icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

pandravachrusta
7. dec 2019

@ariana171288 daj fotku, to tu mame asi vsetky na tej ciare..podla mna je to ulne normalne , ze pozeras ludom na ciary ked sa tym zaoberas..ja sa zase vsetkych pytam na znamenie cinsk.horoskopu..:slight_smile:

eliska13
7. dec 2019

@pandravachrusta haha kazda sme sa v niecom nasli🙂nie, ze jej tu teraz poposielame fotky ruk a ona bude cely den zaneprazdnena.Treba by aj vystrelit niekedy z tych nasich hluposti.

patricia_b
7. dec 2019

@ariana171288 jasne, zase všetko s mierou ... všetkého veľa škodí

patricia_b
7. dec 2019

@pandravachrusta my sme s mužom boli raz v tescu a pokladníčka sa nás pýtala na znamenie a rok narodenia a povedala nám, že sa k sebe dokonale hodíme ... ešteže sme sa rozišli 😂😂

eliska13
7. dec 2019

@ariana171288 ty mas deti kolko mas rokov?
Toto som ja robila, ked som uvazovala o druhom dietati a myslela si, ze som uz stara, ze to nezvladnem srdce a hlava sa bili.Pozerala som na zeny, ktore kocikuju a rozmyslala kolko ma rokov ako to zvlada, ved ta ma urcite viac ako ja, preco nejdem do toho?Preslo to, ale bola som z toho na nervy a dlho to trvalo.Samu seba som zuzkostnovala.

eliska13
7. dec 2019

@mimiqa prid tento tyzden, ak sa Ti da pojdeme na vege obed.Napiseme si

ariana171288
7. dec 2019

@pandravachrusta nooo len ja mam s toho úzkosti takže v mojom prípade to není dobre vies🤦‍♀️

ariana171288
7. dec 2019

@eliska13 ja mam teda budem mat teraz 17 tého 31 mam dve deti 11 ročnú a 1 aj trištvrte ročnú dve dcérky..... Noooo ja takto rozmýšľam ri tých ciarach prečo prečo prečo ako atď🤦‍♀️🤦‍♀️

ariana171288
7. dec 2019
ariana171288
7. dec 2019

@pandravachrusta pridala som foto

eliska13
7. dec 2019

@ariana171288 a kde sú tie znaky uzkostlivosti?kedy si sa začala zaoberať tým čo majú ľudia na ruke?mne povedala terapeutka, že úzkostlivi ludia, keď sa neventiluju vždy tu úzkosť do niečoho vrazia raz to je, že majú zlý vzťah, začnú deti pozorovať, hľadať na sebe choroby, začnú sa báť budúcnosti choroby, že nebudú mať peniaze....že nič nedokázali...že hlavný znak je len, aby bolo nad čím rozmýšľať a trápiť sa pre nieco

mimiqa
7. dec 2019

@eliska13 skúsim 👌💪

ariana171288
7. dec 2019

@eliska13 ak sú na čiare retiazky ostrovy a pretína ju ich čiarky toto všetko keď tam je znamená ze človek je úzkostlivo depresívne a negatívny... Vieš čo to je už dlho ale osem rokov zo sledujem raz som o tom kdesi čítala a už to išlo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️A rada by som to už nechala taak

yollanda
7. dec 2019

@eliska13 menili sme lebo som chcela konečne schudnúť. Nebol to dobrý nápad. Teraz mám take plačlivé stavy a obavy že sa už nestabilizujem bez neurolu. Včera a predvčerom som si dala polovicu - 0,25mg. Ale lepšie mi neni. Moja všeobecná mi povedala, že mám vysádzať veľmi pomaly. Každý druhý deň, potom každý tretí, každý štvrtý .....

ariana171288
7. dec 2019

@eliska13 no veru a to co ti povedala terapeutka veru svätá pravda🤦‍♀️chichi stále mat tu hlavu niekde a hlavne stále niečo rozoberať riešiť coto ako to precoto😂

ariana171288
7. dec 2019

@patricia_b Chi super úplne sa trafila teda😂

pandravachrusta
7. dec 2019

@ariana171288 ja mam tie ciary presne takto 😂 ale myslim ze vacsina ludi tiez, co som aj ja odsledovala. 😀

eliska13
7. dec 2019

@ariana171288 a este ma napadlo ako si to mozes vsimat ved ludia neukazuju dlane len tak ako im mozes vidiet ciary?ved to je ta krasa psychologie a nasho povedomia,ze pocujes jednu blbu vetu ,nazor a tak si ju zafixujes, ze Ti spravi peklo zo zivota.A ty sa bojis coho, ze mas zle ciary ci preco Ta uzkostnia ciary druhych mozno som to zle pochopila
@yollanda 0,25 je nic to si obcas dam pred menzesom, ked som nervozna.

eliska13
7. dec 2019

@ariana171288 no vidis nestacilo by, ze to maju vsetci a je to v poriadku?a, ked mam byt optimisticka bud rada, ze mas len takuto OCD kolko ludi stale kontroluje vsetko okna, plyn, vodu ruky si umyvaju ...

pandravachrusta
7. dec 2019

@eliska13 inac presne, toto je taka neskodna a zaujimava OCD😉

ariana171288
7. dec 2019

@eliska13 noo ved to iný to vypustia z hlavy neriešia a jaa hneď šikovní uložiť všetko do hlavy a rozobrať to zo všetkých kútov a stran😂Noo presne ze ich mam iný ako ostatný krátke a na zápästí len dve a taak noo ved neukazuje a preto sa pozerám na ruky niekedy ich dajú taak že je vidieť 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

ariana171288
7. dec 2019

@eliska13 anoooo sak na jednej strane ste ma ukludnili som rada ze som sa pridala medzi vás lebo vy aspoň trochu rozumiete a môžem sa s vami porozprávať bez hanby..... Nikto o tom totižto z môjho okolia blízkych nevie

ariana171288
7. dec 2019

@pandravachrusta jeeej supeer není som sama a tuším som ta nakazila a kukla si na ruky😂😂😂

ariana171288
7. dec 2019

@eliska13 ono to všetko súvisí zo strachu zo smrti🤦‍♀️no proste som doma na MD a nudím sa asi 😂😂😂Ale tak trpím uzkostami od detstva ja som taka posrana zo vsetkeho🤦‍♀️

slavkasobanska
7. dec 2019

Ahojte kavickarky , ja dnes mam oddychový deň , to ešte zo včerajšej terapie som zničená , ale nevadí ...

eliska13
7. dec 2019

@ariana171288 väčšina uzkosti pramení zo strachu zo smrti a z toho, že nie sme lubeni malo lásky či sebalasky, že sme na seba prísne čo všetko musíme vediet, robit.....Tak ja si takto analyzujem celý zivot😜zodpovedne, všetko premyslieť....všetko si otukat z každej strany a potom sa rozhodnúť medzitým sa x krát spochybniť či to je správne.ja kým sa k niečomu dostanem moja kamoška má 3 deti už sa rozvádza a mení 2 x prácu😆

eliska13
7. dec 2019

@ariana171288 ja som posrata v myšlienkach, ale keď príde "tá" situácia tak normálne všetko zvladnem.Nebola tvoja mama taká povaha bojazliva?

eliska13
7. dec 2019

@slavkasobanska my ideme pozriet na nase dedinske Vianocne trhy snad aspon strudla bude a vecer chcem ten novy film slovensky pozerat.Konecne pod deku a nohy vylozit.

kajkag
7. dec 2019

My sme včera boli kuk na jarmoku vo vedlajsom meste. Bolo super....treba sa niekedy aj odreagovat🙂

yollanda
7. dec 2019

Baby čo keď mi nebudú AD bez neurolu fungovať?