďalej , len mam 3 deň vyšší tlak tak neviem z čoho , no všetko prejde ..áno chcem zmenu a veľmi , preto urobím všetko a dakujem za podporu

slavkasobanska
1. dec 2019

Ahojte , to Vám je asi dobre keď tu nie ste , ja neviem z čoho mi tsk je zle , tlaky v hlave ,pocit na udpadnutie , vôbec neviem z čoho som taká

patricia_b
1. dec 2019

@slavkasobanska nie je pravda

mimiqa
1. dec 2019

Ahojte idem na svoj relax 😘

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
mimiqa
1. dec 2019

@nikolka1986 dakujem 🤗 ach chlapa mám šikovného no čo sa týka vzťahu medzi nami otras 🙈

eliska13
1. dec 2019

@mimiqa dobrá je tá knižka?😜
@slavkasobanska celý deň som bola doma a valala sa na gauci dnes taký divný den.Len som varila kapustovu polievku a maso. Vraj má v noci u nás snežiť som zvedavá. Mám 2 dni voľno asi zajtra pôjdem pozrieť darčeky vôbec nemám predstavu komu čo.

eliska13
1. dec 2019

@nikolka1986 prečo si vysadila veď ty si len krátko brala nie?

mimiqa
1. dec 2019

@eliska13 výborná zaujímavá 👌požičammmm

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
eliska13
2. dec 2019

@nikolka1986 aj u nas bol vcera krik.Syn sa pohorsil v matematike muz si isiel nad to s nim sadnut a hned po par prikladoch mu povedal, ze naco sedi v skole,ked mu nevie povedat ako to rataju.pre pubertaka viac netrebalo hned sa urazil, ze nic od neho nechce a potom som to zaklincovala ja, ze som vynadala muzovi, ze ci nevie volit slova, ze vzdy sa pohadaju pri uceni.Tak som sa nasrala dnes mam volat ucitelovi co doma doucuje a bude vybavene.Strasne ma unavuju taketo vymeny nazorov.Muz ma v robote peklo a on co je kludny ako baranok uz tiez vidim, ze ma vsetkeho plne zuby.Takze namiesto Vianocnych trhoch sme vsetci trucovali🙂
Liekov je vela druhov na zimu nic moc vysadit skus nieco ine.

@mimiqa nemam cas citat svoje🙂som si kupila knizku sprievodca pre vysoko citlivych ludi super kniha stvorena pre nas.Mam necakane 2 dni volna idem upratovat skrine a zajtra do mesta.Dcera uz lepsie?

mimiqa
2. dec 2019

@eliska13 nie horšie nechce chodiť do školy zas mala záchvat zle trpí tie nôh vracanie na odpadnutie akurát dnes volam psychiatričke

slavkasobanska
2. dec 2019

Ahojte u nás sneží ....

eliska13
2. dec 2019

@slavkasobanska aj u nás neklamali🙂ale vraj poobede už má pršať na dolniakoch je sneh na ostaru.co dnes varis daj inspiraciu

mimiqa
2. dec 2019

@nikolka1986 ale neboj to ho prejde 😘

slavkasobanska
2. dec 2019

@eliska13 no paradajkovu polievku , a mam naložené maso v marináde tak len opeciem, a k tomu neviem asi hranolky a vajíčko opečené

eliska13
2. dec 2019

@slavkasobanska to by som si dala hlavne nech to nemusím ja variť😛často robím také minútky z masa, alebo s hribami, pórom...

slavkasobanska
2. dec 2019

@eliska13 áno aj ja msm rada take rýchle varenie

mimiqa
2. dec 2019

@eliska13 dcérka idedo nemocnice zas 🙈na psychiatriu ach nešťastná som

slavkasobanska
2. dec 2019

@mimiqa to je na tom až tak zle?

mimiqa
2. dec 2019

@slavkasobanska hej nedokáže cestu do školy zápchy nervy 🤷‍♀️Zvracava trpnu nohy odpadnúť zle jej je

patricia_b
2. dec 2019

aj mňa čaká nemocnica ak sa nepolepší, dnes mi ju navrhla dr.

eliska13
2. dec 2019

@mimiqa och to je smutne drz sa!
@patricia_b chodis cvicit ci je Ti uplne zle?

patricia_b
2. dec 2019

@eliska13 nevládzem ani z postele vstať, na všetko sa musím donútiť a opäť mám hlasy čo ma veľmi trápi

slavkasobanska
2. dec 2019

Dievčatá ani mne nie je super , dufam že to zvládnem doma , držím palce nech sa polepší