Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Včera aj teraz som šupla lexaurin 🙈po niekoľkých mesiacoch
@mimiqa keď treba daj si , budeš kludnejsia
@mimiqa u nas zase problemy v skole so synovym spoluziakom taky asocial co tyranizuje triedu.Vsetci to riesia riaditel ucitel socialka a chlapec ich sikanuje slovne.Som od nervov zaspala po polnoci a 4:50 som hore,takze mojr volno na darceky idem zapichnut do kuchyne navarit a nemam chut nikam ist.A aj nevladzem ved som zle spala.Co vymyslela doktorka ide ci nejde do nemocnice?aby deti chodili do skoly s nechutou, lebo ich niekto stale zhadzuje, kto ma ake topanky, mobil to je chore.A chlapec chodi v teplakoch, lebo je obezny a vecne sam doma, lebo mama robi v bare, tak rano ani nevstane a nepride x vymeskanych hodin..Ale aj dobra skola do zivota, ze sa musi vediet ozvat a oponovat.Taki zli kolektiv su, ze mi je do placu.
@eliska13 moja to mi je ľúto , odychni si a relaxuj trochu
@mimiqa nie je dcera vegetarianka?.. lebo viem , ze to neprospieva psychike.
mam jej knihu, zameriava sa na autizmus u deti a psychicke problemy ludi celkovo..velmi vela prameni zo stravy..pretoze je toho teraz velmi vela a hlavne ludia kt.nemaju geneticke predispozicie.
@pandravachrusta nie nieje to skôr ja ale ryby jem
Kocky robili ste koláče z kúpeného cesta zo Sintry perníkovej,linecké,..... či je dobre
@slavkasobanska znacku nepoznam, ale raz som skusala z kupovaneho a mne nechutili.uz som zvyknuta na chut tych nasich.Ja nepeciem tiez iba linecke a este jeden nejaky druh co najdem v casopisoch🙂
@pandravachrusta uz ste zavaleni snehom?🙂ako sa mas?
@eliska13 tu nesnezi, velmi malo,,iba mrzne sem tam..ja som pri mori takze ak aj nasnezi, tu sa to kvoli moru roztopi ale o 5 km dalej uz je sneh..mam sa dobre, citam Vas poctivo..🙂ps: nevysadzujem😅
@mimiqa hej, hlavne ryby nam treba jest na tie nase mozgy.😉
@pandravachrusta 😊☺️🤣🤣🤣
Dobre ráno dievčatá, ja už som dnes dofungovala. Cítim sa dosť blbo, čiže dnes budem nepouzitelna 😢
@pandravachrusta tiež mám doma omega 3mastne kyseliny, ale nejem musím sa do toho pustiť strašne veľké sú tie tobolky.Ty máš ako veľké deti?ale rybu sa snažím aspoň raz týždenne.
@eliska13 6 a 10 rokov.🙂
@timea179 ahoj vitaj v klube , ...
@pandravachrusta tak to je este mily vek u nas uz zacala puberta vzdy posledne slovo no je to zabava takto bojovat s dietatom a stale s nejakou nespokojnostou a krivdou cela mama🙂)
Ale co pocuvam v okoli este je to dobre, lebo tam uz je aj tulanie a ine excesy popravde dost sa obavam tohto obdobia co ma caka snad bude vsetko ok
@eliska13 neboj bude to dobre , len treba veľa rozprávať z deťmi , aspoň ja som to tak robila ako kamarátka skôr a tak sa mi aj zdiverováli , lebo dnes je zlá doba , hlavne tie partie rôzne ...
@slavkasobanska no veď toto...tak on mi zatiaľ povie všetko niekedy by som až toľko nechcela vedieť😛 sranda, že kamarátka ma syna a vždy, keď je u nás tak mi hovorí milión veci a kamoška, že no či hovoril?lebo mne sa doma vôbec nezdôveri sranda tie povahy.
Dnes idem ku kaderníkovi strašne sa teším nech sa chvíľu niekto stará o mňa.
@eliska13 no u nas puberta uz teraz.Dievcata su zlozitejsie.celkovo..
Ahojte, možno hľadám nejakú radu alebo sa chcem vyrozprávať.. Ide o to, že sama som si privodila na seba depresiu zrejme svojimi zlými myšlienkami a doviedla som sa do stavu kedy ma nič nebaví, akokeby v ničom nevidím zmysel.. Stále som unavená. Moje pocity akokeby zmizli. Pred 3mesiacmi som bola zrejme ten najšťastnejší človek na svete lebo ja som sa radovala a tešila snáď aj s tých najmenších prkotin.. Teraz? Nespoznavam sa, akokeby žijem v niekoho tele a pozerám jeho život.. Kde sú tie moje šťastné pocity? To ako som sa dobre cítila doma, čo som cítila pri mojich kamarátoch pocity pri rôznych činnostiach.. Všetko je fuč a vo mne ostala len taka prázdnota.. Myslíte, že to zvládnem aj sama alebo mam navštíviť psychiatra? Lebo to prázdno ma privádza do zúfalstva.. Mam malého chlapca ktorého milujem ale ja akokeby teraz nič necítim.. Snažím sa smiať bláznit sním ale somnou to nič nerobí :( veľmi som sa bála ze som chorá a už to išlo navodila som si také myšlienky že to už nechcem zažiť.. Snažím sa z toho vyhrabať, ale to prázdno ma zhadzuje stále dole....
@domininini ahoj no to mi je ľúto , čo keby si skúsila psychológa , psychiater ti dá hneď lieky a možno tí ich ešte netreba , ja by som to skúsila najprv u psychológa , držím palce

@patricia_b tak to ma mrzi.Mas dobru doktorku nieco vymyslite.